2021 Nisan Anneleri

Devlette radyolojiye sevk ediyorlar canim aylar oncesinden sira aliniyor radyolojiden.
Ben gec kalmistm perinatolojiye yesil alan actim ordan randevu al dedi hemen aldim
Evet canım bende ordan sekreterlikten almıştım yine orda bakılıyo dimi o zamam

Gunaydinn canimm
24saat idrarini nasil tuttun? Yoksa hepsini bir kapta mi biriktirdin? vallaahi anlamadm
Biriktirip bir kaba veriyorsun cnm laboratuara ..
Protein +1 cikti diye ve ara ara tansyonum yuksek cikdi bikac kere o yuzden bakilio ama pazartesi verdim hala gelmedi sonuc.

19+5 ten gunaydin yolu yarıladık nerdeyse sanki cabukmi geciyo gunler ne . Bence riskli donemleri atlstrik takmadigimiz icin zaman cabuk geciyo gibi arada agrilar oluyo dun guldum ayaga kalktim kasigima agri girdi kisa sureli yine oturup kalkarken ayni sekil bunlar normal sanirim. Arada karnimda biseyler hissediyorum ama bebekmi bagirsak hareketimi cozemiyorum vurup vurup geciyo 22 de falan tam hissederiz heralde

Kizlar dogum cantasi icin netten liste buldum fikir olur daha oncede paylasilmisti sanirim

Bende şuan pek dışarda geze biri değilim aslında ama bebek olduktan sonra hep evde durmak bunaltır o yüzden bi hava almaya çıkarız belki diye düşünüyorum en azından havalar soğuyana kadar
Ben bebek arabasini cok kullandim. Bence cocuklu ailelerin eli ayagi.her akşam gezmeye çıkarırdım, tatile gittigimizde bagaja ilk konan sey bebek arabası olurdu. Ustelik travel sistemdi. Oglumun herseyini bi daha dogurmam diye vermistim,ama arabayi şükür ki vermemisim

Araban hangi markaydı memnun musun

Slm kızlar en son 19ekimde 10dk görmedim bebeğimi yarın detaylı usg var Perintalogda çok heyecanlıyım uzun uzun göreceğiz cinsiyetimizde kesinleşecek hemen çıkıp birşey alacağım kuzuma inşallah güzel pozlar verir içerde lunapark var gibi debelenip duruyor bakalım neler yapıyor kuduruk bebem

Merhaba canlar,

Ayrıntılıyı yaptırdık bugün .. Şükür herşey yolunda Doktor asistana tek tek saydıkça normal dedikçe şükür ettim gözlerim doldu.. 368 gr olmuş 24 cm dedi gayet güzel gelişimi ...Renkli foto da aldık ablası görsün diye.. Sürekli hareket halinde olduğundan en netlerini vermeye çalıştı..Down sendromu riskini %1 bile görmüyorum ama doktorunuzla genetik testini yine de konuşursunuz dedi. Bana kalırsa gerek yok dedi..

Eklentiler

• IMG_20201118_115210_resized_20201118_123420455[187589].webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 125
  • IMG_20201118_115201_resized_20201118_123356176[187588].webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 116
Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına inşallah hepimiz güzel sonuçlarla çıkarız ayrıntılıdan

Maşallah kuzucuğa herşeyin yolunda olmasına sevindim. Birşey sormak istiyorum Bezmiâlem de yaptırmışsın perinatolog mu baktı doktorunuz kimdi? Ücret olarak ne kadar ödediniz?

Gözün Aydın canım her şeyin yolunda olmasına çok sevindim darısı başımıza inşallah

Bilmem dun klinigi aradim dr umu yani onlar yolluyor oraya.. ama bir gunde cikmazki dedi sonuc ..oyle bi dedi ki nezman cikar peki bile diyemedim..
Dış laboratuvar diye uzamıştır ozman devlette flan 1 günde olmadi 2 günde çıkar yani kanda aldılar mı idrarı verirken

Maşallah kuzucuğa herşeyin yolunda olmasına sevindim. Birşey sormak istiyorum Bezmiâlem de yaptırmışsın perinatolog mu baktı doktorunuz kimdi? Ücret olarak ne kadar ödediniz?
Evet canım Mehmet Serdar Kütük 450 tl ödedim ..Kendi doktorum tavsiye etmişti. Gayet ilgili güler yüzlü bir doktor.. Tavsiye ederim.

Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına inşallah hepimiz güzel sonuçlarla çıkarız ayrıntılıdan

Gözün Aydın canım her şeyin yolunda olmasına çok sevindim darısı başımıza inşallah
Sağolun inşallah hepiniz mutlu çıkarsınız ayrıntılı ultrasondan sonra.. İnsanın üstünden yük kalkıyor.

5 aylıkken bırakmak bana da çok zor gelecek gibi ama allahtan kendi annem bakacak o yüzden gözüm arkada kalmayacak
En iyisi cnm bakıcılık zor komşumun bebeği kacıncı bakıcı değişti. Yazık alışıyor cocuk bir sorun çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…