Benim oglum yürümeye basladiktan sonra arabasina binmedi temizleyip ufakliga hazirlarim. Bizimkinin 2. yas sendromu devam ediyor ya cok aksi aglak oldu iyiceBende canımın her istediğini dikkat ederek nefsimi köreltecek şekilde yiyorum. Zaten kola cips gibi şeyleri reflüm olduğu zaman hayatımdan çıkarmıştım hiçte canım istemiyor. Ama sucuk sosis kokoreç kella paça yedim. Ciğerde istiyor canım ama hamilelikte çok tavsiye edilmiyormus a vitamini çok yüksekmis içinde bı onu yemedim birde midye çok severim onda da civa oranı yüksek olduğu için önermiyorlar ama çok özledim doğumdan sonra mutlaka yerimamma pis boğazmışım yazarken farkettim yinede beslenmeme ekstra dikkat ediyorum protein ağırlıklı beslenerek bol su içmeye sebze tüketmeye özen gösteriyorum.
Bebek arabamız kabin boy olanlardan aldık kızımda 1 sene anca oldu Kraft tango modeli çok memnunum tekrar araba almayı düşünmüyorum. 1 hafta sonra kontrolümüz var 1 ay olacak bebeğimi görmeyeli çok özledim
Valla şok oldum tamamen online eğitim kararını hiç beklemiyordum. Bir taraftan kendim ve bebeğim için rahatladım ama öğrencilerim için de endişeleniyorumÖgretmen arkadaslae gozunuz aydin okullar kapandi online devam aralik sonuna kadr
Şu zaman da okula giden bi çocuğum olsun hiç istemezdim gerçekten eğitim hayatları alt üst olduValla şok oldum tamamen online eğitim kararını hiç beklemiyordum. Bir taraftan kendim ve bebeğim için rahatladım ama öğrencilerim için de endişeleniyorumonline eğitim yüzyüzenin yerini tutamıyor çünkü
Anlatamadim kuzum kavga ettim ne yaptiysam gitmediiler dogumumu beklediler hamileligimin icine ettiler bezdirdiler hic rahat edemedim kendi evim bana zindan oldu. 4 aylik hamilelikten dogumdan sonra 2 ay sonra kovarak gittiler. Korona sayesinde bu sefer gelemediler cok sükür istedigim zaman uyudum istedigim yere uzandim ohhh miss cok sükür. Valla insallah dogumada gelemezlerde ilk yasadigim depresyonlari yasamam.. Bide onlar türkiyede ben isvicrede yasiyorum burda olsalar bitmistim.Hamile olunca bi insana niye gelinr ki bence gelmemeleri daha iyi eğer gerek yoksa. İnsan istediği gibi uzanır kalkar yemeğini yapar.
Ya bizimki çok iyiydi hatta ben sendromsuz geçiriyoruz diye seviniyordum ta kii geçen haftaya kadarBenim oglum yürümeye basladiktan sonra arabasina binmedi temizleyip ufakliga hazirlarim. Bizimkinin 2. yas sendromu devam ediyor ya cok aksi aglak oldu iyicesenin kizda öylemi?
Ben de aynı şeyi düşündüm gerçektenŞu zaman da okula giden bi çocuğum olsun hiç istemezdim gerçekten eğitim hayatları alt üst oldu
Bizimki yürümeye basladiktan sonra sadece bisikletle dolasmaya cikarabiliyoruz velet bi atarli bi atarli offfff. Bide canim bu 1 haftadir hep korkuyorum diyor neyden korktugunuda anlamiyoruz korkuyorum diyyor sadeceYa bizimki çok iyiydi hatta ben sendromsuz geçiriyoruz diye seviniyordum ta kii geçen haftaya kadaröyle ki bir anda değişti huyu suyu durup dururken de ağlama krizleri başladı bir de baktım çocuk azı dişi çıkarıyor bir tanesi yarım çıkmıştı alt tarafta şimdi karşı tarafındaki patlamış pirinç kadar biraz sakinleşti. Ama küçük bir ergen triplerinde konuşmaları da fena bu arada ben yatarak hamilelik geçirdiğim için gezmelere erken başladık çok daralmıştım ama bizim kız travel sistemi puseti hiç sevmedi hep ağladı doğru düzgün kullanamadık, kanguru daha çok kullandık sonrada bu kabin boy olana geçtik bunu çok sevdi
Valla bende hiç anlamadım canım sabah öyle cıktı aksam üstü ölçtürdüm tok da 11*6 yani tansiyonla alakalı değil.belki de bakalım kan sonuclarım yarın cıkacak ondan mı neden cıkar inşaallah kulaklarım sürekli zonkluyor anlamadım kiNormalde kac cikar ki?benm 10-7,9-6 civarinda gezer mesela 12-8olunca basim doner beynim uguldar.. gebelikte tansiyon genelde dusuk olurms 8-5 iken gitmistm saglik ocagina panik oldular acilden dr git dediler acile gittim ee olabilir hamilesin sen diyip gondermisti
Pek hakim degilim ama olagan bi durum bence
Tokkende bi olctur bakalim ne cikacak
İnsallah onemli biseyin yoktur canimValla bende hiç anlamadım canım sabah öyle cıktı aksam üstü ölçtürdüm tok da 11*6 yani tansiyonla alakalı değil.belki de bakalım kan sonuclarım yarın cıkacak ondan mı neden cıkar inşaallah kulaklarım sürekli zonkluyor anlamadım ki
Vaay ellerine sağlık çok güzel görünüyor damyskitchen yapmıştı bundan geçen gün o tarif miHakkınızı helal edin ama bir brownie yapmışamşişmesini bekliyore
Cok guzel gorunuyor canim afiyet olsun ellerine saglikHakkınızı helal edin ama bir brownie yapmışamşişmesini bekliyore
Bian düşündüm de facia gibi ya. Hani bi sıkıntı olur çağırırsın yardıma gelirler ama çağırmadan etmeden gerek duyulmadan ne diye gelirler. Hamile kadın zaten sürekli dinlenip uzanmak ister. İnşallah bu sefer gönlünce olsun herşey vallaAnlatamadim kuzum kavga ettim ne yaptiysam gitmediiler dogumumu beklediler hamileligimin icine ettiler bezdirdiler hic rahat edemedim kendi evim bana zindan oldu. 4 aylik hamilelikten dogumdan sonra 2 ay sonra kovarak gittiler. Korona sayesinde bu sefer gelemediler cok sükür istedigim zaman uyudum istedigim yere uzandim ohhh miss cok sükür. Valla insallah dogumada gelemezlerde ilk yasadigim depresyonlari yasamam.. Bide onlar türkiyede ben isvicrede yasiyorum burda olsalar bitmistim.
Bana bacak arası gibi geldi vallaKızlar merhaba benim doktorum 12 de kız gibi demişti kesin değildi tabi, bugün tekrar kontrol vardı 16+0 ım ultrason da 17 haftalık çıktı doktor bu sefer erkek dedi açıkçası çok güvenemedim. Altta resim yükledim bacak arası mı sizce çok anlamıyorum ultrasondan anlayanlar bakabilir mi acaba teşekkür ederim şimdiden
Umarım bu önlemler bir daha alınmak zorunda kalmaz şu virüs biter ülkemizdeBen de aynı şeyi düşündüm gerçektençocukluklarının en güzel zamanlarını bilgisayar başında evde geçirmek zorunda kalıyorlar eğitim de uzaktan pek olamıyor zaten
Benimde tutmadıİlişki ayını girdin dimi son adet değil3kişi oldu
İnşaallah canım Rabbim dermansız dert vermesinİnsallah onemli biseyin yoktur canimhaberdar et yarin merakta koyma bizi
Evet damyskitchen tarifi ben oreo da ekledim vereyim tarifi kızlar kekten bile daha basitVaay ellerine sağlık çok güzel görünüyor damyskitchen yapmıştı bundan geçen gün o tarif mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?