2021 Nisan Anneleri

Ben buraya konu açmışım ordan biliyorum normalde
11 temmuz adet olmam gerekirken
ayın 6sinda lekelenmem olmuş
sonra
12sinde lekeleymişim
13 U akşam adet olmuşum oda son adetinde şimdi ben kaç haftalık hamileyim

Ben canım temmuzda boş gebelikten düşük yaptım ama benim öncedende kimyasalım düşüğüm vardır. Hibor kullanıyorum bide coraspin suan herşey yolunda 8 haftalıgım inşallah böyle gider

Canım senle gunlerimiz aynı 2 gün öncede bana oldu aynı şey çok çok çok normal birdaha olmadı. Kasıklarımda aşırı derecede ağrıyor bugün tuvalete gece çok gittim kese büyüyor
Ya kuzum öyle akıntı şeklinde değildi yni afedersin tuvalet sonrası peçetyele silerken farkettim tekrar yaptım olmadı birkaç kez yaptım tekrar oldu. Sonra bir daha olmadı. Çok ama çok az ama rengi pembemsi ydi belli yani hatta eşime de gösterdim evet pembe sabah doktora gidelim dedi

Evet canim aynen öyle benimkide krem akıntı arasındaydı ebemde dedi çok normal yogunlasir çok koyu olursa acile hit ama nettende bakarasan bu hafta çok normal hem burdakilerde bu haftada hep kanaması oldu gecti

Rabbim inşallah sana bağışlar bebegini çok üzüldüm

Evet canim aynen öyle benimkide krem akıntı arasındaydı ebemde dedi çok normal yogunlasir çok koyu olursa acile hit ama nettende bakarasan bu hafta çok normal hem burdakilerde bu haftada hep kanaması oldu gecti
İnşAllah canım ama kanama da diyemem ne olduğunu bilemedim 2kere oldu sadce

Lekelenmesi, kanamasi olan arkadaslarin kasik ve karinlarinda herhangi bir agri, sizi var mi? Benim degisik gunlerde degisen agrilarim oluyor ama surekli agrilar degil. Bazen rahmimin tam orta yerinde gibi. Ben gobek deligimin oralar, bazen igne batiriyorlar gibi surekli farkli farkli agri, sizilar var. bende kuruntu yapiyorum, kotu bir sey mi oluyor diye surekli icim icimi yiyor. Onceki kayiplardan dolayi bu kadar tedirginim.

Ben şu anda tam da dediğiniz şeyden dolayı acile gidiyorum. Gece çok çok çok hafif pembe bir leke farkettim peçetyele sildiğimde. Gece boyu ağrıdan uyuyamadım yatınca belim ağrıyor ayaktayken otuteuken sağ kasığım çok çok ağrıyor bakalım ne diyecekler

Kızlar rahim genişliyor ağrılar çok normal kanamada zaten düşük yapmışsanız daha önce şu gibi oluyor yada çok koyu . Ben çok çabuk doktora gitm3 taraftarı degilum

Canım inşallah herşey yolundadır geçmiş olsun benimde sol kasığım ağrıyor güzel hsberlerini bekliyoruz.

Muhittin rskks siz bildiğiniz mankensiniz masaallah ben ortalama hep 60 olmuşumdur. İlk kez 67 leri görmüşüm bu korona zamanı bakalım dogurana kadar kaç kilo olacağız
Bende 60 kiloyum cnm bakalım 75 i görürüz gibime geliyo. Aman 80leri görmeyelim de

Her hamilelik farklı oluyo ben ilk zamanlar çok kasık ağrısı çektim şimdi arada sırada oluyo bide çok yoruluyorum

Doktora gittin mi nasıl oldun önemli bir şey yoktur inşallah

Buda benim minik kesem.Nedense usg cihazi beni 4+6sat a gore hesapliyor ama kesem 5+0ile uyumluymus.Bebegi goremedim maalesef,daha erken dedi.9 gun sonraya randevu aldim.Ins bebegi gorup kalbi duyariz.Yine safak 9
Aaa çok sevindim bakın dış gebelik değilmiş.doktor boşuna strese soktu sizi.İnş kucağınoza da alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…