2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bende ayni durumdayım yaa izledim ama yok bana göre değil annem de sen beceremezsn boşuna uğraşma diyo

KirazHanim canm beni de ekler misin 2.bebek KIZIMIZ olacak

Ay ne güzel darısı başıma yeni yıla girmeden boyayacağım. Hedefim var

Tahin pekmeze girdim mi çıkamıyorum ben ya o yüzden 2 haftada bir küçük bi kase yapıp koyoyorum masaya, ama 2 günde bitiyo allahtan sağlıklı şeyler ama sırf yağ işte.
Tahin çok sağlıklı bir yağ canım , tabi herşey in fazlası zarar afiyet şifa olsun. Ben çok tatlı yiyemiyorum. Ama işte arada canım isterse Bi iki lokma

Tahin pekmeze girdim mi çıkamıyorum ben ya o yüzden 2 haftada bir küçük bi kase yapıp koyoyorum masaya, ama 2 günde bitiyo allahtan sağlıklı şeyler ama sırf yağ işte.
Tahin çok yararlı diye biliyorum ben ne güzel. Kötü gıda değil en azından

tahin pekmez her gün 1 tatlı kaşığı yiyorum, bence yiyin gönül rahatlığıyla. tahini pekmezden fazla olsun ama

Bizde Ayla deniz koymak istiyoruz canım inşallah, ben Aybala ya da aysima da olsun dedim ama eşim pek yanaşmadı onunda içine sinmese olmaz Zeynep ela da çok hoş

tahin pekmez her gün 1 tatlı kaşığı yiyorum, bence yiyin gönül rahatlığıyla. tahini pekmezden fazla olsun ama
Yanılmıyorsam tahin kemiklere çok faydalı. Oğluma küçükken alıştırdım abur cubur yerine tahin pekmez verdim hep. Şimdi öğrendi çikolatayı fln tabi ama kaçırabildiğim kadar kaçırdım

Yanılmıyorsam tahin kemiklere çok faydalı. Oğluma küçükken alıştırdım abur cubur yerine tahin pekmez verdim hep. Şimdi öğrendi çikolatayı fln tabi ama kaçırabildiğim kadar kaçırdım
bizim evin tatlısı tahin pekmez, kahvaltıya başka tatlı bir şey asla koymam.
kadınlarda yumurtalıklar için de çok faydalı tahin.

Merhaba kızlar, bende yarın minnoşum görmeye gideyim diyordum ama virüsten dolayı biraz daha gitmesem mi diyorum. Yani neredeyse 1 ay olacak bu arada yaptırmam gereken birşey var mı acaba bu haftalarda yoksa gitmeyeyim mi, gideyim mi karar veremedim mersin de yoğun olduğu için yükseliş korkuyorum.

Evet canım çok yoğun Mersin merkezde. Sen hastaneye mi gidiyordun?

1 tatlı kaşığıyla dursam ah 3-4 yemek kaşığı kadar yiyorumdur kesin başladımmı, bir dilim de ekmek ohhhh tabi tahini pekmezden 3 kat fazla yapıyorum daha çok seviyorum öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…