- 5 Mart 2018
- 641
- 578
- 103
- 37
Ya benim dün akşamdan beri var ama tam ağrı gibi de değil doluluk hissi baskı var biraz bel agrım. Hemen leydim kaciyo böle olunca çünkü dün akşam peceteye cook açık karamel gibi renkli akinti geldi
DimiO dediginiz gibi de oluyor bazen. Yata yata ister istemez her an ne oluyo dinliyo gibi oluyorum. Hergun doktora gidesim varyogun ve kirmiziya dobmedigi surece icimizi rahat tutalim, demek kolay ama once kendim basarabilsem.
Ben hepinzii tutcamO dediginiz gibi de oluyor bazen. Yata yata ister istemez her an ne oluyo dinliyo gibi oluyorum. Hergun doktora gidesim varyogun ve kirmiziya dobmedigi surece icimizi rahat tutalim, demek kolay ama once kendim basarabilsem.
Biz de taşınıyoruz ve 16 aylık da kızım var, gurbette tek başıma çok zor
Her gün yorgunluktan ölüyorum
Var canım hayırlı olsun inşallahKızlarr bugün test yaptım tekrar sabah adetimin 23.günü aşağı yukarıda 6- 7gün falan var adetime Bi bakar mısınız
Silik çizgi gördüm bende gün geçtikçe koyulaşır inşallahKızlarr bugün test yaptım tekrar sabah adetimin 23.günü aşağı yukarıda 6- 7gün falan var adetime Bi bakar mısınız
Ederim canımİnşallah yolundadır canım haberdar et bizide
Var gibi gün geçtikçe koyulaşır inşallah baya erken yapmışsınız testKızlarr bugün test yaptım tekrar sabah adetimin 23.günü aşağı yukarıda 6- 7gün falan var adetime Bi bakar mısınız
BenArkadaşlar benimde şuan 9 haftalık ama 1 aydır herşey kokuyor ekmek bile kraker bile ve mide ağrılarım çok fazla benim gibi durum yaşayan varmı acaba
Senin kaç haftalık
Ve 9 haftanin içindeyim alttan hiç bi sancim yok sadece sırtım da varBende Nisan annesi adayıyım ama dünden beri kahve rengi akıntı vardı ara ara kırmıziya dönüyor acilen giriş yaptım doktor baktı bebek kalbi atıyor hareket bile ediyor dedi rahim de de 1 santim açılma vardı Progestana başladım doktor 10 gün sonra kontürol dedi. Bugün ara ara yine kırmızıya döndü varmı böyle yaşayıp sağlıklı doğum yapan ilk çocuğum da da düşük tehlikesi vardı ama bunun lada erken baslamamisti
Canm benimde oldu ilişki yasak bu haftalarda mutlaka kanama oluyor ona dikkat et. Birde ağır kaldırma bazılarımız bu şekilde hassas olabiliyor.. İlk 3 ay o yüzden dikkat et demişti doktorumVe 9 haftanin içindeyim alttan hiç bi sancim yok sadece sırtım da var
Benim öncekine göre şiş ağrı sızı yok canım bide koyulaşma oldu o kadarKızlar herkesin gögüs hassasiyeti var mı? Bir fe ters durum olsa belirtisi yoğun kanama mıdır yoksa belirti vermeden de sorun olması mümkün mü
Göğüs hassasiyetimi göğüslerin sis kendime dokunamıyorumKızlar herkesin gögüs hassasiyeti var mı? Bir fe ters durum olsa belirtisi yoğun kanama mıdır yoksa belirti vermeden de sorun olması mümkün mü
Anladım saol cnm peki bebiş de sıkıntı olsa belirti olur mu ya daha önce kalp atışını duymadan düşüğüm oldu da çok pimpirikliyimBenim öncekine göre şiş ağrı sızı yok canım bide koyulaşma oldu o kadar
Valla benimde aynı boş gebeliğim oldu ve hiç bi belirti yok. Kalp atısını duydum ama bende pimpirikliyim. Herşey olabilir belirti vermedenAnladım saol cnm peki bebiş de sıkıntı olsa belirti olur mu ya daha önce kalp atışını duymadan düşüğüm oldu da çok pimpirikliyim
Belirti vermeden de olabilir. Kalbi dursa felan Allah korusun. Kötüyü düşünmemek lazımKızlar herkesin gögüs hassasiyeti var mı? Bir fe ters durum olsa belirtisi yoğun kanama mıdır yoksa belirti vermeden de sorun olması mümkün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?