2021 Nisan Anneleri

Maşallah

Kızlar doktora gittim 3 gün önce boş gebelik demişlerdi çok üzgündüm çok şükür iyi haberler aldim tehlike devam ediomus yatmaya devam dedi
Canım nasıl sevindim anlatamam çaresizlik çok kötü inşallah bundan sonra meleğinden hep güzel haberler alırsın sağlıkla kavuşursunuz

Insallah olmasin artik. Disariya kanamamasi demek icerde iyilesiyor demek ki acaba ben onu merak ediyorum. Iyiye mi gidiyo olucaz disariya kanama olmadiginda, bilgin var mi?
Kuzum doktor karşılaştığımız şeyler dedi sadece düşük riski biraz fazla oluyor diğer hamilelere göre ama bana gün gün azalacak dedi inşallah bugün sadece bir iki damla geldi stres yapma yeter ki dedi rabbim bize bu kadar yol katettirdiyse devamı da gelecek ben inanıyorum

Iyi hikayeler cok fazla bizde onlardan biri olucaz insallah

Kızlar midem inanılmaz bulanıyor, su içince daha kötü oluyorum ama susuzlukta mide bulantısı yaparmış. Siz çözüm bulabildiniz mi, halsizliğim azaldı ama ona şükrediyorum.
Kaç haftaliksin canım bnmde mide bulantım var ilk defa bu sabah istifra ettim baş dönmesi halsizlik çok var

Tüp bebek yaptıranlar kaç haftalık olduğunu nasıl hesap ediyorsunuz? Benim son adet tarihim 13 Temmuz. 28 Temmuz'da 5. gün embriyosu transferi oldum. Kaç haftalık sizce?
Bu konu tam bir muamma kimi doktor adet tarihini baz alıyor kimi doktor transfer gününü 2 haftalık sayıyor. Devlette gittiğim doktor transfer gününe göre hesapladım.
28 Haziran’da son adet tarihim transfer 16btemnuzdu.Adetini 1 Temmuz sayacağız dedi. Öyle olunca içim rahatladı. Çünkü özelde gittiğim ultrasonda bir kaç günlük fark vardı.
Öyle olunca baya rahatladım. Stresim azaldıb:)

Herkese merhabalar. 2 boş gebelik geçirdim. Bu 3.gebeliğim genetik yaptırmadım dr kan sulandırıcı iğne ve coraspin başladı. Sat 30 temmuz du. Varmı aranızda benzer durum yaşayan kan sulandırıcı kullanan

canım rskks boş gebelik geçirmişti o yardımcı olur belki sana

Ben de ilk gebeliğimde bulantı yaşamıcam sandım ama 2. Ayda başladı 4. Aya kadar bir şey yiyemiyordum su içsem çıkıyordu serum verdiler artık tek çözümü zaman kraker falan her şeyi denedim geçmiyordu çok zorda kaldıkça bulantı ilacı kullandım o iyi gelirdi sadece ama doğumdan zor bulantı o kesin ama hepsi geçecek inşallah Allah yardımcımız olsun

Kızlar gece lavaboya gittim iç çamaşırımda birşey yoktu ama peçetyele sildiğimde pembemsi çok az miktarda leke oldu. Şimdi baktım sıkıntı yok. Tekrar olmadı. Sağ kasık ağrım devam ediyor. Sabah doktora gideceğiz.

Bende de yok eşime diyorum daha ne istiyosun diyo insan hamile gibi hissetmiyor kendini
Benim de yok. Ama benim kızlarımda 4. ay başladı 5.ayınbsonlarına kadar sürdü. Bebeklerim çok saçlıydı.bunda da bulantı falan yok. Sanırım bu da öyle olacak. Diğer hamileliklerimde ilk zamanlarda kasık ağrısı çektiğimi hatırlamıyorum. Bu çok ağrılı geçiyor.

Şu ana kadar hiç kusmadım ama benim de gün içinde mide bulantılarım çok oluyor. Özellikle bir kaç saat bir şey yemezsem anında hissettiriyor kendini. Bir şeyler atıştırınca geçiyor. Önceki sayfalarda ılık suyun mide bulantısını arttırdığını okumuştum kesinlikle doğru mutlaka soğuk su içiyorum o ferahlatıyor

Canım senle gunlerimiz aynı 2 gün öncede bana oldu aynı şey çok çok çok normal birdaha olmadı. Kasıklarımda aşırı derecede ağrıyor bugün tuvalete gece çok gittim kese büyüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…