2021 Nisan Anneleri

Merhabalar kızlar benimde dün akşam lavaboda peceteye pembe leke geldi gece de karnımda belimde ağrı vardı sabah tekrar peceteye leke gelince doktora gittik henüz hiç gitmemiştim çok şükür bebek kalp atışı var ❤ kanama alanı vs görünmüyor tutunmaya çalışırken olur böyle dedi progestan verdi.

İyi haber alan arkadaşlar için çok çok sevindim ☺ Hepimiz bu yolda sağlıkla ilerleyelim inşallah
Bu sıralar taşınma durumlarından pek yazamıyorum ama akşamları mutlaka okuyorum
Biz de taşınıyoruz ve 16 aylık da kızım var, gurbette tek başıma çok zor
Her gün yorgunluktan ölüyorum

Sonraki mesajlarında gördüm Canım düşük tehliken varmış geçmiş olsun, sağlıkla ilerlesin inşallah

Düşük tehdidi varmış canım. Progestan vrrdi inşallah güzelce ilerler
İnşallah Allahım bebişlerimize sağlık sıhhat verir canım ağır kaldırdınmı veya ağır iş yaptınmı? canım neden oluyormuş bendede ağrı var bütün işleri eşim yapıyor sağolsun

Belki bende gitsem progestan vereçekti doktor antibiyotik gibi önüne gelene veriyorlar galiba çok sinir oluyorum

Gerçi doktorlarda bisi vermese ilgiisz oluyor sonra hiç bir hastalıkla mücadele edemiyoruz

2012de zehirli ishal iğne 1 dozu 100 tl gibi bişeydi ben yaptirmamistim arkadaş hatta yaptırmadı diye eşiyle kavga etmişti neyse gitti yaptiedi benim çocuğum hiç hasta olmadı maasallah onunki zehirli ishalde oldu herşey oldu elbet tesadüf etmiş olabilir ama ben ilaçlara şunlara bunlara cidden gerekmedikce karşıyım

Dşük tefdidi varmış canım dinlen dedi. Ama bebişimi gördüm kalp atışını pek duyamadık ama ben görebiliyorum kalp atışını dedi.
Insanin doktoruyla gorusup, icini rahatlatmasi iyi oluyor bu durumda. Benim de pazar gunu olmustu Pazartesi hemen gittik doktora, hem de kalp atisini gorduk. Bende rahimde kanama alani oldugu icin dusuk tehdidi var dedi. Ama rahim uzunlugu, kapaliligi olarak disarda gezen bir hamileden hicbir farkin yok dedi. Istirahat ediyorum pazar gununden beri. Rahatsiz eden, uyutmayan bir agrim allaha sukur hic olmadi. Bendekiler biyle 1-2 dakikalik tuhaf agri, sizi ve batmalar. Tarif bile edemiyorim nasil olduklarini . Allah cocuklarimizi bize bagislasin, herkes saglikli bir sekilde kucagina alsin insallah.

Ya benim dün akşamdan beri var ama tam ağrı gibi de değil doluluk hissi baskı var biraz bel agrım. Hemen leydim kaciyo böle olunca çünkü dün akşam peceteye cook açık karamel gibi renkli akinti geldi

İnşAllah canım

Hepimiz yakın haftalardayiz demekki herkeste bu aralar lekelenme çeşitli kasık bel ağrıları oluyor sağlıcakla gelsin bebişler kendinizi yormayın kızlar fırsat buldukça dinlenin biraz güçlensin büyüsün miniklerimiz yerlerini sevsinler

Yapmadım canım ya. Hayırlısı olsun kavuşacağım ben bebeğime inşallah inanıyorum. Dikkat edeceğim kendime

Alla alla özele gidenler hem erkenden duyuyor çok ilginç dur bakim 1inde gidicem bana ne diyecek
Hadi hayırlısı bakalım. İçim rahat etmeseydi özele gidecektim ama doktor iyisi. Kimse yoktu hastanede. Burada özeller çok küçük açıkçası virüsten korkuyorum

Hadi hayırlısı bakalım. İçim rahat etmeseydi özele gidecektim ama doktor iyisi. Kimse yoktu hastanede. Burada özeller çok küçük açıkçası virüsten korkuyorum
Ben ankaradayım devlete gidiyorum pandemi olmayan çok hastane var zaten eskiisi gibi değil randevu alıyorsun 5 dkka önce hastaneye gidip muayene oluyorsun sıra geliyor çıkıyorsun. Cinsiyetten sonra ayda 1 kez özele giderim aynı zamanda devlerde devam ederim kızımda d oyle yapmıştım zaten son aylar pek kontrol olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…