Benim de ilkinde kanama alanı vardı iğne hap derken 3 ay kalkmadan yattım şükür sağlıklıca geldi 6. Haftada olmuştu inşallah sağlıcakla alırsın kucağınaBende Nisan annesi adayıyım ama dünden beri kahve rengi akıntı vardı ara ara kırmıziya dönüyor acilen giriş yaptım doktor baktı bebek kalbi atıyor hareket bile ediyor dedi rahim de de 1 santim açılma vardı Progestana başladım doktor 10 gün sonra kontürol dedi. Bugün ara ara yine kırmızıya döndü varmı böyle yaşayıp sağlıklı doğum yapan ilk çocuğum da da düşük tehlikesi vardı ama bunun lada erken baslamamisti
Insallah hepimiz icin en saglikli olani olur.Aaa çok sevindim bakın dış gebelik değilmiş.doktor boşuna strese soktu sizi.İnş kucağınoza da alırsınız
Suda kaynamis sogan yenmemesi gerektigini hic bilmiyordum. Sebze yemeklerinin hepsi aslinda suda kaynamiyor mu? 3 ay botunca hic mi kalkip oturmadiniz. Bu yattim tanimini da merak ediyorum. Bende de var ayni durum suan. Internette cok okudum kanama alani olup, calismak zorunda olan ve ona ragmen saglikla kucagina alan. Ben de surekli yatiyorum desem yeri var ama doktorum surekli yatmak zorunda degilsin, kendini yorma sadece dedi.Benim de ilkinde kanama alanı vardı iğne hap derken 3 ay kalkmadan yattım şükür sağlıklıca geldi 6. Haftada olmuştu inşallah sağlıcakla alırsın kucağına
Bir de bir arkadaş neden olur kanama düşük tehlikesi demiş ben bisiklete binmiştim ondan olabilir ya da su da kaynamış soğan(yenmemesi gerek nasıl dalıp yedim bilmiyorum) iki ihtimal vardı benimkinde belki de hiç bilmediğim bir şeyden bilemiyorum
Kaç haftaliksin canım bnmde mide bulantım var ilk defa bu sabah istifra ettim baş dönmesi halsizlik çok var
Bazı sebzelerin iltihap söktürücü rahim temizleyici özelliği var ya maydanoz VS. Gibi hamilelikte dikkat edilmesi gerekiyor hep yattım desem yeridir kv 4 tane düşük yapınca dikkat edelim biraz dedi ozaman imkanım da vardı her işimi o yaptı Allah razı olsun yattım vardır tabii ki dediğiniz durumda olup sağlıkla kucağına alan tedbir bizdenSuda kaynamis sogan yenmemesi gerektigini hic bilmiyordum. Sebze yemeklerinin hepsi aslinda suda kaynamiyor mu? 3 ay botunca hic mi kalkip oturmadiniz. Bu yattim tanimini da merak ediyorum. Bende de var ayni durum suan. Internette cok okudum kanama alani olup, calismak zorunda olan ve ona ragmen saglikla kucagina alan. Ben de surekli yatiyorum desem yeri var ama doktorum surekli yatmak zorunda degilsin, kendini yorma sadece dedi.
Daha once sogan suyu kaynatip icmisligim var ancak. Dedigim gibi sogan butun yemeklerin icinde kaynadigi icin ayni etkiyi mi yapiyor onu anlamadim. Allah hepimizi sabir, kuvvet versin. Kucagimiza almak nasip olsun insallah.Bazı sebzelerin iltihap söktürücü rahim temizleyici özelliği var ya maydanoz VS. Gibi hamilelikte dikkat edilmesi gerekiyor hep yattım desem yeridir kv 4 tane düşük yapınca dikkat edelim biraz dedi ozaman imkanım da vardı her işimi o yaptı Allah razı olsun yattım vardır tabii ki dediğiniz durumda olup sağlıkla kucağına alan tedbir bizden
Gogus hassasiyeti benimde gecmisti. Arada aciyor, arada hicbir sey yok.Arkadaşlar benim tek belirtim göğüs hassasiyetimdi bir kaç gündür geçti gibi sizin de böyle bir durumunuz oldu mu?
Tek belirtim o olunca kaybolunca biraz tedirgin oldum benm mide bulantım yok sadce bazı yiyeceklerden tiksindim ve iştahsızlaştım. Anne olmak ne kadar zormuş ya dha karnındayken iyi mi bir şey oldu mu insan nasıl korkuyor hayrlısıyla sağlıkla doğar hepimizin bebeği inşallahGogus hassasiyeti benimde gecmisti. Arada aciyor, arada hicbir sey yok.
doğana kadar rahat yok bebislereTek belirtim o olunca kaybolunca biraz tedirgin oldum benm mide bulantım yok sadce bazı yiyeceklerden tiksindim ve iştahsızlaştım. Anne olmak ne kadar zormuş ya dha karnındayken iyi mi bir şey oldu mu insan nasıl korkuyor hayrlısıyla sağlıkla doğar hepimizin bebeği inşallah
Aynen öyle bizdeki bu telaş endişe bitmezdoğana kadar rahat yok bebislerehareketlerini hissetmeye baslayınca yandılar asıl. Bugün niye az hareket etti hareket etmiyo tatlı telaslar :)
Amin inşallah diğer yemekler de kaynamıyor ki soğanı yağda kavuruyoruz benim dediğim su da baya baya kaynatmak yaniDaha once sogan suyu kaynatip icmisligim var ancak. Dedigim gibi sogan butun yemeklerin icinde kaynadigi icin ayni etkiyi mi yapiyor onu anlamadim. Allah hepimizi sabir, kuvvet versin. Kucagimiza almak nasip olsun insallah.
Aynen canım ya hareket başlayınca bu sefer niye hareket etmedi bişey mi oldu paniklemeler çok oluyordoğana kadar rahat yok bebislerehareketlerini hissetmeye baslayınca yandılar asıl. Bugün niye az hareket etti hareket etmiyo tatlı telaslar :)
Mide bulantisi bende yasamiyorum. Cok nadir sabaha karsi uyanirsam o zaman bulaniyor, nedenini cozemedim. Tiksinme olayi var bende de. Agzimda pas tadi gibi bir tat oluyor. 2 kayip olup, hic cocugum olmadigi icin ozellikle en ufak seyde dunyam yikikiyo gibi hissediyorum. Amin insallahTek belirtim o olunca kaybolunca biraz tedirgin oldum benm mide bulantım yok sadce bazı yiyeceklerden tiksindim ve iştahsızlaştım. Anne olmak ne kadar zormuş ya dha karnındayken iyi mi bir şey oldu mu insan nasıl korkuyor hayrlısıyla sağlıkla doğar hepimizin bebeği inşallah
Amin inşallah diğer yemekler de kaynamıyor ki soğanı yağda kavuruyoruz benim dediğim su da baya baya kaynatmak yani
Benimde 8.haftadan sonra baya geçti her hangi bir sorun yok çok şükürArkadaşlar benim tek belirtim göğüs hassasiyetimdi bir kaç gündür geçti gibi sizin de böyle bir durumunuz oldu mu?
evet canım inşallah ilk olcakAynen canım ya hareket başlayınca bu sefer niye hareket etmedi bişey mi oldu paniklemeler çok oluyorsenin nasipse ilk mi var mı çocuğun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?