2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın çok şükür size bisy olmamış
Sana ne diycem hani jel in kokusu berbat çok kusturuyo diyordum ya az önce kokladim hiç koku yok. O kokuyu ben nasıl aliyordum acaba o iğrenç kokuyu yani olmayan kokuyu. Hamilelik ne garip şey ya. Sende kontrol etsene hala koku geliyor mu

Az önce bio oil sürdüm kuzum Sabah ilk işim koklamak olcak ama bana kokusu iğrenç geliyodu ya günlerce geçmedi ztn bı kere sürdüm snra bıraktım hamilelikten mı acaba

Yağ ölçümü yapılırken minimal de olsa bir elekrik akımı yollanıyor ya işte o akımı gebelere yapmıyorlar. Eğer ev tipi tartılarda da bu profesyonellerin kullandığı tanita usulü bi elektrik oluyorsa doktora danışmalı.

Çok geçmiş olsun canım
Allah beterinden saklasın
Dinlenince geçti mi, daha iyisindir inşallah

Benım özelde ki de söylemişti iç karın olayını

Cok tesekkr edermm evet banada dktorum idrarina sıkısık gel dedi umarm dedign gibi olrr
Ya birde bir sey sormak istiyorum. Benim bulantim vs belrtim yk. Adet geckmesi haric bir belrtim olmadi hala da yok. Sadece bazi yiyecekleri icim almayabliyor ama oyle mide bulantim yk. Bebek gelisiminden olablr mi geriden geliyor ya hani
Birde doktorun ultrasonda tam keseye baktigi yere arada agri girip cikiyo siddetli degl. Iyice kafaya takar oldm bunlari

Ben hamile kaldığımdan beri midem hiç bulanmadı, sadece ilk başlarda her şeyi içim almıyordu, ona göre yiyordum, sadece 1 kez kustum. Bebeğim gayet sağlıklı, her şey yolunda.

geriden gelmesi döllenme zamanıyla ilgilidir, geç döllenme olmuştur.

kese oluşurken elbetteki sancı olabilir, biraz mantıkla düşünün, içinizde olan bişeyler var, yeni bir oluşum, tabii ki hiçbişey normal zamandaki gibi olmayacak, insanın parmağına iğne batsa canı yanıyor, sizin içinizde bir canlı oluşuyor. Kendinizi boş yere üzmeyin.

günaydınlar kızlar, bilimkurgu bi rüya gördüm kızım içerdeyken damar yolu ile sütümü emiyordu(çekiyordu) bnm memelerden halihazırda anne olanlara yada bilenlere bu sorularım, süt illa bebiş doğduktan sonra mı gelir? yani memelerden akmaz mı hiç doğurmadan önce? bebişin emişine bağlı olarak mı geliyor yada az geliyor yada gelmiyor?

Memeden süt gelme olayı tamamen hormonal bi şey prolaktne bağlı. Ama oksitosin filan da çok tetikler. Bazı gebelerde (bende oluyor mesela) süt var şu an ama asla dpkunmuyorum oynamıyorum. Dokunmamak uyarmamak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…