2021 Nisan Anneleri

Bizimki yürümeye basladiktan sonra sadece bisikletle dolasmaya cikarabiliyoruz velet bi atarli bi atarli offfff. Bide canim bu 1 haftadir hep korkuyorum diyor neyden korktugunuda anlamiyoruz korkuyorum diyyor sadece
Bisikleti var akülü arabası var bizde onlarla yakın çevremizde dolaşmaya çıktık zaten pandemi yüzünden gezme tozma hayal oldu kalabalık ortamlara giremedik gezmedik araba yeni gibi duruyor.

Kıyamam ya acaba neden korktu ki benim kızımda odasında tek başına oynamak istemiyor ama bizim bina yeni taşınanlar oldu üst kata matkap sesinden korktu unutmuyor çocuk benim kızım korktuğu şeyleri anne ben sesten korktum o ne falan diye soruyor söylüyor mesela

Şöle foto veren doktorumuz olmadı bea anca mıy mıy

Kızlar bugün kontrolüm vardı. Doktorum 16. Haftamda erkek demişti gorumceme, hatta parti de yaptık Bugün nedense kıza daha çok benzettim ama kesin değil çünkü orayı ayaklarıyla kapatmış bir şey görüyor gibiyim de değilim de dedi. Ben şok. Erkek bu değişmez diye ilk 3 aylık kıyafetleri tamamlamıştım ayrıntılı ultrasonda kesin belli olur dedi. Haftaya 25 kasımda ayrıntılı sabırsızlıkla bekliyorum sonucu ama bir taraftan da eğer kızsa ilk aylar erkek bebiş kıyafetleri giyinecek. Korona yüzünden çoğunu yikamistim çünkü degistiremem
Çok şükür her şey yolunda görünüyordu yine bir haftaya yakın önde görünüyor

İnsaallah önemli bir şey değildir canım

Hayret bişi bunlarda ya senin ilk çocuk neydi bende Perşembe ayrıntılıyı bekliyorum ondan sonra yapcam alışverişleri hazırlıkları bana 20de kız dediler büyük kızıma 16da erkek demişti

Yaa çok şaşırdım nasıl anlayamamış bende bu hikâyelerden dolayı detaylıyı bekliyorum birşey almadım henüzneyse sağlıklı olsunda en kısa zamanda öğrenirsin inşallah canım bakalım değişiklik olan olacakmi başka merak ediyorum

Haha aynen o kesin zaten 5ayda 5kilo poof akşamları 2kilo fazla çıkıyorum sabahları 2 eksik neden ki
Yediğimiz içindir ya bende akşama kadar baya şişiyorum hele birde söylemesi ayıp büyük abdeste çıkmazsam çok fena sabahları daha normal boyutlarda oluyor yarasın bebişe canım afiyet olsun

Yediğimiz içindir ya bende akşama kadar baya şişiyorum hele birde söylemesi ayıp büyük abdeste çıkmazsam çok fena sabahları daha normal boyutlarda oluyor yarasın bebişe canım afiyet olsun
Aynen cnm ama size bişi diyim mi ban verdiği omega doktorun beni çok değiştirdi günde üç dört kez büyük abdeste çıkarıyor karın bölgem yumuşadı, tüm sivilcelerim geçti, saçlarım yumuşadı ondan sabah 2kilo eksik çıkıyorum sanırım belki bu bebe ondan bu kdr kıpırdaklaştı dedim eşime geçen

Ya bende kullanıyorum masallah bebeğim gayet haraketli ama saçlarım dökülüyor kan hapı da kullanıyorum kızıma hamileyken çok güçlenmiş ve dökülmesi durmuştu bunda hâlâ dökülüyor

Benim kizim 2.sinif ben hic baslatmadm evde sinif sistemi kurdum desem yeridir ogretmenimizle her an iletisimdeydim tahta almistik gecen yil ogretmen tenefuste isledigi konuyu bana atiyordu bende kizima anlatiyordm aksamda kizimi o konu uzerinden test cozerken videoya aliyordum ogretmene atiyordm eksigimiz varmi diye butun bunalri yapma sebebim kizmin 3 yasindayken bagisiklik siteminin cokmesi ve cok zor duzelmesi oldu canindan daha onemli degildi okul bana gore sinif tekrarini bile goze almistim ama cok sukur cok istekli hic bi konuda geri kalmadik tabiki yuzyuze egitim cok onemli ogrenciler icin de cok zor online ama okula giderken psikolojiler ayri yipraniyor ya bisey olursa kaygisi zaten velilerde ogretmenlerde ciddi baskiydi

Senin maşallahın var canım keşke bütün veliler senin kadar özverili olsa benim öğrencilerimin çoğu uzaktan eğitime katılmıyor, katılamıyor hiçbir şey sağlıktan önemli değil gerçekten okullar güvenli diyorlar ama benim gittiğim lisede öğrencilerin yarısı covid pozitif olduğundan sınavlara bile katılamadı

Hangi OMEGA tavsiye etmişti doktorunuz acaba?

Ben şooooookkkkk bende cocuga bir suru kiyafet aldimErkek dedi degismez dedi ya degisirseBenim cumartesi normal muaynem var ayrintiliyi daha aralikda yapar sanirim Tesekkur ederim canim valla su hayatta daha onemli hic bir isim yok yemek temizlik hepsi ertelenir oeynir ekmek yesek de olur ama cocugumun derslerini bugun aksatirsam yarin gec kalmis olurum bende cocuk gelisimi mezunuyum bununda etkisi var sanirim

Bu arada bizim okulun ingilizce ogretmeni pozitif cikdi ve bunu ne mudur ne sinif ogretmeni hic bir veliye bildirmedi taki ingilizce ogretmwni gruptan cok sukur karantinam bitmek uzere daha iim diyene kadr kimsenin haberi yok ve 2.siniflarin derslerine girdi o hafta hep bu da cok enterasan degilmis cocuklari tehlikeye atmis olmuyorlarmi en azindan bilgi verilip cocuklarada bir hafta okula gelmeyin demeliydiler bence

Yani hangi akla mantık yapıyorlar böyle şeyleri hiç anlamıyorum bütün öğrencileri ailelerini meslektaşlarını riske atmış oluyor. Kim bilir kaç kişi böyle şeyler yaptı okullarda vakalar almış başını gitmiş belli ki yoksa bakanın okulları kapatmak gibi bir niyeti yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…