Kızlar şu progestoran fitil topak topak geri geliyor ben mi hata yapıyorum sizin de geri geliyor mu?
Oturarak kilabiliyorum bende sadece farzları böyle idare edeceğim bırakırsam doğurana kadar sonra da büyütene kadar hep ertelerimAllah günah yazmasın namazlarımı bile kılamıyorum üstümdeki ağırlık hiç geçmiyor üstelik çok özür dilerim gaz h8c bitmiyor normal abdest zaten zor dururdu hergun diyorum yenid3n başlıcam yook
Yok her gebelik farklı oluyor tadını çıkar ben hamile değil de hasta gibiyim sürekli bulantı hiçbir işimi halledemiyorum o da stres yaratıyor.İnşallah hep böyledevam eder senin benimde biran önce geçer
Allah kabul etsin canim bırakma kilabildigin kadar kIl bırakınca başlanmıyorOturarak kilabiliyorum bende sadece farzları böyle idare edeceğim bırakırsam doğurana kadar sonra da büyütene kadar hep ertelerim
Merhaba simdi okurken gordum nasilsiniz suan bilmiyorum ama bende ogluma emzirirken hamile kalmisim ve bilmiyordum beklemiyordum da korunuyorduk cunku.Kizlar birsey soracam. Ben hala emziriyorum ve oglum 3 gündür ishaleskiler derler ya hamilelikte emzirme süt bozulur diye falan o yüzden korktum biraz acaba sütmü dokunuyor diye, bu konuda tecrübesi bilgisi olan varmi? Doktorum emzirmeye devam et Sorun olmaz ilerki aylarda sütün azalir ve cocuk kendiliginden sütü birakabilir demisti
Hahahahah çok güldüm yaa umarım gorumcem gibi 15 yaşından sonra birden çok yiyip obez gibi olmaz. Kayın validem küçükken yemiyor diye, şimdi de yemesin diye ağlıyorum diyor. Sağlıklı olsunlarda iştah önemli değil benim kızda seçici mesala hiç bir meyveyi ağzına surdurmuyorBu tezler bende hiç tutmadı ..Ben yemek yemeyi seven bir insanım normalde hiç te yemek ayırt etmem..Ama kızım doğduğundan beri yemek problemli..9 yaşı bitecek fotosentez ile besleniyor.Ne deseler yaptım iştahı açılsın diye ama huyu kötü babasına çekmiş..
mumbar gibi dolduruluyor
Harikasın vallahi hazır evdeyken yapılabilir çokta beğeniyorum. Yapmakla ugramazsak hazır iplerde varmış ne güzel sayende öğrendim
Kızımin odasina bende yedekleri koyarım diye 4 lü büyük beyaz dolap ve ona uygun 6 yaşına kadar kullanabileceği sabit besik tarzı yataklardan aldim. Minik bir komidini ve rafları var. Dolap büyük olduğu için çekmece falan almadım. Ama birde sallanmalı beşik almıştım ilk 7 ay kendi odamda ona koyarak uyuttum. Sonra yatağa geçti ama meme emdiginden çoğu zaman bizimle uyudu. Beşiği de ihtiyaç sahibi birine verdik. Şimdi bazen kendi yatağında bazen bizimle uyuyor. Ama anne yanı yatak alıp sonrasında büyüdüğünde bu yer Montessori tarzi yataklardan almadigima pisman oldum. Yataktan düşme derdi yok, içinde oynarken kendi kendilerine uyuyabiliyorlar. Şimdi bir anne yanı alıp sonrasında bir Montessori tarzı bir şey alırım büyük kızım uyur. simdi ki bebegimde kısmet olursa ablasının yatağında uyur inşaallahYa cok minnoşpeki park beşikmi hani o gri kırmızı falan renklerde olanlar varya yoksa ahşap sallanabilenlermi cocugu olanlar fikir versin ben oark beşik ne onun özellikleri ne onuda bilmiyorum ama benim gönlüm beyaz sade bi dolap ve beşikten yana
Aynen canım kızımda bırakmıştım doğumdan sonra kaç sene geçti sonra başladım.Allah kabul etsin canim bırakma kilabildigin kadar kIl bırakınca başlanmıyor
ben baslangicta anne yani besik dusunuyorum.oglumdayken almadigima pisman olmustum emme doneminde temas istiyolar,bunda mobilya besigimizi anne yani besige cevirmeyi dusunuyorum, hem beraber yatalim, hem ayri gbi rahat edelim:)Hmm bilemedim zamanı gelince daha ayrıntılı araştırcam bak kardeşim atmıl bitane büyüyen bu sanırım normal yatak oluyo beşik
Ben estrofemi kalp atışını duyunca bırakmıştım.oksapar devam progestan fitil ve iğne de devam ama çok sıkıldım çarşamba kontrolüm var sorcam nezamana kadar kullancamı bana 9.haftaya kadar demiştiAmin inşallah en kısa zamanda geçsin senindeBu arada sen ilaçlarına devam ediyor musun benim oksapar bu akşam son coraspine geçiyorum. Estrofem ve progestan fitilide 7 ekimde bırakıcakmışım.
Ayy nasıll yaniii emzirdiğin içinmi gebelik sonlandırıldıMerhaba simdi okurken gordum nasilsiniz suan bilmiyorum ama bende ogluma emzirirken hamile kalmisim ve bilmiyordum beklemiyordum da korunuyorduk cunku.
Oglum ishal oldu aniden ve biz doktor doktor geziyoruz tahliller yapiliyor hicbir sey cikmadi hatta cocuk doktoru dedi ki allahtan anne sutu aliyor yoksa yatirmak zorunda kalirdik..
Meger ben hamile kalmisim ogluma sutum dokunmus 2 hafta nedensiz devam etti ve sebebini anladigimizda zaten her sey normale donmustu hicbir ilac fayda etmedi maalesef.
Sonra emzirmeye devam.ettim ama maalesef o donemde gebeligim sonlandirilmak durumunda kaldi..
Hayir hayir hic ilgisi yok emzirmeyle yanlis anlasilma olmasin lutfen.Ayy nasıll yaniii emzirdiğin içinmi gebelik sonlandırıldı? Benim oglum hala isal ve cok korkuyorum annemde sürekli hamilesin cocugu sütten kes zehirler falan diyor
Bende estrofem i kalp atışına kadar kullandım progestron igne vuruluyordum günlük 9. haftada fitile geçtim günde 6 tane bende çok sıkıldım bana 12. Haftada bırakabilirsin dedi doktorumBen estrofemi kalp atışını duyunca bırakmıştım.oksapar devam progestan fitil ve iğne de devam ama çok sıkıldım çarşamba kontrolüm var sorcam nezamana kadar kullancamı bana 9.haftaya kadar demişti
Ha tamam korktum bian. Cok gecmis olsunHayir hayir hic ilgisi yok emzirmeyle yanlis anlasilma olmasin lutfen.
Baska sebeplerden dolayi.
Ben estrofemi kalp atışını duyunca bırakmıştım.oksapar devam progestan fitil ve iğne de devam ama çok sıkıldım çarşamba kontrolüm var sorcam nezamana kadar kullancamı bana 9.haftaya kadar demişti
Yok canım daha kullanmadın ama devam ederse aynı derece de alırım artikPrilam kullandın mı peki hem daha zararsız bir dene istersen günde bir defa iki tane birden içiyorsun
Oksapari neden biraktiniz ki? Onlem amacli mi kullaniyordunuz?Estrofemi herkes kalp atışını duyunca bırakmış bana neden bıraktırmadı anlamıyorum. Benimde fitil çok canımı sıkıyor rahatsız edici 3 hafta daha kullanıcam 11. hafta oluyor nerdeyse bıraktığımda ama oksaparı bıraktırdığına memnunum
Gunaydin. Nasilsiniz bugun, bulantilar falan daha sakindir insallah.Günaydın kızlar❤❤yine erkenden kalktım gece de uyanıyorum . Telefona çok bakmak istemiyorum ama gece gece insan yapıcak başka bisey bulamıyor. Hiç araştırma yaptınız mı baya radyasyon yatıyor mu ne dusunuyorsunuz
Teşekkürler paylaşım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?