Cok geçmiş olsun canim kalp atışını haftadan dolayımı duyamadı yoksa cihazdan dolayimiDüşük tehdidi varmış canım. Progestan vrrdi inşallah güzelce ilerler
Haftadan dolayı deri sesi açtı belirli belirsiz duyduk ama bunu duydum kabul edemem dedi. Ama ultrasonla görüyorum dedi.Cok geçmiş olsun canim kalp atışını haftadan dolayımı duyamadı yoksa cihazdan dolayimi
Biz de taşınıyoruz ve 16 aylık da kızım var, gurbette tek başıma çok zorİyi haber alan arkadaşlar için çok çok sevindim ☺ Hepimiz bu yolda sağlıkla ilerleyelim inşallah
Bu sıralar taşınma durumlarından pek yazamıyorum ama akşamları mutlaka okuyorum
Sonraki mesajlarında gördüm Canım düşük tehliken varmış geçmiş olsun, sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar gece lavaboya gittim iç çamaşırımda birşey yoktu ama peçetyele sildiğimde pembemsi çok az miktarda leke oldu. Şimdi baktım sıkıntı yok. Tekrar olmadı. Sağ kasık ağrım devam ediyor. Sabah doktora gideceğiz.
Amin inşallahSağ salim gelsin kzuucuklar
Haftadan dolayı deri sesi açtı belirli belirsiz duyduk ama bunu duydum kabul edemem dedi. Ama ultrasonla görüyorum dedi.
İnşallah Allahım bebişlerimize sağlık sıhhat verir canım ağır kaldırdınmı veya ağır iş yaptınmı? canım neden oluyormuş bendede ağrı var bütün işleri eşim yapıyor sağolsunDüşük tehdidi varmış canım. Progestan vrrdi inşallah güzelce ilerler
İnşallah yolundadır canım haberdar et bizideŞuan bende nasıl acaba diye düşünmeden edemiyorumhaftaya gidicem inşallah herşey yolundadır
Insanin doktoruyla gorusup, icini rahatlatmasi iyi oluyor bu durumda. Benim de pazar gunu olmustu Pazartesi hemen gittik doktora, hem de kalp atisini gorduk. Bende rahimde kanama alani oldugu icin dusuk tehdidi var dedi. Ama rahim uzunlugu, kapaliligi olarak disarda gezen bir hamileden hicbir farkin yok dedi. Istirahat ediyorum pazar gununden beri. Rahatsiz eden, uyutmayan bir agrim allaha sukur hic olmadi. Bendekiler biyle 1-2 dakikalik tuhaf agri, sizi ve batmalar. Tarif bile edemiyorim nasil olduklariniDşük tefdidi varmış canım dinlen dedi. Ama bebişimi gördüm kalp atışını pek duyamadık ama ben görebiliyorum kalp atışını dedi.
Ya benim dün akşamdan beri var ama tam ağrı gibi de değil doluluk hissi baskı var biraz bel agrım. Hemen leydim kaciyo böle olunca çünkü dün akşam peceteye cook açık karamel gibi renkli akinti geldiLekelenmesi, kanamasi olan arkadaslarin kasik ve karinlarinda herhangi bir agri, sizi var mi? Benim degisik gunlerde degisen agrilarim oluyor ama surekli agrilar degil. Bazen rahmimin tam orta yerinde gibi. Ben gobek deligimin oralar, bazen igne batiriyorlar gibi surekli farkli farkli agri, sizilar var. bende kuruntu yapiyorum, kotu bir sey mi oluyor diye surekli icim icimi yiyor. Onceki kayiplardan dolayi bu kadar tedirginim.
İnşAllah canımInsanin doktoruyla gorusup, icini rahatlatmasi iyi oluyor bu durumda. Benim de pazar gunu olmustu Pazartesi hemen gittik doktora, hem de kalp atisini gorduk. Bende rahimde kanama alani oldugu icin dusuk tehdidi var dedi. Ama rahim uzunlugu, kapaliligi olarak disarda gezen bir hamileden hicbir farkin yok dedi. Istirahat ediyorum pazar gununden beri. Rahatsiz eden, uyutmayan bir agrim allaha sukur hic olmadi. Bendekiler biyle 1-2 dakikalik tuhaf agri, sizi ve batmalar. Tarif bile edemiyorim nasil olduklarini. Allah cocuklarimizi bize bagislasin, herkes saglikli bir sekilde kucagina alsin insallah.
Yapmadım canım ya. Hayırlısı olsun kavuşacağım ben bebeğime inşallah inanıyorum. Dikkat edeceğim kendimeİnşallah Allahım bebişlerimize sağlık sıhhat verir canım ağır kaldırdınmı veya ağır iş yaptınmı? canım neden oluyormuş bendede ağrı var bütün işleri eşim yapıyor sağolsun
İnşAllah canımBiz de taşınıyoruz ve 16 aylık da kızım var, gurbette tek başıma çok zor
Her gün yorgunluktan ölüyorum
Sonraki mesajlarında gördüm Canım düşük tehliken varmış geçmiş olsun, sağlıkla ilerlesin inşallah
Hadi hayırlısı bakalım. İçim rahat etmeseydi özele gidecektim ama doktor iyisi. Kimse yoktu hastanede. Burada özeller çok küçük açıkçası virüsten korkuyorumAlla alla özele gidenler hem erkenden duyuyor çok ilginç dur bakim 1inde gidicem bana ne diyecek
Ben ankaradayım devlete gidiyorum pandemi olmayan çok hastane var zaten eskiisi gibi değil randevu alıyorsun 5 dkka önce hastaneye gidip muayene oluyorsun sıra geliyor çıkıyorsun. Cinsiyetten sonra ayda 1 kez özele giderim aynı zamanda devlerde devam ederim kızımda d oyle yapmıştım zaten son aylar pek kontrol olmuyor.Hadi hayırlısı bakalım. İçim rahat etmeseydi özele gidecektim ama doktor iyisi. Kimse yoktu hastanede. Burada özeller çok küçük açıkçası virüsten korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?