2021 Nisan Anneleri

valla benim doktor cok fazla usg de bakio tek tek anlatiyor her seferinde bu sefer sende sor
Benim 16da böleydi benek secdede asla kıpırdamadı uğraşmadıda doktor alttan baktı ama 1 kere baktı kız dedi ne foto ne bişi düzgün vermedi bunu vermiş muayene 10dk bulmamıştır yani o sebeple 20bekliyorum yinede

Eklentiler

• 5149484D-DABF-49E3-A9A7-BA069A3086EF.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 58
Yanma yok da sanki ordaki damar sıkışıyor gibi, ekstra sertlik yok. Orda yumru gibi olduğunu hissediyorum zaten hep aynı yere vuruyor benim kerata bir iki seferdir de böyle bir his oluyor normal mi diye sormak istedim
Kasılma değildir o zaman canım bebeğin bir yerini dayıyordur belki artık büyüyorlar çünkü

Önceki usgde 15 sanırım orda pipi değil pitis vardı

Kacinci haftada erkek demisti canm ben baya pipiyi gordum gibi sanki ama baksana degisenler oldukca acaba diorm 14 veya 15.haftaydi benim gittigimde
16. Haftamdi canim, şimdi de kesin demedi ama bilemedim, ayrıntılı ultrasonu bekliyorum şimdi neredeyse bir aydır oğlum diye seviyorum karnımı
Yaa benim arkadasında öyle olmustu ama gerçekten de erkek erkek dediler kızmış. Hayırlı saglıklı olsun bebiş yaa en önemlisi bosver canım
Aynen kesinlikle komik bir anı olacak belkide☺
Bende de işte 16. Haftada erkek dedi şimdi 20 de kesin demedi ama ayrıntılıda kesinleşir dedi. Hadi bakalım kızsa Selinim geliyor ☺

Banada 15 te kız 16 da erkek 17 de bacak arası fotosu verdi hâlâ suphedeyim

Banada 15 te kız 16 da erkek 17 de bacak arası fotosu verdi hâlâ suphedeyim
Insan emin olamıyor hal böyle olunca,hiç böyle düşüneceğim aklıma gelmezdi. Ama senin ki bariz açıp göstermişti yani. Benimki kapalıydı bu defa bakalim haftaya ne diyecek perinatolog

Insan emin olamıyor hal böyle olunca,hiç böyle düşüneceğim aklıma gelmezdi. Ama senin ki bariz açıp göstermişti yani. Benimki kapalıydı bu defa bakalim haftaya ne diyecek perinatolog
Bambuella kizida 16 da pipi göstermiş o yüzden korkuyorum kızıma alistirdim kendimi hep hayalimdi benden küçük bı kız kardeşm olsun annem hayalin gerçek oldu diyodu hep bakalım hayırlısı olsun artık merak ediyorum hastaneye gitmek istiyorum hergun

Kızlar ya bn gerçekten çok kötüyüm uyuyamıyorum rahat afedersiniz vajinanın sol tarafı sol kasık sol bacak çok ağrıyor rahat donemiyorum oturup kalkamıyorum acaba bebek çok aşağıda diye mi kizim hep yukaridaydi hiç ağrım olmazdı ama bunda ölüyorum resmen yarın hastaneye gitmeyi düşünüyorum her hafta her hafta gitmeyede üşeniyorum aslında

Gunaydin gzel anneler.
Aranizda 24 saat idrar biriktirip test yapdiran var mi? Kac gunde gelir sonuc?

Ayy canim yaa ne kadar anlayissiz insanlarmis

Günaydııınnn bi sorum olcak. Detaylı ultrason da doktor mu bakıyo yoksa radyoloji de mi bakılıyo devlette kızlar bilgisi olan var mı?

Günaydııınnn bi sorum olcak. Detaylı ultrason da doktor mu bakıyo yoksa radyoloji de mi bakılıyo devlette kızlar bilgisi olan var mı?
Devlette radyolojiye sevk ediyorlar canim aylar oncesinden sira aliniyor radyolojiden.
Ben gec kalmistm perinatolojiye yesil alan actim ordan randevu al dedi hemen aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…