MaşallahSonuç çıktı Canım çok güzel
Beta 1284 olmuş, beklenen artış olmuş, bugün tam 4+5 oldum.
Ebe ben sormadan kendi söyledi emzirmeye devam edebilirsin söylenen şeyler hurafe dedi
Sadece beslenmene çok dikkat et ve bol sıvı al dedi. Bebekte veya sende bir sıkıntı olmadığı sürece emzirebilirsin dedi.
Kan sonucunu alınca çok duygulandım eşimle kızıma sarıldım ağladım, eşim de beni ve kızımızı öptü kardeş geliyor dedi kızım da anlıyormuş gibi bize bakıp gülüyordu
Canım nasıl sevindim anlatamam çaresizlik çok kötü inşallah bundan sonra meleğinden hep güzel haberler alırsın sağlıkla kavuşursunuzKızlar doktora gittim 3 gün önce boş gebelik demişlerdi çok üzgündüm çok şükür iyi haberler aldimtehlike devam ediomus yatmaya devam dedi
Kuzum doktor karşılaştığımız şeyler dedi sadece düşük riski biraz fazla oluyor diğer hamilelere göre ama bana gün gün azalacak dedi inşallah bugün sadece bir iki damla geldi stres yapma yeter ki dedi rabbim bize bu kadar yol katettirdiyse devamı da gelecek ben inanıyorumInsallah olmasin artik. Disariya kanamamasi demek icerde iyilesiyor demek ki acaba ben onu merak ediyorum. Iyiye mi gidiyo olucaz disariya kanama olmadiginda, bilgin var mi?
Kuzum doktor karşılaştığımız şeyler dedi sadece düşük riski biraz fazla oluyor diğer hamilelere göre ama bana gün gün azalacak dedi inşallah bugün sadece bir iki damla geldi stres yapma yeter ki dedi rabbim bize bu kadar yol katettirdiyse devamı da gelecek ben inanıyorum
inşallah kısa zamanda biter canım.Canım benim 3 gündür kanamam var3 gündür hastanedeyim sürekli kesenin etrafında kanama bölgeleri var düşük riski çok yüksek doktor yat dinlen dedi sürekli bu durumu hiç sevmiyorun umarım kanamam biter
Kaç haftaliksin canım bnmde mide bulantım var ilk defa bu sabah istifra ettim baş dönmesi halsizlik çok varKızlar midem inanılmaz bulanıyor, su içince daha kötü oluyorum ama susuzlukta mide bulantısı yaparmış. Siz çözüm bulabildiniz mi, halsizliğim azaldı ama ona şükrediyorum.
Inşallah cnm inşallah allah razı olsun bu sefer sağlıkla kavusuruz insallahCanım nasıl sevindim anlatamam çaresizlik çok kötü inşallah bundan sonra meleğinden hep güzel haberler alırsın sağlıkla kavuşursunuz
Bu konu tam bir muammaTüp bebek yaptıranlar kaç haftalık olduğunu nasıl hesap ediyorsunuz? Benim son adet tarihim 13 Temmuz. 28 Temmuz'da 5. gün embriyosu transferi oldum. Kaç haftalık sizce?
canımHerkese merhabalar. 2 boş gebelik geçirdim. Bu 3.gebeliğim genetik yaptırmadım dr kan sulandırıcı iğne ve coraspin başladı. Sat 30 temmuz du. Varmı aranızda benzer durum yaşayan kan sulandırıcı kullanan
Bende de yok eşime diyorum daha ne istiyosun diyoKızlar bende mide bulantısı yok çok endişeleniyorum acaba sağlıksızmı inşallah saiğlıklıdır.
Benim de yok. Ama benim kızlarımda 4. ay başladı 5.ayınbsonlarına kadar sürdü. Bebeklerim çok saçlıydı.bunda da bulantı falan yok. Sanırım bu da öyle olacak. Diğer hamileliklerimde ilk zamanlarda kasık ağrısı çektiğimi hatırlamıyorum. Bu çok ağrılı geçiyor.Bende de yok eşime diyorum daha ne istiyosun diyoinsan hamile gibi hissetmiyor kendini
Kızlar gece lavaboya gittim iç çamaşırımda birşey yoktu ama peçetyele sildiğimde pembemsi çok az miktarda leke oldu. Şimdi baktım sıkıntı yok. Tekrar olmadı. Sağ kasık ağrım devam ediyor. Sabah doktora gideceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?