Merhaba kızlar iyi pazarlar. Bende dün gördüm ilk defa bebeğin kalp atışlarınıdoktor alttan baktı ama Dinletmedi dinletse belki pıt pıt duyar rahatlardım,çok kaygılı biriyimdir sanki biraz cılız atıyordu kalbi 6+2yiz bugün.Sizce güçlenir mi kalp atışları? Böyle bir şey yaşayan var mı
Ay ben bu gebeliğimde çok fenalardayım, sanki dayak yemiş gibiyim elim kolum kalkmıyor midem hep ağzımda sürekli başım dönüyor, ilk gebeliğimde sadece kusuyorum diye söyleniyodum şimdi o gebeliğimi arar oldum :/
Ay ben bu gebeliğimde çok fenalardayım, sanki dayak yemiş gibiyim elim kolum kalkmıyor midem hep ağzımda sürekli başım dönüyor, ilk gebeliğimde sadece kusuyorum diye söyleniyodum şimdi o gebeliğimi arar oldum :/
Kızlar yaa benim gibi kabız olan ve bir çare bulan var mı karnım 4 aylık gibi geziyorum. Çok rahatsızım. Kendimi zorluyorum lavaboda o da hiç iyi değil korkuyorum bu defa hemoroid olurum diye. Bir çare bulan var mı. Doktora sormayı unuttum. Düşük riski var deyince aklımdaki hersey uçtu gitti
Şimdi ben sabah kalktım tost yedim işe geldim 3 saat oldu ama karnım gurul gurul açmıyım onuda bilmiyorum ne yesem ben gercekten bilemedim ceviz fln yesem yakıyo midemi ara öğün ne olabilir hep böyle oluyo yemek yiyorum sanki yememişim gibi