Arkadaşlar euthyrox kullananlar varmi
Tiroid için nasıl bi analiz yapılır? 3 4 haftalik hamileyim ilacin dozu ya az gelirse ya zarar verirse diye endiseleniyorum ama içiyorum her gün 1 tane euthyrox 50 .
Ben doktor kontrolune gitmem lazım 3 ay önce test yaptim sonraa euthyrox ilaç verdi 3 ay oluyor içiyorum şimdi cumaya randevu aldım o vakite kadar tiroid kan analizini hazırlayıp götürürsem daha erken ilacimin dozunu ayarlaya bilir diye düşünüyorum yoksa cuma gitcem sonra analiz yap gel dicek iyce uzuycak iş. Şimdi ben önceki verdiği halen kullanıyom. Naapsam yaa
Canım amniyosentezi yapacak doktor da önemli riskli diye biliyorum ben. Kızıma hamileyken kordonunda kist görüldü doktor takip edelim geçebilir de sürebilir de demişti eğer duzelmeseydi amniyosentez yapacaklardı herhangi bir sorun varmı diye o zaman bile istememiştim yaptırmayı çok şükür gerek kalmadı. Sırf yaştan dolayı risk var diye yaptırmak bana çok mantıklı gelmediBen bugün devlete gittim. Benim normalde 14+5 ama dr 15+4 dedi ölçümde 1 hafta önden veya geriden gidebilir sıkıntı yok dedi. Yaştan dolayı amniyosentez önerdi. Kesinlikle yaptırmalısın dedi. Ayrıntılıya kadar süresi geçiyor dedi. Nifty testine boşuna para verme amerikanın oyuncağı olmuşuz dedi. Dedi de dedi. Doktoru çok sevdim ama amniyosentez yaptırmak istemiyorum :) Varmı aranızda yaptıracak olan 16-18 haftalarda yapılıyormuş.
Ben de yaştan dolayı olduğu için yaptırma taraftarı değilim zaten. Ama bir gelgit yaşamadım değil. Ya düşününce biz çok pimpirikliyiz benim kayınvalidem 43 yaşında doğurdu sapasağlam şu an 18 yaşında kaynım var. Komşum geçen ay 6. çocuğunu doğurdu ne ikiliden haberi var ne ayrıntılıdan.. Daha kaç haftalık olduğunu bilmiyordu.. Her şey Allahtan deyip ayrıntılıyı yaptıracağım.. Risk her türlü var Allah sağlıkla nasip etsin hepimize inşallah.Canım amniyosentezi yapacak doktor da önemli riskli diye biliyorum ben. Kızıma hamileyken kordonunda kist görüldü doktor takip edelim geçebilir de sürebilir de demişti eğer duzelmeseydi amniyosentez yapacaklardı herhangi bir sorun varmı diye o zaman bile istememiştim yaptırmayı çok şükür gerek kalmadı. Sırf yaştan dolayı risk var diye yaptırmak bana çok mantıklı gelmediilk defa duydum yaştan dolayı risk var amniyosentez yaptır diyenide
Aynen öyle canım doktorlar şunu da yaptır bunu da yaptır yok söyle risk var yok böyle diye gerçekten kafa karıştırıyorlar. Detaylı ultrason önemli onu yaptırırsın Allah'ın izniyle onda da birşey çıkmaz inşallahBen de yaştan dolayı olduğu için yaptırma taraftarı değilim zaten. Ama bir gelgit yaşamadım değil. Ya düşününce biz çok pimpirikliyiz benim kayınvalidem 43 yaşında doğurdu sapasağlam şu an 18 yaşında kaynım var. Komşum geçen ay 6. çocuğunu doğurdu ne ikiliden haberi var ne ayrıntılıdan.. Daha kaç haftalık olduğunu bilmiyordu.. Her şey Allahtan deyip ayrıntılıyı yaptıracağım.. Risk her türlü var Allah sağlıkla nasip etsin hepimize inşallah.
Gitmeden genel bi kan tahlili yaptirabilirsiniz saglik ocagina yapiyorlar troid oldugunuda soylersiniz hazir olmusnokur kan sonucunuzArkadaşlar euthyrox kullananlar varmi
Tiroid için nasıl bi analiz yapılır? 3 4 haftalik hamileyim ilacin dozu ya az gelirse ya zarar verirse diye endiseleniyorum ama içiyorum her gün 1 tane euthyrox 50 .
Ben doktor kontrolune gitmem lazım 3 ay önce test yaptim sonraa euthyrox ilaç verdi 3 ay oluyor içiyorum şimdi cumaya randevu aldım o vakite kadar tiroid kan analizini hazırlayıp götürürsem daha erken ilacimin dozunu ayarlaya bilir diye düşünüyorum yoksa cuma gitcem sonra analiz yap gel dicek iyce uzuycak iş. Şimdi ben önceki verdiği halen kullanıyom. Naapsam yaa
Bi eltimle aynı öyleyiz sözümüz 1 hafta arayla düğün 1 hafta arayla hamilelik 1 ay arayla doğum 1 ay arayla 2. Çocuk onun şuan 2 ayı kaldı doğuma bunu tutturamadik torun olarakta her iki tarafta da ilk ztn bizim eşler diyodu beraber yapalım 2. Cocugumda bnmki çok zor bı bebek olduğu için biz bı süre düşünmedikilk bebeklerimiz minnacik erken dogmustu ama bunlar zamaninda dogarsa beddenleri tam yaz kisa uyar bence. Öyle olursa benim oglumunda herseyi banyosuna varana kadar duruyor herseyi bu bebege sadece dedigin gibi yeni dogan alsam yeter. ay senin minnakinda cinsiyeti belli olsa biranöncebizim senle herseyimiz ayni ilk torun tek torunlarida ikincileride ayni zamanda doguracaz. elti olsak baya konusulurdu kiz
Ben de gebelikte tsh yüksekliğinden dolayı kullanıyorum 50 mg. Değerim 5’lerdeydi bu ilaçla 3’e düştü ve 3 civarı devam ediyor. Kan tahlillerini hazır edersen hemen bakıp daha hızlı ilacına müdahale edebilir benceArkadaşlar euthyrox kullananlar varmi
Benimde iştahım çok açık bulantım kusmam falanda olmadı canım herşeyi istiyor hele o Instagramda yemek sayfaları yokmuKızlar bu arada kilo alımı konusunda kontrollü mü gidiyorsunuz yoksa canınız ne isterse yiyor musunuzben kontrollü gitmek isterken iştahım bana engel olduğundan freni patlamış kamyon gibi gidiyorum.
Keşke bende öyle yiyebilsemKızlar bu arada kilo alımı konusunda kontrollü mü gidiyorsunuz yoksa canınız ne isterse yiyor musunuzben kontrollü gitmek isterken iştahım bana engel olduğundan freni patlamış kamyon gibi gidiyorum.
Benimde iştahım çok açık bulantım kusmam falanda olmadı canım herşeyi istiyor hele o Instagramda yemek sayfaları yokmucanımın istedigini yiyorum ama ölçülü henüz kilom aynı daha ziyade protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum ve bol su içiyorum yapı olarak metabolizmam hızlı çalışıyor yakıyorum sanırım yediğimide
Keşke bende öyle yiyebilsemşuan -3 kiloyla yola devam
Sağlıcakla gelsin bebiş.Ben kullanıyorum canım euthyrox 50 mg. Benim hamilelik öncesi yoktu tiroid sorunum hamile kalınca yükseldi. Hemen başladık ilaca ayda bir kan tahlili yaptırıp ilacın dozunu ayarlıcaz dedi doktor. Bence de cumaya kadar yaptır kan tahlilini bayadır kullanıyormuşsun zaten hazır olmuş olur. Bende pazartesi gidicem aklıma gelmiyor değil acaba yaptırsam mı gitmeden bende diye.
Benim dr.onermisti sonra hatta bugun devlet hastanesine gittim nedicek baska dr.gorusu almak icin oda onerdi bende kabul etmedim cunku riski bir durum bumu yaptirmak allah korusun gebelim sonlana bilir rabbime emanetler 20 haftada detayli ulturason icin perinatolojiye gidicem okadar kontrollerim ozelden devamBen bugün devlete gittim. Benim normalde 14+5 ama dr 15+4 dedi ölçümde 1 hafta önden veya geriden gidebilir sıkıntı yok dedi. Yaştan dolayı amniyosentez önerdi. Kesinlikle yaptırmalısın dedi. Ayrıntılıya kadar süresi geçiyor dedi. Nifty testine boşuna para verme amerikanın oyuncağı olmuşuz dedi. Dedi de dedi. Doktoru çok sevdim ama amniyosentez yaptırmak istemiyorum :) Varmı aranızda yaptıracak olan 16-18 haftalarda yapılıyormuş.
Bende 55 kiloyum canım boy 1.60 5 kilosunu pandemi döneminde ye ic yat modundan aldımben karantina döneminde bile kilo almamıştım. 7 kilo vermiştim hatta şu an kilo almamı biraz ona bağlıyorum. Sanırım verdiğim kiloları alıyorum. 55 kiloydum hamile kaldığım ay, şimdi 58.
Ben 9. Ya da 10. Haftadan sonra böyle yiyebildim.. Değişiyormuş sanırım 14.haftada biter inşallah seninki de.
Ben de gebelikte tsh yüksekliğinden dolayı kullanıyorum 50 mg. Değerim 5’lerdeydi bu ilaçla 3’e düştü ve 3 civarı devam ediyor. Kan tahlillerini hazır edersen hemen bakıp daha hızlı ilacına müdahale edebilir bence
Saglik ocagina gidip gebe oldugunu ve tiroidlerine baktirmak istedigini soyle. Tsh ve t4' e baktirmam istiyorum diyebilirsin. Benim doktorum ayda bir istiyor saglik ocagina gidip tsh ve t4 e baktirmak istiyorum diyorum. Sonucu doktora msj atiyorum ona gore ayarlamayi yapiyoruz.Sağlıcakla gelsin bebiş.
O ilacın dozunu ayarlaya bilmesi için sadece 1 tane kan tahlili lazım değilmi
Ya da başka tahlillerde gerekir mi
Mesela sen erken den yapip gidersen labaratuvara sadece tiroid tahlili mi dersin
Canım kaç yaşındasın onu merak ettim birde yaptırmayı düşünüyorsan kesinlikle çok iyi bir dr bul malum tehlikesi var. Eğer maddi olarak sizi yormucaksa diğer testi yaptırılabilirsin. Amerikanın oyuncağı olMuşuz ok ama kesin sonuç verdiğini söyleniyor bide tr de yok napalim çare kalmıyor. Ben 35 yaşın dayım dr çok söyledi bana bende dedim ikiliyi yapalım sorun çıkarsa nifty yaparız dedim . O da zaten paketinde ikili test var yapalım madem sonuca göre konuşuruz dedi sonuç ic8n aradı ve güzel sorun yok dedi Allah 'ın izniyle 4 lü falanda güzel çıkar inşallah. Rabbim evlatlarımıza sağlık versin iyi olsunlar insallahBen bugün devlete gittim. Benim normalde 14+5 ama dr 15+4 dedi ölçümde 1 hafta önden veya geriden gidebilir sıkıntı yok dedi. Yaştan dolayı amniyosentez önerdi. Kesinlikle yaptırmalısın dedi. Ayrıntılıya kadar süresi geçiyor dedi. Nifty testine boşuna para verme amerikanın oyuncağı olmuşuz dedi. Dedi de dedi. Doktoru çok sevdim ama amniyosentez yaptırmak istemiyorum :) Varmı aranızda yaptıracak olan 16-18 haftalarda yapılıyormuş.
Ben de kullanıyorum. 1.5 ay oldu kan tahlili verdim bugün sağlık ocağın da umarım düşmüştür değerim.Arkadaşlar euthyrox kullananlar varmi
Aaa tamam anladım canım benim çok teşekkür ederimSaglik ocagina gidip gebe oldugunu ve tiroidlerine baktirmak istedigini soyle. Tsh ve t4' e baktirmam istiyorum diyebilirsin. Benim doktorum ayda bir istiyor saglik ocagina gidip tsh ve t4 e baktirmak istiyorum diyorum. Sonucu doktora msj atiyorum ona gore ayarlamayi yapiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?