Ben hiç değilimdir aşırı rahat bi insanım normaldeÖyle tabi Canım Allah’a emanet hepsi, en güzel koruyan o
Ben normalde çok pimpirikliyim ama hamileliklerimde ne oluyırsa aşırı bir rahatlık geliyor bana
Pandemi yokken avm ye gidiyordum ben.bir sırt çantası bez kıyafet su mama atıyordum arabaya arkaya.yolda parklara uğraya uğrayaHahaha yaaaynı şeyi eşime söyledim çocuğa bakacağıma evi temizlesem daha az yorulurdum diye
Aslında dün eşim kızı okula götürecekti o bakacaktı ben yorulmayım diye ama okulda zümre toplantısı varmış çok kalabalık diye götürmedi.
Dediğin gibi kovaları ellemesin deterjanları almasın diye oda oda kucağımda gezdirdim durdum, akşam hepimiz erkenden uyuduk yorgunluktan
yeni bir dis geliyodur belkiGüzel dileklerin için teşekkür ederim canım allah razı olsun
Beslenme konusu tam komedi oldu zaten bizim evde, iştahım iyice açıldı, eşime diyorum benim üç kişilik yemem lazımkendim, kızım ve bebeğim için
Kızım emerek dıştan tüketiyor, Bebek içerden beslenerek içten tüketiyor, ee ben de insanım acıkıyorum
Emzirmeyi bırakınca dediğin gibi uykusu daha iyi düzene girer inşallah Canım, ne olduysa iki gecedir uyumuyor sğrekli memeyi ağzında istiyor anlamadım neden böyle değişti, iki gündür uykusuzluktan mahvoldum
İnanmıcaksın ama aynı rüyayı ben gördün bikaçgün önce makasla kesiyodum boşluklarım artıyodu ama sürekli bi kesme haliRüyamda kaslarım bi uzamisti kesiyordum yine yamuktu diken gibiydi valla uzun uzun
Ayyy bende şok oldumİnanmıcaksın ama aynı rüyayı ben gördün bikaçgün önce makasla kesiyodum boşluklarım artıyodu ama sürekli bi kesme halicok şaşırdım suan
Sağol canım allah razı olsun. İnşallah devamı olmaz hepimiz sağ sağlim kucağımıza alırızHiç kormayin düşük olacağı zaman parça parça kan geliyor Allah korusun sağlıklı doğumlar olsun inşallah
Valla ya değişik bişeydi bizim cinsiyetler aynı o zamanAyyy bende şok oldumnetten baktım cinsiyet felan bisi yazmiyor
Canım ne istiyor halin vaktin nasilValla ya değişik bişeydi bizim cinsiyetler aynı o zaman
Eğer özele gidiyorsan biraz daha bekle istersen canım boşuna tekrar tekrar para verme, tabi eğer bir sıkıntın yoksa bekle.
Biz ilçedeyiz, buradaki devlet hastanesine kadın Doğumcu haftada bir gün geliyor, ben ildeki özel doktora gidicem o yüzden bekliyorum, tekrar tekrar oraya gidemeyiz eşim öyle sürekli izin alması sıkıntı olur, bir sıkıntım da olmadığı için bekliyorum ben. Bugün tekrar kan verdim beta için, güzel artmışsa içim daha rahat edecek.
Endişelenme canım, ilk üç ay bebişler annenin depolarını kullanır, şu an yediklerin kendine :)
Ben de ilk gebeliğimde bulantıdan önce kilo vermiştim sonra arayı hızla kapattım fıçı gibi gittim Doğuma Ay maşallah bu ne enerji
Ben dün sadece temizlik yapılırken boş evde bekledim ve kızımla ilgilendim ama akşam eve geldiğimizde sanki temizliği ben yapmışım gibi yorgundum
Canım şuan birşey yok şükür 3 gündür kanamam vardı tabi genelde öğleden sonra oluyor zaten inşallah bugün olmazKanamasi, lekelenmesi olan arkadaslarin bugun durumu nasil? Insallah her sey yolundadir.
Canım şuan birşey yok şükür 3 gündür kanamam vardı tabi genelde öğleden sonra oluyor zaten inşallah bugün olmaz
Banada dün arkadaş keseyi gördü erkek bu dediHerkes erkek diyor ama bence de kiz
Canım bebeğin sana 1 nisan şakası yapck herhaldeBenim de bilen herkes erkek diyor..Bakalım hayırlısı diyorum bende ...
Ay keşke :)) şaka bir yana her türlüsü kabulümüz yeter ki sağlıkla gelsin...Canım bebeğin sana 1 nisan şakası yapck herhalde
Kese olayı doğruysa erkek diyolar ama bi arkadaşta üstten bakılırsa alttan bakılırsa falan demiştiya kız dediBenim de bilen herkes erkek diyor..Bakalım hayırlısı diyorum bende ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?