• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Bende bugün şoktan müslin örtü aldım ölçüleri küçük ama yenidoğan kundak yapmaya uygun olur diye düşündüm.çıt çıtlı badiler vardıı ama çok küçüklerdi kaç aylık olanlardan aldiniz e bebeğinkilerde o kadar küçük mü oluyor.fiyatları çok uygun onlarında.lcw den 3 6 aldıklarım şoktaki 12 aylıkla hemen hemen aynı ölçüdeydi çünkü o kadar küçükte giyemezler.

inşallah canım teşekkür ederim 3 yıllık evliyim ve çok istiyoruz rabbim kimseye aratmasın :KK43:
aminnn canim amin. Ben 10 seneden fazla bekledim ne denemeler asilama tüp bebek herseyi denedim olmadi ve en son artik pes ettim cocuk falan düsünmicem cok yiprandim yoruldum dedim isi biraktim tatiile ciktim cocuklu herkesle kontagimi bitirdim falan bisürü seyler. Sonra bi ay gecikmem oldu eyvah erken yasta menapozami girdim diye üzülürken bi test aldim hamiileyim 5 paket daha aldim sonuc ayni 😄 oglum suanda 2 bucuk yasinda ve kucagima verdiklerinde ve sonrasinda hep sanki birsey olacak korkusuyla yasadim. Simdi gene kendiliginden ikinci oldu herkes oglumu emzirdigim icin cocugum olmaz derken. Cok sükür ikinci bebegimide saglikla alirim insallah kucagima. Sabret pes etme moralini yüksek tut insallah benim gibi uzun zaman kucagin bos kalmaz insallah tez zamanda saglikli gebelikle bebegini kucagina alirsin♥️

Bende bunu begendim.Birde ikea kutusu gbi kitapligimiz icin olan boyutlarida var cok hosuma gitti.

Eklentiler

• Screenshot_20210122-214537_Instagram.webp
    Screenshot_20210122-214537_Instagram.webp
    15 KB · Görüntüleme: 71
Kizlar merhaba bebek bezi aldiniz mi?
E bebek subat indirimlerini bekliyorm onden bir arastirmada yaptim.7sene once kullandiklarimin kalitesi degismis anladigim kadariyla
Tercihlerim: minies,evy baby,molfix,sleepy(bazi modelleri kotuymus natural vs ayrica arastirmak lazim)en son da baby&me
Siz neler düşünüyorsunuz?minies hakkinda baya olumlu sey duydum ayrica dogal parfumsuz kremsiz vs denemeye deger mi acaba fiyati da cok uygun daha once kullanan oldu mu?

E bebek subat indirimlerini bekliyorm onden bir arastirmada yaptim.7sene once kullandiklarimin kalitesi degismis anladigim kadariyla
Tercihlerim: minies,evy baby,molfix,sleepy(bazi modelleri kotuymus natural vs ayrica arastirmak lazim)en son da baby&me
Siz neler düşünüyorsunuz?minies hakkinda baya olumlu sey duydum ayrica dogal parfumsuz kremsiz vs denemeye deger mi acaba fiyati da cok uygun daha once kullanan oldu mu?
İnstagramda mühendisin oğlu diye bir sayfa var özellikle sleepy bio yu önermiş.baya içeriği temiz.ben başta bi tane alacağım pişik yara yapmazsa devam edeceğim.

Ben sleepy aldim bio natural icerigi temizmis islak mendilide selepy aldim 24 paket 100 tl ydi trendyoldan soyledim. Bez bi paket aldim icinde 32 tane var ne olur ne olmaz denemek icin aldim molfixde temizmis

Bende bunu begendim.Birde ikea kutusu gbi kitapligimiz icin olan boyutlarida var cok hosuma gitti.
Bunlar instagramdanmi canim renkleri cok hos adres verirsen bende fiyatlarina renklerine bakiyim

İnstagramda mühendisin oğlu diye bir sayfa var özellikle sleepy bio yu önermiş.baya içeriği temiz.ben başta bi tane alacağım pişik yara yapmazsa devam edeceğim.
Bende takip etmeye basladim muhendisinoglunu o da yildizlar listesine eklemisti yazdiklarimi ama kullanici yorumlari pisik sizdirma alerji vs daha onemli tabii huggies kizimda kullanmistm mesela olsa yine alirim ama bulamadm evy baby de guzeldi sleepy iyi idi molfix yenidogan almistm mesela orta segmentte idi prima da kullanmistm ama fiyatina gore hiç iyi degildi simdi kafam karisti sleepy bio onu arastiraym bide tesekkur ederim ♥️

Ben sleepy aldim bio natural icerigi temizmis islak mendilide selepy aldim 24 paket 100 tl ydi trendyoldan soyledim. Bez bi paket aldim icinde 32 tane var ne olur ne olmaz denemek icin aldim molfixde temizmis
İslak.mendil uni baby aldm 3lu paket stok yapmadm icerigi degisms cogu seyin arastirmaya basladm uni babyde degistirmis zannedersem 😔 sleepy indirime girince almayi dusunuyorm

İslak.mendil uni baby aldm 3lu paket stok yapmadm icerigi degisms cogu seyin arastirmaya basladm uni babyde degistirmis zannedersem 😔 sleepy indirime girince almayi dusunuyorm
Amacim stok degildi ama uygun gorunce aldik hemen en kotu pişik falan yaparsa evde kullaniriz dedik islak mendil sonucta bosa gitmez😊

Dolabin icine sigar dimi direk
Canım ben şifonyerin içine koydum derin bizim şifonyer ölçüleri yazar detaylarında istersen ölçüp öyle al çünkü 11 gözlü benim aldığım 8 gözlü falan da vardı sanırım ona göre alırsın

Canım ben şifonyerin içine koydum derin bizim şifonyer ölçüleri yazar detaylarında istersen ölçüp öyle al çünkü 11 gözlü benim aldığım 8 gözlü falan da vardı sanırım ona göre alırsın
Ben şifonyer almicam dolapla odare edicem ama sigar ya bence skinti olmaz sagolasin😍

Aldıklarını bizimle de paylaşabilir misin 😍 bayılıyorum bu bebek alışverişlerine 😀 ihtiyaçlarımız bitti yazlık bile kaç tane elbisemiz oldu ama sürekli alaşım var 😬
Simdi gordum cnm mesajini yarin paylasirim insallah suan gunun yorgunluguyla koltuga yapismis durumdayim🤭

Iyi aksamlar kizlar calisirken normalde ds cok egilip kalkiyorum ama sanki bugun biraz daha fazla egilip kalktim baya cok yoruldum agrim var birde afedersiniz asagida da agrim var yururkeb zorlaniyorum agriyor canim yaniyor 😞 bebiş iyidir dimi oda aklimda

Iyi aksamlar kizlar calisirken normalde ds cok egilip kalkiyorum ama sanki bugun biraz daha fazla egilip kalktim baya cok yoruldum agrim var birde afedersiniz asagida da agrim var yururkeb zorlaniyorum agriyor canim yaniyor 😞 bebiş iyidir dimi oda aklimda
Ay dun benimde oldu vajinadaki kemigim agridi cok afedersiniz. Bende korktum ama hareketli minnos merak etme seninde bisey olmamistir millet spor icin egilip kalkiyoki dogumu kolay olsun ben hep boyle dusununce rahatliyorum😊

Ay dun benimde oldu vajinadaki kemigim agridi cok afedersiniz. Bende korktum ama hareketli minnos merak etme seninde bisey olmamistir millet spor icin egilip kalkiyoki dogumu kolay olsun ben hep boyle dusununce rahatliyorum😊
😊hareketli masallah nebiliyim insan korkuyor endişe ediyor tesekkurler 🌸

Back
X