Ben canım temmuzda boş gebelikten düşük yaptım ama benim öncedende kimyasalım düşüğüm vardır. Hibor kullanıyorum bide coraspin suan herşey yolunda 8 haftalıgım inşallah böyle giderHerkese merhabalar. 2 boş gebelik geçirdim. Bu 3.gebeliğim genetik yaptırmadım dr kan sulandırıcı iğne ve coraspin başladı. Sat 30 temmuz du. Varmı aranızda benzer durum yaşayan kan sulandırıcı kullanan
Ya kuzum öyle akıntı şeklinde değildi yni afedersin tuvalet sonrası peçetyele silerken farkettim tekrar yaptım olmadı birkaç kez yaptım tekrar oldu. Sonra bir daha olmadı. Çok ama çok az ama rengi pembemsi ydi belli yani hatta eşime de gösterdim evet pembe sabah doktora gidelim dediCanım senle gunlerimiz aynı 2 gün öncede bana oldu aynı şey çok çok çok normal birdaha olmadı. Kasıklarımda aşırı derecede ağrıyor bugün tuvalete gece çok gittim kese büyüyor
Ya kuzum öyle akıntı şeklinde değildi yni afedersin tuvalet sonrası peçetyele silerken farkettim tekrar yaptım olmadı birkaç kez yaptım tekrar oldu. Sonra bir daha olmadı. Çok ama çok az ama rengi pembemsi ydi belli yani hatta eşime de gösterdim evet pembe sabah doktora gidelim dedi
MerhabaHanımlar,
Bugün doktor kontrolümüz vardı. Ultrasonla hem karnımdan hem de alttan baktı. Bebeğin kalbinin attığını gördük ☺ Bu iyi haberdi, iyi olmayan haber ise Kese hala aynıydı, hiç gelişmemiş maalesef. Dahası doktor alttan bakmadan önce hazırlanırken çamaşırımda kahverengimsi lekelenme olduğunu gördüm. Doktora da söyledim, kendiliğinden düşecek o zaman dedidoğal seleksiyon.
cumartesi günü tekrar kontrole çağırdı. Bi şans daha verdi. O minicik kalpo küçücük kesede pıt pıt atıyodu. Gözümden de bi pıt yaş dökülmüş olabilir ama çıkmadık candan da umut kesilmez. dualarınızı eksik etmeyin lütfen
@OozlemB durumlar böyle
İnşAllah canım ama kanama da diyemem ne olduğunu bilemedim 2kere oldu sadceEvet canim aynen öyle benimkide krem akıntı arasındaydı ebemde dedi çok normal yogunlasir çok koyu olursa acile hit ama nettende bakarasan bu hafta çok normal hem burdakilerde bu haftada hep kanaması oldu gecti
Ben şu anda tam da dediğiniz şeyden dolayı acile gidiyorum. Gece çok çok çok hafif pembe bir leke farkettim peçetyele sildiğimde. Gece boyu ağrıdan uyuyamadım yatınca belim ağrıyor ayaktayken otuteuken sağ kasığım çok çok ağrıyor bakalım ne diyeceklerLekelenmesi, kanamasi olan arkadaslarin kasik ve karinlarinda herhangi bir agri, sizi var mi? Benim degisik gunlerde degisen agrilarim oluyor ama surekli agrilar degil. Bazen rahmimin tam orta yerinde gibi. Ben gobek deligimin oralar, bazen igne batiriyorlar gibi surekli farkli farkli agri, sizilar var. bende kuruntu yapiyorum, kotu bir sey mi oluyor diye surekli icim icimi yiyor. Onceki kayiplardan dolayi bu kadar tedirginim.
Evet canım bebeğim sağlıklı olsunda ben razıyım böyle hamileliğe can kurban dr gitmedgm için endişeleniyorum sağlıkşımı diyeBende de yok eşime diyorum daha ne istiyosun diyoinsan hamile gibi hissetmiyor kendini
Canım inşallah herşey yolundadır geçmiş olsun benimde sol kasığım ağrıyor güzel hsberlerini bekliyoruz.Ben şu anda tam da dediğiniz şeyden dolayı acile gidiyorum. Gece çok çok çok hafif pembe bir leke farkettim peçetyele sildiğimde. Gece boyu ağrıdan uyuyamadım yatınca belim ağrıyor ayaktayken otuteuken sağ kasığım çok çok ağrıyor bakalım ne diyecekler
Şuan bende nasıl acaba diye düşünmeden edemiyorumEvet canım bebeğim sağlıklı olsunda ben razıyım böyle hamileliğe can kurban dr gitmedgm için endişeleniyorum sağlıkşımı diye
Her hamilelik farklı oluyo ben ilk zamanlar çok kasık ağrısı çektim şimdi arada sırada oluyo bide çok yoruluyorumBenim de yok. Ama benim kızlarımda 4. ay başladı 5.ayınbsonlarına kadar sürdü. Bebeklerim çok saçlıydı.bunda da bulantı falan yok. Sanırım bu da öyle olacak. Diğer hamileliklerimde ilk zamanlarda kasık ağrısı çektiğimi hatırlamıyorum. Bu çok ağrılı geçiyor.
Doktora gittin mi nasıl oldun önemli bir şey yoktur inşallahKızlar gece lavaboya gittim iç çamaşırımda birşey yoktu ama peçetyele sildiğimde pembemsi çok az miktarda leke oldu. Şimdi baktım sıkıntı yok. Tekrar olmadı. Sağ kasık ağrım devam ediyor. Sabah doktora gideceğiz.
Dşük tefdidi varmış canım dinlen dedi. Ama bebişimi gördüm kalp atışını pek duyamadık ama ben görebiliyorum kalp atışını dedi.Doktora gittin mi nasıl oldun önemli bir şey yoktur inşallah
Sağ salim gelsin kzuucuklarHer hamilelik farklı oluyo ben ilk zamanlar çok kasık ağrısı çektim şimdi arada sırada oluyo bide çok yoruluyorum
Aaa çok sevindim bakın dış gebelik değilmiş.doktor boşuna strese soktu sizi.İnş kucağınoza da alırsınızBuda benim minik kesem.Nedense usg cihazi beni 4+6sat a gore hesapliyor ama kesem 5+0ile uyumluymus.Bebegi goremedim maalesef,daha erken dedi.9 gun sonraya randevu aldim.Ins bebegi gorup kalbi duyariz.Yine safak 9
Düşük tehdidi varmış canım. Progestan vrrdi inşallah güzelce ilerlerCanım inşallah herşey yolundadır geçmiş olsun benimde sol kasığım ağrıyor güzel hsberlerini bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?