2021 Nisan Anneleri

Pandemi yokken avm ye gidiyordum ben.bir sırt çantası bez kıyafet su mama atıyordum arabaya arkaya.yolda parklara uğraya uğraya Öğlen yemeğine avmde oluyorduk.oyun alanları da açıktı 3-4 saat çok rahat geçiyordu ki zaten soft placete bir saat kalıyordu zaten.lcw da neler var o da etti bir saat hm 1 saat ne ka güzeldi önceden yaa

yeni bir dis geliyodur belki

Ben dün anneme telefonla 3 saat ulaşamayınca üzüntüden oldu galiba ama 1ine kadar rahat edemicem mide bulantum yok sadece tavuk derken öğürüyorum sabahları f3lan rahatım şükür

Kanamasi, lekelenmesi olan arkadaslarin bugun durumu nasil? Insallah her sey yolundadir.
Canım şuan birşey yok şükür 3 gündür kanamam vardı tabi genelde öğleden sonra oluyor zaten inşallah bugün olmaz

Canım şuan birşey yok şükür 3 gündür kanamam vardı tabi genelde öğleden sonra oluyor zaten inşallah bugün olmaz

Insallah olmasin artik. Disariya kanamamasi demek icerde iyilesiyor demek ki acaba ben onu merak ediyorum. Iyiye mi gidiyo olucaz disariya kanama olmadiginda, bilgin var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…