2021 Nisan Anneleri

Bazı özel hastaneler de oluyor diye biliyorum böyle bi paket

Ya bu yorgunluk hali,ayağa dahi kalkmak istememe durumu...akşam 10 da yattım.sabah 9 da kalktım ama yok yani...tm gün yatabilirim
Bende evin işleri yemek bana bakmasa yatarım hiç kalkmadan sanırım asırı halsizlik hali. Annemde böyle olurmuş hamileliklerin de. Tabi o benim kadar rahat değilmiş halime çok şükrediyorum :)

8+1 deyim iki gündür iğne batması gibi bugün de biri içerden parmakla itiyormus gibi kasıklarımda agrimsi şeyler oluyor. Yasayaniniz var mı .herşeye stres yapıyorum ma bugün bulantım az diye ona da yaptim

Ayy canım bnde kızımda o kadar kotuydum ki ya dışarıda temiz hava almaktan bile midem bulanir istifra ederdim o kadar kötüydü çok şükür bunda iyiyim

Merhaba kızlar dün doktora gittim bebişimi gördüm ve kalp atışlarını duydum. Çok gergindim açıkçası boş gebelik diye şükür Allahıma. Gerçekten çok güzel bir duyguymuş. Allahım tüm isteyen herkese bu duyguyu tattırsın, herkesin kucağına sağlıkla bebeğini almayı nasip etsin.

Hanımlar bence bu kadar gerilmeyin. Birşey olcaksa siz kendinizi pamuklara sarsanız da olur. Ama rabbim nasip ettiyse hiçbir şey olmaz.. Bende ilk basta bulantım niye kesildi birden bire diye evhamlandım. Sonra bebegimi de gördüm kalp atısını da duydum. Akısına bırakın daha cok yolun basındayız

Çok sevindim canım gözün aydın

Kucaginiza da almak nasil olsun. yeni bir level daha atlamissiniz

Ayy canım bnde kızımda o kadar kotuydum ki ya dışarıda temiz hava almaktan bile midem bulanir istifra ederdim o kadar kötüydü çok şükür bunda iyiyim
Valla ya sadece biraz sabah kalkinca 2 kere küstüm başka yok oda midemdekileri çıkarmadım sadece su
Gözün aydin canimmm
8+1 deyim iki gündür iğne batması gibi bugün de biri içerden parmakla itiyormus gibi kasıklarımda agrimsi şeyler oluyor. Yasayaniniz var mı .herşeye stres yapıyorum ma bugün bulantım az diye ona da yaptim
Kuzum com normal bebeklerde rahimde gelisiyor

Merhaba kızlar iyi pazarlar. Bende dün gördüm ilk defa bebeğin kalp atışlarınıdoktor alttan baktı ama Dinletmedi dinletse belki pıt pıt duyar rahatlardım,çok kaygılı biriyimdir sanki biraz cılız atıyordu kalbi 6+2yiz bugün.Sizce güçlenir mi kalp atışları? Böyle bir şey yaşayan var mı

Ben yarın gidicem doktora cidden merak ediyorum boşmu dolumu en son 2 hafta önce gitmiştim sadece kese boyunu soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…