- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
Ben kız gibi dedim hattta nubu karsiya bakiyor demistiimBanada 12 de kk daki tüm nubcular erkek demişti
valla benim doktor cok fazla usg de bakio tek tek anlatiyor her seferinde bu sefer sende sorGüya 4.bebişm diğerlerinde gösterilerdi tek tek. Usg fotosunu bile anlamıyorum bu konuya uzağım. Tekrar gittiğimde videoya alacağım
Bana da hep erkek dedin dogru cikti❤Ben kız gibi dedim hattta nubu karsiya bakiyor demistiim
Sen 12 de erkek gibi dedin 14de karşıya bakıyor yüzde elli yorum yapılamıyor o sebeple dedinBen kız gibi dedim hattta nubu karsiya bakiyor demistiim
Benim 16da böleydi benek secdede asla kıpırdamadı uğraşmadıda doktor alttan baktı ama 1 kere baktı kız dedivalla benim doktor cok fazla usg de bakio tek tek anlatiyor her seferinde bu sefer sende sor
Kasılma değildir o zaman canım bebeğin bir yerini dayıyordur belkiYanma yok da sanki ordaki damar sıkışıyor gibi, ekstra sertlik yok. Orda yumru gibi olduğunu hissediyorum zaten hep aynı yere vuruyor benim keratabir iki seferdir de böyle bir his oluyor normal mi diye sormak istedim
Önceki usgde 15 sanırım orda pipi değil pitis vardıBenim 16da böleydi benek secdede asla kıpırdamadı uğraşmadıda doktor alttan baktı ama 1 kere baktı kız dedine foto ne bişi düzgün vermedi bunu vermiş muayene 10dk bulmamıştır yani o sebeple 20bekliyorum yinede
Evet onda şunu verdi, buna bakış bende kız diyorumÖnceki usgde 15 sanırım orda pipi değil pitis vardı
Bana da kız demiştin erkek çıktı bakalım drgisicek mi alisverise 20. Haftadan sonra düşünüyorumBen kız gibi dedim hattta nubu karsiya bakiyor demistiim
16. Haftamdi canim, şimdi de kesin demedi ama bilemedim, ayrıntılı ultrasonu bekliyorum şimdi neredeyse bir aydır oğlum diye seviyorum karnımıKacinci haftada erkek demisti canm ben baya pipiyi gordum gibi sankiama baksana degisenler oldukca acaba diorm 14 veya 15.haftaydi benim gittigimde
Aynen kesinlikleYaa benim arkadasında öyle olmustu ama gerçekten de erkek erkek dediler kızmış. Hayırlı saglıklı olsun bebiş yaa en önemlisi bosver canım
Bende de işte 16. Haftada erkek dedi şimdi 20 de kesin demedi ama ayrıntılıda kesinleşir dedi. Hadi bakalım kızsa Selinim geliyor ☺Canım benim 16haftada büyük kızımda profdu doktorum yüzde doksan erken d dedi ismini bile koyduk, sonra 20de kesin kız olduğunu öğrendik bende video vardı burdan edindiğim bilgilere göre geçen videosunu açtım baktım büyük kızımın 16.haftasını gerçekten bacak arasınd çıkıntı vardı başbaşa erkek gibi gözüküyordu ozaman anladım neden erkek demiş 20.de o çıkıntı gitmişti, bazen klitoris 16da çıkıntı duruyor erkek sanıyorlar ben hep 20yi bekliyorum o sebeple
Banada 15 te kız 16 da erkek 17 de bacak arası fotosu verdi hâlâ suphedeyim16. Haftamdi canim, şimdi de kesin demedi ama bilemedim, ayrıntılı ultrasonu bekliyorum şimdi neredeyse bir aydır oğlum diye seviyorum karnımı
Aynen kesinliklekomik bir anı olacak belkide☺
Bende de işte 16. Haftada erkek dedi şimdi 20 de kesin demedi ama ayrıntılıda kesinleşir dedi. Hadi bakalım kızsa Selinim geliyor ☺
Insan emin olamıyor hal böyle olunca,hiç böyle düşüneceğim aklıma gelmezdi. Ama senin ki bariz açıp göstermişti yani. Benimki kapalıydı bu defa bakalim haftaya ne diyecek perinatologBanada 15 te kız 16 da erkek 17 de bacak arası fotosu verdi hâlâ suphedeyim
Insan emin olamıyor hal böyle olunca,hiç böyle düşüneceğim aklıma gelmezdi. Ama senin ki bariz açıp göstermişti yani. Benimki kapalıydı bu defa bakalim haftaya ne diyecek perinatolog
Canım özele gitmiyorum ya o yüzden devlet de maalesef hak getire doğsun da sağ salim bol bol izlerim kuzuyuvalla benim doktor cok fazla usg de bakio tek tek anlatiyor her seferinde bu sefer sende sor
Ayy canim yaa ne kadar anlayissiz insanlarmisAnlatamadim kuzum kavga ettim ne yaptiysam gitmediiler dogumumu beklediler hamileligimin icine ettiler bezdirdiler hic rahat edemedim kendi evim bana zindan oldu. 4 aylik hamilelikten dogumdan sonra 2 ay sonra kovarak gittiler. Korona sayesinde bu sefer gelemediler cok sükür istedigim zaman uyudum istedigim yere uzandim ohhh miss cok sükür. Valla insallah dogumada gelemezlerde ilk yasadigim depresyonlari yasamam.. Bide onlar türkiyede ben isvicrede yasiyorum burda olsalar bitmistim.
Gunaydinn canimmGunaydin gzel anneler.
Aranizda 24 saat idrar biriktirip test yapdiran var mi? Kac gunde gelir sonuc?
Devlette radyolojiye sevk ediyorlar canim aylar oncesinden sira aliniyor radyolojiden.Günaydııınnnbi sorum olcak. Detaylı ultrason da doktor mu bakıyo yoksa radyoloji de mi bakılıyo devlette kızlar bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?