- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #26.261
Damla seklinde sıkınca kolostrum gelebilir şimdi. Bunu sikmamak gerek bebeğin ilk aşısı bu süt olacak emdiginde. Süt inmesi ise plasentanin senden ayrılmasına bağlı gerçekleşiyor diye okumuştum sanki yani doğumdan sonra oluyor o birden inme işi sonra da bebeğine göre düzene giriyor bir ay içinde.:)günaydınlar kızlar, bilimkurgu bi rüya gördüm kızım içerdeyken damar yolu ile sütümü emiyordu(çekiyordu) bnm memelerdenhalihazırda anne olanlara yada bilenlere bu sorularım, süt illa bebiş doğduktan sonra mı gelir? yani memelerden akmaz mı hiç doğurmadan önce? bebişin emişine bağlı olarak mı geliyor yada az geliyor yada gelmiyor?
İstemediğin bir şeyi yaptırmak zorumda değilsin canım ben yeni doktora gittim kalp atışını duydum de meselaAnladim,cok tesekkur ederim❤ bu kadin cok israrci, benden smear testi almak icin beni kac kez aramististrese girdim izlem vs deyince. Bir an once gidip gelmek istiyorum
Benim çok yanlış yerlerde duymak için zorladı ben sağda hissediyorum dememe rağmen soldan duymaya çalıştı o yüzden çok rahatsız oldum ama o aletten alıp evde arada dinleyebilmeyi isterdimBenim karnima hic bastirmadi hemen buldu jeli surer surmez cok hosuma gitmistiher gun gitmemek icin kendimi zor tutuyorum, pandemi olmasaydi tutamazdi kimse beni
Ben de 4 katlı olanı beğendim diğerleri yumuşak değilmiş gibi geldi gözüme ama tek onun için de kargo istemedim zaten kargocular bıktı benden. Arada aldıklarımı anneme gönderiyorum dikkat çekmeyeyim diyeBende baktim az once pek bir sey kalmamis hahaalmadim ben o yuzden
Hahah biz ofise söylüyoruz kargoları. Yakın çevrem de evde olmayız diye bizim ofise söylüyorlar her gün mutlaka bir kargo geliyor artık kimlik numarası falan sormaz oldular kargocular bıktı bizdenBen de 4 katlı olanı beğendim diğerleri yumuşak değilmiş gibi geldi gözüme ama tek onun için de kargo istemedim zaten kargocular bıktı benden. Arada aldıklarımı anneme gönderiyorum dikkat çekmeyeyim diye
Cnm site guvenilir mi alisveris yaptinmi hic bayagi inmis evet
hain kadınlar sitedeki tüm çarşafları bitirmişsinizyine eksik iş yaptım ya, inanamıyorum.
yok bi onlar kalmış ama aldığım takımlara uymuyorlar, o yüzden almadım.ya hahahah ben girdiğimde de sadece puantiyeliler vardı, onlar da mı bitmiş
Kesinlikle haklisinİstemediğin bir şeyi yaptırmak zorumda değilsin canım ben yeni doktora gittim kalp atışını duydum de meselagenel olarak ısrarcı oluyorlar sanırım benimki de biraz ısrarcı bi kadın
Merhaba kızlar, bugün afedersiniz tuvaletimi yaptıktan sonra şeffaf suyla karışık biraz akıntı geldi korktum açıkçası sizde de oluyor mu acaba, bende doktoruma yazdım aradı 4 e kadar gelirsen bebeğin suyuna bakarız diye, tedirgin oldum açıkçası, en son 1 Aralıkta gitmiştim minnoşu görmeye şimdi yine çağırınca dr heyecan yaptım, ayın 23 nde zaten perinatoloğa ayrıntılıya gideceğim için gitmeyi düşünmüyordum ama çok pimpirikliyim inşallah bir sorun yoktur
Kurutma makinası ile, robot süpürgen ne marka ikisini de almak istiyorumKurutma makinasına da sonunda karar verebildim ve aldıkocakta fiyatlara zam gelir diye düşündük robot süpürgemin de taksidi yeni bitti. Bebek doğana kadar da bunun taksidini öderiz
Ben de yaşıyorum normal zamanda şeffaf sulu akıntı oluyor bence sıkıntı olacak bir durum değildirMerhaba kızlar, bugün afedersiniz tuvaletimi yaptıktan sonra şeffaf suyla karışık biraz akıntı geldi korktum açıkçası sizde de oluyor mu acaba, bende doktoruma yazdım aradı 4 e kadar gelirsen bebeğin suyuna bakarız diye, tedirgin oldum açıkçası, en son 1 Aralıkta gitmiştim minnoşu görmeye şimdi yine çağırınca dr heyecan yaptım, ayın 23 nde zaten perinatoloğa ayrıntılıya gideceğim için gitmeyi düşünmüyordum ama çok pimpirikliyim inşallah bir sorun yoktur
Evet canm bende de oluyordu arada normal diye sorun etmiyordum, ama bugün biraz fazla gelince korktum, sorun yoksa şayet bebişi görmek en güzelibana o normalde dururken bile oluyor, biraz sıkışık gibi hissediyorum tuvalete gittiğimde bir bakıyorum su gibi bir akıntı var.
daha önce de konuşmuştuk burada, başka arkadaşlarda da oluyordu ama doktora bir yine de git, için rahatlasın.
hem ne güzel arada bir görmüş olursun :)
Robot süpürgem Xiaomi vacuum mop pro. Kurutma makinasını da Siemens aldımKurutma makinası ile, robot süpürgen ne marka ikisini de almak istiyorum
Beyaz da oluyor mu arada, bir de kokusuz, normalden fazla oluşu korkuttu, panik atak gibi oldum artık, sağ sağlim tamamlasak şu süreci iyi olacakBen de yaşıyorum normal zamanda şeffaf sulu akıntı oluyor bence sıkıntı olacak bir durum değildir
Benim çok yanlış yerlerde duymak için zorladı ben sağda hissediyorum dememe rağmen soldan duymaya çalıştı o yüzden çok rahatsız oldum ama o aletten alıp evde arada dinleyebilmeyi isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?