Yoook doktorum bir ay sonraya randevu verdi 13 ekim kontrol.. ikili test yaptırmayı düşünüyorum cinsiyeti öğreneyim diye sonra vazgeçtim. Bir iki hafta bekleyip başka bir doktora giderim belki sadece öğrenmek için
Yoook doktorum bir ay sonraya randevu verdi 13 ekim kontrol.. ikili test yaptırmayı düşünüyorum cinsiyeti öğreneyim diye sonra vazgeçtim. Bir iki hafta bekleyip başka bir doktora giderim belki sadece öğrenmek için
Kızlar doktordan cıktım ense kalınlıgı iyi burun kemiği iyi ikili yaptırdım cuma cıkıyo sonuç. Ölçüm yapmakta zorlandı doktor seninki fazla hareketli diyo
Günaydın anneler, 9+0 oldum bugün, 10. Haftaya goz kırptık dersi başladı kızımın, ben de birşeyler yemeye çalışıyorum. Haftaya doktor kontrolüm var çok heyecanliyim, sizin paylaştığınız ultrason fotoğrafları heyecanımı iyice arttırıyor
Kızlar doktordan cıktım ense kalınlıgı iyi burun kemiği iyi ikili yaptırdım cuma cıkıyo sonuç. Ölçüm yapmakta zorlandı doktor seninki fazla hareketli diyo☺