2021 Nisan Anneleri

Midem hep dolu olacak o zaman tam gün süper.içim kalkmıyor bile.eğer böyle geçiyorsa vay be iyiymiş..dediğin gibi kızımda çok kustum ben de....

Banada olur kiz daha iyi olur ama merak iste

Şimdi ben sabah kalktım tost yedim işe geldim 3 saat oldu ama karnım gurul gurul açmıyım onuda bilmiyorum ne yesem ben gercekten bilemedim ceviz fln yesem yakıyo midemi ara öğün ne olabilir hep böyle oluyo yemek yiyorum sanki yememişim gibi

Banada olur kiz daha iyi olur ama merak iste
Kızım büyük ihtimalle kız bebek istiyordur.onu cinsiyet challenge içine sokmayacağım şimdiden ön yargılı olmasın diye.istemediği cinsiyet olunca ağlayan çocuklar var.kursağımızda kalmasın sevincimiz diye düşündüm .inşallah çevreden biri kız mı istiyorsun erkek mi diye sormaz sırf konuşmuş olmak için konuşmaz Geçen gün misafirim kızımın yanında kaybımdan bahsetti.hani öyle gizli saklı şifreli konuşma da yok.karnında mı öldü dedi,ben şok ,kızıma baktım duydu mu diye...Allahtan oralı olmadı o an nedense...çevre çok sinir bozucu çocuk yetiştirirken.ben çok çektim bu konuda.

Muz kesinlikle...yağlı şeyler yakar mideyi.elma ,şeftali,muz yiyebilirsin.kahvaltılık gevrek götürebilirsin.

Merhaba, özel hastanelerin doğum paketi mi var? İlk kontroller, doğum, yatış vs kapsayan. Bilginiz var mı? Benim tamamlayıcı sağlık sigortam doğumu kapsamıyor. Sompo diye yeni bir sigortanın gebelik başladıktan sonra da yapılabilen bir paketi varmış. Ama pahalı epey. Eğer özel hastaneler ile tutar ve içerik aynı ise karşılaştırıp karar vereyim istiyorum.

Sizin gecmis, darisi basimiza. Kucuk muypu beki rahimdeki kanama bolgesi, disa kanama oluyor muydu yoksa sadece icerde mi vardi?
İkisi de vardı iki defa kan geldi gittim hastane çok kötü ya normalde sakin Bi insanım ama bebek söz konusu olunca böyle oluyormuş demek ki
evet canım inşallah ilk olcak bi düşük yaptım öncesinde bu sağlıklı ilerler inşallah❤
İnşallah canım sağlıcakla alırsın kucağına sakinsin maşşalh ondan sordum

Olabilir bilemiyorum ama şimdiden paket almak riskli değil mi? Dünyanın bin tane hali var.Allah esirgesin tabii ama belli olmuyor bu işler...

Allahım ağzı torba degilki buzesinnn camdansın agzina ikitane

Ankarada da doğum paketi olayı varmis çok saçma ben gidip tahlillerimi devletde yaptırdıktan sonea sadece daha ayrıntılı ilgi ve renkli ultrason diye fahiş fiyatlar veremem

Giderim son 2 ay doğururum zaten normali kendim doğuruyorum sezeryan düşünmem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…