Bisikleti var akülü arabası var bizde onlarla yakın çevremizde dolaşmaya çıktık zaten pandemi yüzünden gezme tozma hayal oldu kalabalık ortamlara giremedik gezmedik araba yeni gibi duruyor.Bizimki yürümeye basladiktan sonra sadece bisikletle dolasmaya cikarabiliyoruz velet bi atarli bi atarli offfff. Bide canim bu 1 haftadir hep korkuyorum diyor neyden korktugunuda anlamiyoruz korkuyorum diyyor sadece
Buyur cnm kolay gelsin afiyet olsunEllerine sağlık canım harika görünüyorTarif isteriz yarın yapayım ben de valla çok güzel duruyor
Harika görünüyor ellerine sağlık tepsiyi bütün hamişler için bitirHakkınızı helal edin ama bir brownie yapmışamşişmesini bekliyore
Şöle foto veren doktorumuz olmadı beaKızlar merhaba benim doktorum 12 de kız gibi demişti kesin değildi tabi, bugün tekrar kontrol vardı 16+0 ım ultrason da 17 haftalık çıktı doktor bu sefer erkek dedi açıkçası çok güvenemedim. Altta resim yükledim bacak arası mı sizce çok anlamıyorum ultrasondan anlayanlar bakabilir mi acaba teşekkür ederim şimdiden
Haha aynen o kesin zaten 5ayda 5kiloHarika görünüyor ellerine sağlık tepsiyi bütün hamişler için bitirceza sana
İnsaallah önemli bir şey değildir canımAllah korusun inşaallah kazasız belasız sağ salim atlatırız gebeliği canım. Saglık ocagına gidip kan verdim bakalım tansiyonumda 9*6 hemşire acmısın dedi evet dedim yani açken düşük olursa tokkende çok cıkma ihtimali varmı ki bilemedim
Hayret bişi bunlarda yaKızlar bugün kontrolüm vardı. Doktorum 16. Haftamda erkek demişti gorumceme, hatta parti de yaptıkBugün nedense kıza daha çok benzettim ama kesin değil çünkü orayı ayaklarıyla kapatmış bir şey görüyor gibiyim de değilim de dedi. Ben şok. Erkek bu değişmez diye ilk 3 aylık kıyafetleri tamamlamıştım ayrıntılı ultrasonda kesin belli olur dedi. Haftaya 25 kasımda ayrıntılı sabırsızlıkla bekliyorum sonucu ama bir taraftan da eğer kızsa ilk aylar erkek bebiş kıyafetleri giyinecek. Korona yüzünden çoğunu yikamistim çünkü degistiremem
Çok şükür her şey yolunda görünüyordu yine bir haftaya yakın önde görünüyor
Yaa çok şaşırdım nasıl anlayamamış bende bu hikâyelerden dolayı detaylıyı bekliyorum birşey almadım henüzKızlar bugün kontrolüm vardı. Doktorum 16. Haftamda erkek demişti gorumceme, hatta parti de yaptıkBugün nedense kıza daha çok benzettim ama kesin değil çünkü orayı ayaklarıyla kapatmış bir şey görüyor gibiyim de değilim de dedi. Ben şok. Erkek bu değişmez diye ilk 3 aylık kıyafetleri tamamlamıştım ayrıntılı ultrasonda kesin belli olur dedi. Haftaya 25 kasımda ayrıntılı sabırsızlıkla bekliyorum sonucu ama bir taraftan da eğer kızsa ilk aylar erkek bebiş kıyafetleri giyinecek. Korona yüzünden çoğunu yikamistim çünkü degistiremem
Yediğimiz içindir ya bende akşama kadar baya şişiyorum hele birde söylemesi ayıp büyük abdeste çıkmazsam çok fenaHaha aynen o kesin zaten 5ayda 5kilopoof akşamları 2kilo fazla çıkıyorum sabahları 2 eksik neden ki
Aynen cnm ama size bişi diyim mi ban verdiği omega doktorun beni çok değiştirdi günde üç dört kez büyük abdeste çıkarıyor karın bölgem yumuşadı, tüm sivilcelerim geçti, saçlarım yumuşadı ondan sabah 2kilo eksik çıkıyorum sanırım belki bu bebe ondan bu kdr kıpırdaklaştı dedim eşime geçenYediğimiz içindir ya bende akşama kadar baya şişiyorum hele birde söylemesi ayıp büyük abdeste çıkmazsam çok fenasabahları daha normal boyutlarda oluyor yarasın bebişe canım afiyet olsun
Ya bende kullanıyorum masallah bebeğim gayet haraketli ama saçlarım dökülüyor kan hapı da kullanıyorum kızıma hamileyken çok güçlenmiş ve dökülmesi durmuştu bunda hâlâ dökülüyorAynen cnm ama size bişi diyim mi ban verdiği omega doktorun beni çok değiştirdi günde üç dört kez büyük abdeste çıkarıyor karın bölgem yumuşadı, tüm sivilcelerim geçti, saçlarım yumuşadı ondan sabah 2kilo eksik çıkıyorum sanırım belki bu bebe ondan bu kdr kıpırdaklaştı dedim eşime geçen
Benim kizim 2.sinif ben hic baslatmadm evde sinif sistemi kurdum desem yeridir ogretmenimizle her an iletisimdeydim tahta almistik gecen yil ogretmen tenefuste isledigi konuyu bana atiyordu bende kizima anlatiyordm aksamda kizimi o konu uzerinden test cozerken videoya aliyordum ogretmene atiyordm eksigimiz varmi diye butun bunalri yapma sebebim kizmin 3 yasindayken bagisiklik siteminin cokmesi ve cok zor duzelmesi oldu canindan daha onemli degildi okul bana gore sinif tekrarini bile goze almistim ama cok sukur cok istekli hic bi konuda geri kalmadikValla şok oldum tamamen online eğitim kararını hiç beklemiyordum. Bir taraftan kendim ve bebeğim için rahatladım ama öğrencilerim için de endişeleniyorumonline eğitim yüzyüzenin yerini tutamıyor çünkü
Senin maşallahın var canım keşke bütün veliler senin kadar özverili olsa benim öğrencilerimin çoğu uzaktan eğitime katılmıyor, katılamıyorBenim kizim 2.sinif ben hic baslatmadm evde sinif sistemi kurdum desem yeridir ogretmenimizle her an iletisimdeydim tahta almistik gecen yil ogretmen tenefuste isledigi konuyu bana atiyordu bende kizima anlatiyordm aksamda kizimi o konu uzerinden test cozerken videoya aliyordum ogretmene atiyordm eksigimiz varmi diye butun bunalri yapma sebebim kizmin 3 yasindayken bagisiklik siteminin cokmesi ve cok zor duzelmesi oldu canindan daha onemli degildi okul bana gore sinif tekrarini bile goze almistim ama cok sukur cok istekli hic bi konuda geri kalmadiktabiki yuzyuze egitim cok onemli ogrenciler icin de cok zor online ama okula giderken psikolojiler ayri yipraniyor ya bisey olursa kaygisi zaten velilerde ogretmenlerde ciddi baskiydi
Hangi OMEGA tavsiye etmişti doktorunuz acaba?Aynen cnm ama size bişi diyim mi ban verdiği omega doktorun beni çok değiştirdi günde üç dört kez büyük abdeste çıkarıyor karın bölgem yumuşadı, tüm sivilcelerim geçti, saçlarım yumuşadı ondan sabah 2kilo eksik çıkıyorum sanırım belki bu bebe ondan bu kdr kıpırdaklaştı dedim eşime geçen
Ben şooooookkkkk bende cocuga bir suru kiyafet aldimKızlar bugün kontrolüm vardı. Doktorum 16. Haftamda erkek demişti gorumceme, hatta parti de yaptıkBugün nedense kıza daha çok benzettim ama kesin değil çünkü orayı ayaklarıyla kapatmış bir şey görüyor gibiyim de değilim de dedi. Ben şok. Erkek bu değişmez diye ilk 3 aylık kıyafetleri tamamlamıştım ayrıntılı ultrasonda kesin belli olur dedi. Haftaya 25 kasımda ayrıntılı sabırsızlıkla bekliyorum sonucu ama bir taraftan da eğer kızsa ilk aylar erkek bebiş kıyafetleri giyinecek. Korona yüzünden çoğunu yikamistim çünkü degistiremem
Tesekkur ederim canim valla su hayatta daha onemli hic bir isim yok yemek temizlik hepsi ertelenir oeynir ekmek yesek de olur ama cocugumun derslerini bugun aksatirsam yarin gec kalmis olurum bende cocuk gelisimi mezunuyum bununda etkisi var sanirimSenin maşallahın var canım keşke bütün veliler senin kadar özverili olsa benim öğrencilerimin çoğu uzaktan eğitime katılmıyor, katılamıyorhiçbir şey sağlıktan önemli değil gerçekten okullar güvenli diyorlar ama benim gittiğim lisede öğrencilerin yarısı covid pozitif olduğundan sınavlara bile katılamadı
Bu arada bizim okulun ingilizce ogretmeni pozitif cikdi ve bunu ne mudur ne sinif ogretmeni hic bir veliye bildirmedi taki ingilizce ogretmwni gruptan cok sukur karantinam bitmek uzere daha iim diyene kadr kimsenin haberi yok ve 2.siniflarin derslerine girdi o hafta hep bu da cok enterasan degilmis cocuklari tehlikeye atmis olmuyorlarmi en azindan bilgi verilip cocuklarada bir hafta okula gelmeyin demeliydiler benceSenin maşallahın var canım keşke bütün veliler senin kadar özverili olsa benim öğrencilerimin çoğu uzaktan eğitime katılmıyor, katılamıyorhiçbir şey sağlıktan önemli değil gerçekten okullar güvenli diyorlar ama benim gittiğim lisede öğrencilerin yarısı covid pozitif olduğundan sınavlara bile katılamadı
Bunu verdi cnm Harika bişiHangi OMEGA tavsiye etmişti doktorunuz acaba?
Yani hangi akla mantık yapıyorlar böyle şeyleri hiç anlamıyorumBu arada bizim okulun ingilizce ogretmeni pozitif cikdi ve bunu ne mudur ne sinif ogretmeni hic bir veliye bildirmedi taki ingilizce ogretmwni gruptan cok sukur karantinam bitmek uzere daha iim diyene kadr kimsenin haberi yok ve 2.siniflarin derslerine girdi o hafta hep bu da cok enterasan degilmis cocuklari tehlikeye atmis olmuyorlarmi en azindan bilgi verilip cocuklarada bir hafta okula gelmeyin demeliydiler bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?