Benimki de böyleydi.hayırlı olsunKızlarr bugün test yaptım tekrar sabah adetimin 23.günü aşağı yukarıda 6- 7gün falan var adetime Bi bakar mısınız
Midem hep dolu olacak o zaman tam gün süper.içim kalkmıyor bile.eğer böyle geçiyorsa vay be iyiymiş..dediğin gibi kızımda çok kustum ben de....Ben kızımda hatırlıyorum 5 haftalıkken bir basladi Abooo evlere şenlik 10 haftaya kadar sürdü. Ağlıyordum kusarken hem zehir gibi şu hemde idrar kaçıyordu o derece kötüydü.
Bunda elhamdülillah sadece sabahları mide bulantısı oda yiyince geçiyor . Gün içinde de bazen öğürüyorum atıyorum tavuk derken bile midem kalkiyorama diğerine göre çok çok çok sukud
Ozaman nedersin erkekmiMidem hep dolu olacak o zaman tam gün süper.içim kalkmıyor bile.eğer böyle geçiyorsa vay be iyiymiş..dediğin gibi kızımda çok kustum ben de....
Dedi ve gerçekleri yüzme soğuk su gibi çarptı akşam isim düşünüyoruz eşimle hep kiz ismiKızdır kız
Ben onun cinsiyetle alakalı olduğunu hiç sanmıyorum kuzum.hamilelik dönemi ile ilgili.her hamilelik farklı.benim arkadaşım erkek bebek bekliyordu.nerdeyse doğuma kadar bulandı midesi.kız da olabilir benim içime koz doğuyor ama hayırlısıOzaman nedersin erkekmi
İnşallahKızdır kız
Banada olur kiz daha iyi olur ama merak isteBen onun cinsiyetle alakalı olduğunu hiç sanmıyorum kuzum.hamilelik dönemi ile ilgili.her hamilelik farklı.benim arkadaşım erkek bebek bekliyordu.nerdeyse doğuma kadar bulandı midesi.kız da olabilir benim içime koz doğuyor ama hayırlısı
Kızım büyük ihtimalle kız bebek istiyordur.onu cinsiyet challenge içine sokmayacağım şimdiden ön yargılı olmasın diye.istemediği cinsiyet olunca ağlayan çocuklar var.kursağımızda kalmasın sevincimiz diye düşündüm .inşallah çevreden biri kız mı istiyorsun erkek mi diye sormaz sırf konuşmuş olmak için konuşmazBanada olur kiz daha iyi olur ama merak iste
Muz kesinlikle...yağlı şeyler yakar mideyi.elma ,şeftali,muz yiyebilirsin.kahvaltılık gevrek götürebilirsin.Şimdi ben sabah kalktım tost yedim işe geldim 3 saat oldu ama karnım gurul gurul açmıyım onuda bilmiyorum ne yesem ben gercekten bilemedim ceviz fln yesem yakıyo midemi ara öğün ne olabilir hep böyle oluyo yemek yiyorum sanki yememişim gibi
İkisi de vardı iki defa kan geldi gittim hastane çok kötü ya normalde sakin Bi insanım ama bebek söz konusu olunca böyle oluyormuş demek kiSizin gecmis, darisi basimiza. Kucuk muypu beki rahimdeki kanama bolgesi, disa kanama oluyor muydu yoksa sadece icerde mi vardi?
İnşallah canım sağlıcakla alırsın kucağına sakinsin maşşalh ondan sordumevet canım inşallah ilk olcakbi düşük yaptım öncesinde bu sağlıklı ilerler inşallah❤
Olabilir bilemiyorum ama şimdiden paket almak riskli değil mi? Dünyanın bin tane hali var.Allah esirgesin tabii ama belli olmuyor bu işler...Merhaba, özel hastanelerin doğum paketi mi var? İlk kontroller, doğum, yatış vs kapsayan. Bilginiz var mı? Benim tamamlayıcı sağlık sigortam doğumu kapsamıyor. Sompo diye yeni bir sigortanın gebelik başladıktan sonra da yapılabilen bir paketi varmış. Ama pahalı epey. Eğer özel hastaneler ile tutar ve içerik aynı ise karşılaştırıp karar vereyim istiyorum.
Aynen öyle yapıyım canım sağolasınMuz kesinlikle...yağlı şeyler yakar mideyi.elma ,şeftali,muz yiyebilirsin.kahvaltılık gevrek götürebilirsin.
Allahım ağzı torba degilki buzesinnn camdansın agzina ikitaneKızım büyük ihtimalle kız bebek istiyordur.onu cinsiyet challenge içine sokmayacağım şimdiden ön yargılı olmasın diye.istemediği cinsiyet olunca ağlayan çocuklar var.kursağımızda kalmasın sevincimiz diye düşündüm .inşallah çevreden biri kız mı istiyorsun erkek mi diye sormaz sırf konuşmuş olmak için konuşmazGeçen gün misafirim kızımın yanında kaybımdan bahsetti.hani öyle gizli saklı şifreli konuşma da yok.karnında mı öldü dedi,ben şok ,kızıma baktım duydu mu diye...Allahtan oralı olmadı o an nedense...çevre çok sinir bozucu çocuk yetiştirirken.ben çok çektim bu konuda.
genel yapım sakin aslında ondan galibaİnşallah canım sağlıcakla alırsın kucağına sakinsin maşşalh ondan sordum
Merhaba, özel hastanelerin doğum paketi mi var? İlk kontroller, doğum, yatış vs kapsayan. Bilginiz var mı? Benim tamamlayıcı sağlık sigortam doğumu kapsamıyor. Sompo diye yeni bir sigortanın gebelik başladıktan sonra da yapılabilen bir paketi varmış. Ama pahalı epey. Eğer özel hastaneler ile tutar ve içerik aynı ise karşılaştırıp karar vereyim istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?