Okullarda virus yok derken bizim okuldan ve tanidigimz bir suru ogretmenden virus haberi geldi Rabbim beterinden korusun artik ciddi boyutlara ulasmisti online egitim herkes icin daha iyi suandaYani hangi akla mantık yapıyorlar böyle şeyleri hiç anlamıyorumbütün öğrencileri ailelerini meslektaşlarını riske atmış oluyor. Kim bilir kaç kişi böyle şeyler yaptı okullarda vakalar almış başını gitmiş belli ki yoksa bakanın okulları kapatmak gibi bir niyeti yoktu
İnşallah bi an önce bitsin de normal yaşantımıza dönelim korkmadan sokağa çıkalım işimize okulumuza gidelim rabbimin izniyleOkullarda virus yok derken bizim okuldan ve tanidigimz bir suru ogretmenden virus haberi geldi Rabbim beterinden korusun artik ciddi boyutlara ulasmisti online egitim herkes icin daha iyi suanda
Amin insallahİnşallah bi an önce bitsin de normal yaşantımıza dönelim korkmadan sokağa çıkalım işimize okulumuza gidelim rabbimin izniyle
Aynen şaşırdımHayret bişi bunlarda yasenin ilk çocuk neydi bende Perşembe ayrıntılıyı bekliyorum ondan sonra yapcam alışverişleri hazırlıkları bana 20de kız dediler büyük kızıma 16da erkek demişti
Evet aslında biz biraz zorlamistik görümcem hazırlık yapmıştı diye. Alttan bakmıştı emin olmak için %80 demişti. Kızımda daha 12. Haftasında %80 kız demişti ve öylede olmuştu kolay kolay yanılmaz aslında. Şimdi emin olamadım kafam çok karıştı bakalım haftaya ayrıntılıda kesin belli olur. Fehmi bey 1 saate yakın bakıyordu diye hatırlıyorumYaa çok şaşırdım nasıl anlayamamış bende bu hikâyelerden dolayı detaylıyı bekliyorum birşey almadım henüzneyse sağlıklı olsunda en kısa zamanda öğrenirsin inşallah canım bakalım değişiklik olan olacakmi başka merak ediyorum
Yok yaa inşaallah değişmez seninki de. Bilemedim bazen o haftalarda kizlarinki çıkıntılı oluyor sonra düzeliyor galiba. Ama ayaklarını kapatmıştı baya uğraştı açmadı. Alttan da bakmadı artık büyüdü orayı yakalamam zor olur dedi. Hakikaten büyümüştü burnu elleri çok belirgindi. Ağzını açıp kapatması bile görünüyordu. Ama bacakları çapraz yapmıştı. Kıyafeti geçtim tüm Dünya gördü parti videosunuBen şooooookkkkk bende cocuga bir suru kiyafet aldimErkek dedi degismez dedi ya degisirse Benim cumartesi normal muaynem var ayrintiliyi daha aralikda yapar sanirim
Tesekkur ederim canim valla su hayatta daha onemli hic bir isim yok yemek temizlik hepsi ertelenir oeynir ekmek yesek de olur ama cocugumun derslerini bugun aksatirsam yarin gec kalmis olurum bende cocuk gelisimi mezunuyum bununda etkisi var sanirim
Canim artik senin bakinca anlaman lazim isf doktor bakarken herseyini anliorm makina mi kotu acabaKızlar bacağını kapatmıştı falan diyorsunuz ya bunu doktor mu söylüyor kendnz mi görüyorsunuz usgde benimkiler böyle bir şey de söylemedi işte aha bacak arası bak kız da demedi. Profesöt olan gösterir herşeyini diyordum kendisi baktı kız gibi kolay yanılmam dedi bittikten sonra ertesi gün gittiğimde kız bu bebek dedi. Kesin mi dedim usgde hiçbirşey keisn değildir ama tekrar bakmamı gerektirmeyevek kadar eminim dedi
Kacinci haftada erkek demisti canm ben baya pipiyi gordum gibi sankiAynen şaşırdımbir kızım var ikinci de geliyor galiba hayırlısıyla ☺
Evet aslında biz biraz zorlamistik görümcem hazırlık yapmıştı diye. Alttan bakmıştı emin olmak için %80 demişti. Kızımda daha 12. Haftasında %80 kız demişti ve öylede olmuştu kolay kolay yanılmaz aslında. Şimdi emin olamadım kafam çok karıştı bakalım haftaya ayrıntılıda kesin belli olur. Fehmi bey 1 saate yakın bakıyordu diye hatırlıyorum
Yok yaa inşaallah değişmez seninki de. Bilemedim bazen o haftalarda kizlarinki çıkıntılı oluyor sonra düzeliyor galiba. Ama ayaklarını kapatmıştı baya uğraştı açmadı. Alttan da bakmadı artık büyüdü orayı yakalamam zor olur dedi. Hakikaten büyümüştü burnu elleri çok belirgindi. Ağzını açıp kapatması bile görünüyordu. Ama bacakları çapraz yapmıştı. Kıyafeti geçtim tüm Dünya gördü parti videosunu
Kız hiçbirşey anlamıyorum 2dakika bakıyor bakmıyor zaten kendisinin söylemesi gerekmiyor mu doktorun biryeirne odaklanorken başka yerine geçiyor boş boş bakıyorum.Canim artik senin bakinca anlaman lazim isf doktor bakarken herseyini anliorm makina mi kotu acaba
Güya 4.bebişm diğerlerinde gösterilerdi tek tek. Usg fotosunu bile anlamıyorum bu konuya uzağım. Tekrar gittiğimde videoya alacağımCanim artik senin bakinca anlaman lazim isf doktor bakarken herseyini anliorm makina mi kotu acaba
ellerine saglik. afiyet olsun canim bizim yerimizede yeme sakinHakkınızı helal edin ama bir brownie yapmışamşişmesini bekliyore
insallah kuzum valla cekemem zaten ilkinde yuttum bunda ayni seyleri yasayamam vallaBian düşündüm de facia gibi ya. Hani bi sıkıntı olur çağırırsın yardıma gelirler ama çağırmadan etmeden gerek duyulmadan ne diye gelirler. Hamile kadın zaten sürekli dinlenip uzanmak ister. İnşallah bu sefer gönlünce olsun herşey valla
Yaa benim arkadasında öyle olmustu ama gerçekten de erkek erkek dediler kızmış. Hayırlı saglıklı olsun bebiş yaa en önemlisi bosver canımKızlar bugün kontrolüm vardı. Doktorum 16. Haftamda erkek demişti gorumceme, hatta parti de yaptıkBugün nedense kıza daha çok benzettim ama kesin değil çünkü orayı ayaklarıyla kapatmış bir şey görüyor gibiyim de değilim de dedi. Ben şok. Erkek bu değişmez diye ilk 3 aylık kıyafetleri tamamlamıştım ayrıntılı ultrasonda kesin belli olur dedi. Haftaya 25 kasımda ayrıntılı sabırsızlıkla bekliyorum sonucu ama bir taraftan da eğer kızsa ilk aylar erkek bebiş kıyafetleri giyinecek. Korona yüzünden çoğunu yikamistim çünkü degistiremem
Çok şükür her şey yolunda görünüyordu yine bir haftaya yakın önde görünüyor
Benim oglumda anne ses abi bum bum diyor karanlik korkuyorum diyor gece benle babasinin arasinda uyuyor yorgani kafasinaa kadar örtüyo oglum örtme bukadar terliyorsun diyorum korkuyorum diyorBisikleti var akülü arabası var bizde onlarla yakın çevremizde dolaşmaya çıktık zaten pandemi yüzünden gezme tozma hayal oldu kalabalık ortamlara giremedik gezmedik araba yeni gibi duruyor.
Kıyamam ya acaba neden korktu ki benim kızımda odasında tek başına oynamak istemiyor ama bizim bina yeni taşınanlar oldu üst kata matkap sesinden korktu unutmuyor çocukbenim kızım korktuğu şeyleri anne ben sesten korktum o ne falan diye soruyor söylüyor mesela
Canım anlattığına göre depremle ilgili şeyleri izlerken yada siz yorum yaparken farketmiş korkmuş olabilirBenim oglumda anne ses abi bum bum diyor karanlik korkuyorum diyor gece benle babasinin arasinda uyuyor yorgani kafasinaa kadar örtüyo oglum örtme bukadar terliyorsun diyorum korkuyorum diyorne yapacagimi sasirdim bi saniye yanimizdan ayrilmiyor. ev düstü abla cizz oldu diyo depremde yikilan binayi gördü ondan mi etkilendi acaba
Bahsettiğin kasılma olabilir mi acaba diye düşündümTecrübeli anneler bebişlerinizin genelde vurduğu hareket ettiği yerde bazen böyle ağrı gibi değil de bir sıkışma hissediyor musunuz? Bebek orada toplanıyor mu oluyor öyle olunca çok deneyimsizim bu konularda
O bebeğe 11+ da erkek demiştimŞöle foto veren doktorumuz olmadı beaanca mıy mıy
Yanma yok da sanki ordaki damar sıkışıyor gibi, ekstra sertlik yok. Orda yumru gibi olduğunu hissediyorum zaten hep aynı yere vuruyor benim kerataBahsettiğin kasılma olabilir mi acaba diye düşündümkarnının bir bölgesi sertleşiyormu hafif yanma gibi ağrı oluyor mu bebek bir yerde toplanıyor gibi ?
Canım benim 16haftada büyük kızımda profdu doktorum yüzde doksan erken d dedi ismini bile koyduk, sonra 20de kesin kız olduğunu öğrendik bende video vardı burdan edindiğim bilgilere göre geçen videosunu açtım baktım büyük kızımın 16.haftasını gerçekten bacak arasınd çıkıntı vardı başbaşa erkek gibi gözüküyordu ozaman anladım neden erkek demiş 20.de o çıkıntı gitmişti, bazen klitoris 16da çıkıntı duruyor erkek sanıyorlar ben hep 20yi bekliyorum o sebepleAynen şaşırdımbir kızım var ikinci de geliyor galiba hayırlısıyla ☺
Evet aslında biz biraz zorlamistik görümcem hazırlık yapmıştı diye. Alttan bakmıştı emin olmak için %80 demişti. Kızımda daha 12. Haftasında %80 kız demişti ve öylede olmuştu kolay kolay yanılmaz aslında. Şimdi emin olamadım kafam çok karıştı bakalım haftaya ayrıntılıda kesin belli olur. Fehmi bey 1 saate yakın bakıyordu diye hatırlıyorum
Yok yaa inşaallah değişmez seninki de. Bilemedim bazen o haftalarda kizlarinki çıkıntılı oluyor sonra düzeliyor galiba. Ama ayaklarını kapatmıştı baya uğraştı açmadı. Alttan da bakmadı artık büyüdü orayı yakalamam zor olur dedi. Hakikaten büyümüştü burnu elleri çok belirgindi. Ağzını açıp kapatması bile görünüyordu. Ama bacakları çapraz yapmıştı. Kıyafeti geçtim tüm Dünya gördü parti videosunu
Banada 12 de kk daki tüm nubcular erkek demiştiO bebeğe 11+ da erkek demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?