2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Memeden süt gelme olayı tamamen hormonal bi şey prolaktne bağlı. Ama oksitosin filan da çok tetikler. Bazı gebelerde (bende oluyor mesela) süt var şu an ama asla dpkunmuyorum oynamıyorum. Dokunmamak uyarmamak gerek
ayarını bozmak gibi bişey mi olur dokunursak? akşamları sızısı geçsin diye meme masajı yapıyodum ben kendime yapmasammı? hiç süt gibi bişey çıkmadı tabi henüz ama

Doğumdan önce de gelebiliyor canım az az. Benim geceleri akardı sütlerim.

ayarını bozmak gibi bişey mi olur dokunursak? akşamları sızısı geçsin diye meme masajı yapıyodum ben kendime yapmasammı? hiç süt gibi bişey çıkmadı tabi henüz ama
Son dönemlerde memelerle oynamak rahim kasılmalarını tetikleyebiliyor canım. Bence çok oynama göğüslerinle. Doğum planlı sezaryen olursa son gün masaj yaparsın.

Tesekkur ederim. Evet haklisnz ikinci cocugum bu. Endiseden acemi gibi oldum. Insllah her sey yolunda gider bnde bi rahat nefes alirm

aldım gitti valla bu minvalde hiçbişey almamıştım - chakra'dan bi tane müslin fiyatına 4-5 parça şey alınıyor
Bende sepeti hazırladım. Ödemeyi yapsam mı yapmasam mı diyorum
3 tane müslin battaniye aldım şimdiden gereksiz mi oluyor acaba ??

bibalprensesi cim.ben sana yine bisey sorucam. Sen gittiginde saglikocagina kan verme ve asi disinda baska bir sey yaptilar mi? Karindan muayene ya da ne bileyim baska bir islem? Cunku bana hemsire sabah kan verirsiniz tahliller ogleden sonra cikar, oglen gelirsiniz izlem ve asi yapariz demis. Izlem derken ne yapacak anlamadim. Eskiden saglikocaklarinda karindan muayene yapiyolardi, onu mu kastediyor? Istemiyorum cunku oyle bisey.

Bende sepeti hazırladım. Ödemeyi yapsam mı yapmasam mı diyorum
3 tane müslin battaniye aldım şimdiden gereksiz mi oluyor acaba ??

valla ben de nevresim takımı aldım iki tane, iki tane de lastikli çarşaf - çarşaf bir şekilde olur da nevresimlerin ölçüsüne uygun yorgan konusunu vs hiç düşünmedim

fiyatlar uygun olunca gözüm kararmış

Ben sabah ilk randevuyla gitmiştim fazla kimse olmasın diye o şekilde çağırdılar hem kan verdim hem de aşı oldum 10 dk içinde. Karnımdan el doppleri ile kalp atışını dinletti sadece ama çok da gerekli değil bence çünkü doktora yeni gitmiştim zaten. 2. Doz için gittiğimde bakmalarını istemeyeceğim çünkü kalp atışını bulana kadar biraz bastırıyorlar cihazı, beni rahatsız etti. Sonuçlar için de öğleden sonra alabilirsin dedi ama ben gidip almadım e devletten bakıp kendi doktoruma gösterdim.

aaaa aşırı güzel site, acaba şu her markanın yazdığı bi sertifika var o ile başlayan, ondan var mıdır?
yoksa inanılmaz fiyatlar
nevresimlerinde var o sertifikadan, diğer ürünlerde de yüksek kalite pamuk ipliğinden üretilmiştir yazıyor.
yalnız nevresimlerde çarşaf yokmuş tüh şu an farkettim, 2 tane de çarşaf eklerdim siparişe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…