- 27 Aralık 2019
- 128
- 350
- 53
- 36
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #26.221
ayarını bozmak gibi bişey mi olur dokunursak? akşamları sızısı geçsin diye meme masajı yapıyodum ben kendime yapmasammı? hiç süt gibi bişey çıkmadı tabi henüz amaMemeden süt gelme olayı tamamen hormonal bi şey prolaktne bağlı. Ama oksitosin filan da çok tetikler. Bazı gebelerde (bende oluyor mesela) süt var şu an ama asla dpkunmuyorum oynamıyorum. Dokunmamak uyarmamak gerek
resmen siteyi topladım
Doğumdan önce de gelebiliyor canım az az. Benim geceleri akardı sütlerim.günaydınlar kızlar, bilimkurgu bi rüya gördüm kızım içerdeyken damar yolu ile sütümü emiyordu(çekiyordu) bnm memelerdenhalihazırda anne olanlara yada bilenlere bu sorularım, süt illa bebiş doğduktan sonra mı gelir? yani memelerden akmaz mı hiç doğurmadan önce? bebişin emişine bağlı olarak mı geliyor yada az geliyor yada gelmiyor?
Son dönemlerde memelerle oynamak rahim kasılmalarını tetikleyebiliyor canım. Bence çok oynama göğüslerinle. Doğum planlı sezaryen olursa son gün masaj yaparsın.ayarını bozmak gibi bişey mi olur dokunursak? akşamları sızısı geçsin diye meme masajı yapıyodum ben kendime yapmasammı? hiç süt gibi bişey çıkmadı tabi henüz ama
Bende inceledim çok güzellerresmen siteyi topladım
2 müslin battaniye seti
2 nevresim takımı
1 kundak aldım
sağol haber verdiğin içiniçime sinen bi alışveriş oldu.
Tesekkur ederim. Evet haklisnz ikinci cocugum bu. Endiseden acemi gibi oldum. Insllah her sey yolunda gider bnde bi rahat nefes alirmBen hamile kaldığımdan beri midem hiç bulanmadı, sadece ilk başlarda her şeyi içim almıyordu, ona göre yiyordum, sadece 1 kez kustum. Bebeğim gayet sağlıklı, her şey yolunda.
geriden gelmesi döllenme zamanıyla ilgilidir, geç döllenme olmuştur.
kese oluşurken elbetteki sancı olabilir, biraz mantıkla düşünün, içinizde olan bişeyler var, yeni bir oluşum, tabii ki hiçbişey normal zamandaki gibi olmayacak, insanın parmağına iğne batsa canı yanıyor, sizin içinizde bir canlı oluşuyor. Kendinizi boş yere üzmeyin.
günaydın
resmen siteyi topladım
2 müslin battaniye seti
2 nevresim takımı
1 kundak aldım
effokcum senmisn?aaaa aşırı güzel site, acaba şu her markanın yazdığı bi sertifika var o ile başlayan, ondan var mıdır?
yoksa inanılmaz fiyatlar
Denizli firmasıymış. Doğrudur sertifika herhalde.aaaa aşırı güzel site, acaba şu her markanın yazdığı bi sertifika var o ile başlayan, ondan var mıdır?
yoksa inanılmaz fiyatlar
Denizli firmasıymış. Doğrudur sertifika herhalde.
Bende sepeti hazırladım. Ödemeyi yapsam mı yapmasam mı diyorumaldım gitti valla bu minvalde hiçbişey almamıştım - chakra'dan bi tane müslin fiyatına 4-5 parça şey alınıyor
Bende sepeti hazırladım. Ödemeyi yapsam mı yapmasam mı diyorum
3 tane müslin battaniye aldım şimdiden gereksiz mi oluyor acaba ??
Ben sabah ilk randevuyla gitmiştim fazla kimse olmasın diye o şekilde çağırdılar hem kan verdim hem de aşı oldum 10 dk içinde. Karnımdan el doppleri ile kalp atışını dinletti sadece ama çok da gerekli değil bence çünkü doktora yeni gitmiştim zaten. 2. Doz için gittiğimde bakmalarını istemeyeceğim çünkü kalp atışını bulana kadar biraz bastırıyorlar cihazı, beni rahatsız etti. Sonuçlar için de öğleden sonra alabilirsin dedi ama ben gidip almadım e devletten bakıp kendi doktoruma gösterdim.bibalprensesi cim.ben sana yine bisey sorucam. Sen gittiginde saglikocagina kan verme ve asi disinda baska bir sey yaptilar mi? Karindan muayene ya da ne bileyim baska bir islem? Cunku bana hemsire sabah kan verirsiniz tahliller ogleden sonra cikar, oglen gelirsiniz izlem ve asi yapariz demis. Izlem derken ne yapacak anlamadim. Eskiden saglikocaklarinda karindan muayene yapiyolardi, onu mu kastediyor? Istemiyorum cunku oyle bisey.
2 tane annem almıştı 1 tane de burdan aldım. Şimdiden 3 tane oldu benim deBende sepeti hazırladım. Ödemeyi yapsam mı yapmasam mı diyorum
Güle güle kullanresmen siteyi topladım
2 müslin battaniye seti
2 nevresim takımı
1 kundak aldım
nevresimlerinde var o sertifikadan, diğer ürünlerde de yüksek kalite pamuk ipliğinden üretilmiştir yazıyor.aaaa aşırı güzel site, acaba şu her markanın yazdığı bi sertifika var o ile başlayan, ondan var mıdır?
yoksa inanılmaz fiyatlar
bence hep lazım olacak bir şey, fiyat uygunken ve kalite varken almak lazım.Bende sepeti hazırladım. Ödemeyi yapsam mı yapmasam mı diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?