Bazı özel hastaneler de oluyor diye biliyorum böyle bi paketMerhaba, özel hastanelerin doğum paketi mi var? İlk kontroller, doğum, yatış vs kapsayan. Bilginiz var mı? Benim tamamlayıcı sağlık sigortam doğumu kapsamıyor. Sompo diye yeni bir sigortanın gebelik başladıktan sonra da yapılabilen bir paketi varmış. Ama pahalı epey. Eğer özel hastaneler ile tutar ve içerik aynı ise karşılaştırıp karar vereyim istiyorum.
Sorma içim cızzz etti çocuk duyacak diye.insan bu kadar mı densiz olurAllahım ağzı torba degilki buzesinnn camdansın agzina ikitane
8+3 bugünSenin kaç haftalık
Bende evin işleri yemek bana bakmasa yatarım hiç kalkmadan sanırım asırı halsizlik hali. Annemde böyle olurmuş hamileliklerin de. Tabi o benim kadar rahat değilmiş halime çok şükrediyorum :)Ya bu yorgunluk hali,ayağa dahi kalkmak istememe durumu...akşam 10 da yattım.sabah 9 da kalktım ama yok yani...tm gün yatabilirim
Ben kızımda hatırlıyorum 5 haftalıkken bir basladi Abooo evlere şenlik 10 haftaya kadar sürdü. Ağlıyordum kusarken hem zehir gibi şu hemde idrar kaçıyordu o derece kötüydü.
Bunda elhamdülillah sadece sabahları mide bulantısı oda yiyince geçiyor . Gün içinde de bazen öğürüyorum atıyorum tavuk derken bile midem kalkiyorama diğerine göre çok çok çok sukud
Ayy canım bnde kızımda o kadar kotuydum ki ya dışarıda temiz hava almaktan bile midem bulanir istifra ederdim o kadar kötüydü çok şükür bunda iyiyimBen kızımda hatırlıyorum 5 haftalıkken bir basladi Abooo evlere şenlik 10 haftaya kadar sürdü. Ağlıyordum kusarken hem zehir gibi şu hemde idrar kaçıyordu o derece kötüydü.
Bunda elhamdülillah sadece sabahları mide bulantısı oda yiyince geçiyor . Gün içinde de bazen öğürüyorum atıyorum tavuk derken bile midem kalkiyorama diğerine göre çok çok çok sukud
Çok sevindim canım gözün aydınMerhaba kızlar dün doktora gittim bebişimi gördüm ve kalp atışlarını duydum. Çok gergindim açıkçası boş gebelik diye şükür Allahıma. Gerçekten çok güzel bir duyguymuş. Allahım tüm isteyen herkese bu duyguyu tattırsın, herkesin kucağına sağlıkla bebeğini almayı nasip etsin.
Kucaginiza da almak nasil olsun. yeni bir level daha atlamissinizMerhaba kızlar dün doktora gittim bebişimi gördüm ve kalp atışlarını duydum. Çok gergindim açıkçası boş gebelik diye şükür Allahıma. Gerçekten çok güzel bir duyguymuş. Allahım tüm isteyen herkese bu duyguyu tattırsın, herkesin kucağına sağlıkla bebeğini almayı nasip etsin.
Valla ya sadece biraz sabah kalkinca 2 kere küstüm başka yok oda midemdekileri çıkarmadım sadece suAyy canım bnde kızımda o kadar kotuydum ki ya dışarıda temiz hava almaktan bile midem bulanir istifra ederdim o kadar kötüydü çok şükür bunda iyiyim
Gözün aydin canimmmMerhaba kızlar dün doktora gittim bebişimi gördüm ve kalp atışlarını duydum. Çok gergindim açıkçası boş gebelik diye şükür Allahıma. Gerçekten çok güzel bir duyguymuş. Allahım tüm isteyen herkese bu duyguyu tattırsın, herkesin kucağına sağlıkla bebeğini almayı nasip etsin.
Kuzum com normal bebeklerde rahimde gelisiyor8+1 deyim iki gündür iğne batması gibi bugün de biri içerden parmakla itiyormus gibi kasıklarımda agrimsi şeyler oluyor. Yasayaniniz var mı .herşeye stres yapıyorum ma bugün bulantım az diye ona da yaptim
Bnm icimdende erkek geçiyor çok merak ediyorumValla ya sadece biraz sabah kalkinca 2 kere küstüm başka yok oda midemdekileri çıkarmadım sadece su
Gözün aydin canimmm
Kuzum com normal bebeklerde rahimde gelisiyor
Çok isterim bitanede erkek olsunBnm icimdende erkek geçiyor çok merak ediyorum
Kendime bende öyle diyorum ama ben dogurana kadar dokuz dogurcam galibaValla ya sadece biraz sabah kalkinca 2 kere küstüm başka yok oda midemdekileri çıkarmadım sadece su
Gözün aydin canimmm
Kuzum com normal bebeklerde rahimde gelisiyor
Kaç artı kaç oluyor inşallah belki kalp atışı da görülür 7 de bana nasip olmuştuBen yarın gidicem doktora cidden merak ediyorum boşmu dolumu en son 2 hafta önce gitmiştim sadece kese boyunu soyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?