Benim kız çıkıyor çin takviminde.Cinsiyet için Çin takvimine baktınız mı kızlar
Super, saglikla ilerlesin insallah.Kızlar doktora gittim 3 gün önce boş gebelik demişlerdi çok üzgündüm çok şükür iyi haberler aldimtehlike devam ediomus yatmaya devam dedi
Yaaa cok sevindimmmm hepimiz iyi haberler alıcaz inşallahKızlar doktora gittim 3 gün önce boş gebelik demişlerdi çok üzgündüm çok şükür iyi haberler aldimtehlike devam ediomus yatmaya devam dedi
hadi gozun aydinKızlar doktora gittim 3 gün önce boş gebelik demişlerdi çok üzgündüm çok şükür iyi haberler aldimtehlike devam ediomus yatmaya devam dedi
Bende hemşireyim ayda 10 nöbet tutuyorum maalesef kolaylık sağlanabilecek bir sorumluya sahip değilim inşallah izinler gelir
canım inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun stres yapmaki etkilemesinKızlar doktora gittim 3 gün önce boş gebelik demişlerdi çok üzgündüm çok şükür iyi haberler aldimtehlike devam ediomus yatmaya devam dedi
atanamayanogretmen gittim doktora da sormayı unuttum heyecandan artık bir dahaki kontrole ama eğer sağlığım elverirse Amine
de emerse doğuma kadar dewamke
Senin beta nasıl çıktı aldın mı sonucu
Maşallah Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahSonuç çıktı Canım çok güzel
Beta 1284 olmuş, beklenen artış olmuş, bugün tam 4+5 oldum.
Ebe ben sormadan kendi söyledi emzirmeye devam edebilirsin söylenen şeyler hurafe dedi
Sadece beslenmene çok dikkat et ve bol sıvı al dedi. Bebekte veya sende bir sıkıntı olmadığı sürece emzirebilirsin dedi.
Kan sonucunu alınca çok duygulandım eşimle kızıma sarıldım ağladım, eşim de beni ve kızımızı öptü kardeş geliyor dedi kızım da anlıyormuş gibi bize bakıp gülüyordu
Yok canim ben develte gidiyorum bence güzel artmıştır değerin bi sıkıntın yok çok şükür
Günaydın canım maşallah enerjiksin inşallah betan artmıştır canım bebişler sağlıklıdır inşallah
Önceden ne kadar özgürmüşüz değil miPandemi yokken avm ye gidiyordum ben.bir sırt çantası bez kıyafet su mama atıyordum arabaya arkaya.yolda parklara uğraya uğrayaÖğlen yemeğine avmde oluyorduk.oyun alanları da açıktı 3-4 saat çok rahat geçiyordu ki zaten soft placete bir saat kalıyordu zaten.lcw da neler var o da etti bir saat hm 1 saat ne ka güzeldi önceden yaa
Olabilir canım, üç azı dişi çıktı, dördüncü şişmiş mosmor o zorluyor yavrumu galibayeni bir dis geliyodur belki
Ben ilk gebeliğimde bakmıştım erkek çıkmıştı ama kızım olduCinsiyet için Çin takvimine baktınız mı kızlar
Gözün aydın Canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar doktora gittim 3 gün önce boş gebelik demişlerdi çok üzgündüm çok şükür iyi haberler aldimtehlike devam ediomus yatmaya devam dedi
Sağol canım allah razı olsunMaşallah Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
Ben erken gidecektim normalde heheh 1 gelmiyor akşam baktım randevu yok 12 km lik yerde var eşim telefonunelimden bi çekti yeter 1inde gidicez dediCumartesi gunu kontrol randevusunu aldigim gunden beri gunler gecmiyor.Pazartesinden beri cuma gelmiyor.Cuma geldi ama bitmiyor ins mutlu seyler duyarim
Ya tam yaşa bakılmıyor benim kızım da tuttu doğru yapmak lazımBen cin takvimine baktım erkek ama çok farklı +2 koy diyen var değişik değişik bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?