Evet canım bende ordan sekreterlikten almıştım yine orda bakılıyo dimi o zamamDevlette radyolojiye sevk ediyorlar canim aylar oncesinden sira aliniyor radyolojiden.
Ben gec kalmistm perinatolojiye yesil alan actim ordan randevu al dedi hemen aldim
Biriktirip bir kaba veriyorsun cnm laboratuara ..Gunaydinn canimm
24saat idrarini nasil tuttun? Yoksa hepsini bir kapta mi biriktirdin? vallaahi anlamadm
Kizlar dogum cantasi icin netten liste buldum fikir olur daha oncede paylasilmisti sanirim
Ben bebek arabasini cok kullandim. Bence cocuklu ailelerin eli ayagi.her akşam gezmeye çıkarırdım, tatile gittigimizde bagaja ilk konan sey bebek arabası olurdu. Ustelik travel sistemdi. Oglumun herseyini bi daha dogurmam diye vermistim,ama arabayi şükür ki vermemisimBende şuan pek dışarda geze biri değilim aslında ama bebek olduktan sonra hep evde durmak bunaltır o yüzden bi hava almaya çıkarız belki diye düşünüyorumen azından havalar soğuyana kadar
Normalde 1 günde cikariyoduk biz sonucu neden çıkmamıştı acaba laboratuvarı arayıp sorsana kuzumGunaydin gzel anneler.
Aranizda 24 saat idrar biriktirip test yapdiran var mi? Kac gunde gelir sonuc?
Araban hangi markaydı memnun musunBen bebek arabasini cok kullandim. Bence cocuklu ailelerin eli ayagi.her akşam gezmeye çıkarırdım, tatile gittigimizde bagaja ilk konan sey bebek arabası olurdu. Ustelik travel sistemdi. Oglumun herseyini bi daha dogurmam diye vermistim,ama arabayi şükür ki vermemisim
Araban hangi markaydı memnun musun
Bilmem dun klinigi aradim dr umu yani onlar yolluyor oraya.. ama bir gunde cikmazki dedi sonuc ..oyle bi dedi ki nezman cikar peki bile diyemedim..Normalde 1 günde cikariyoduk biz sonucu neden çıkmamıştı acaba laboratuvarı arayıp sorsana kuzum
Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına inşallah hepimiz güzel sonuçlarla çıkarız ayrıntılıdanMerhaba canlar,
Ayrıntılıyı yaptırdık bugün .. Şükür herşey yolunda Doktor asistana tek tek saydıkça normal dedikçe şükür ettim gözlerim doldu.. 368 gr olmuş 24 cm dedi gayet güzel gelişimi ...Renkli foto da aldık ablası görsün diye.. Sürekli hareket halinde olduğundan en netlerini vermeye çalıştı..Down sendromu riskini %1 bile görmüyorum ama doktorunuzla genetik testini yine de konuşursunuz dedi. Bana kalırsa gerek yok dedi..
Maşallah kuzucuğa herşeyin yolunda olmasına sevindim. Birşey sormak istiyorum Bezmiâlem de yaptırmışsın perinatolog mu baktı doktorunuz kimdi? Ücret olarak ne kadar ödediniz?Merhaba canlar,
Ayrıntılıyı yaptırdık bugün .. Şükür herşey yolunda Doktor asistana tek tek saydıkça normal dedikçe şükür ettim gözlerim doldu.. 368 gr olmuş 24 cm dedi gayet güzel gelişimi ...Renkli foto da aldık ablası görsün diye.. Sürekli hareket halinde olduğundan en netlerini vermeye çalıştı..Down sendromu riskini %1 bile görmüyorum ama doktorunuzla genetik testini yine de konuşursunuz dedi. Bana kalırsa gerek yok dedi..
Gözün Aydın canım her şeyin yolunda olmasına çok sevindimMerhaba canlar,
Dış laboratuvar diye uzamıştır ozman devlette flan 1 günde olmadi 2 günde çıkar yani kanda aldılar mı idrarı verirkenBilmem dun klinigi aradim dr umu yani onlar yolluyor oraya.. ama bir gunde cikmazki dedi sonuc ..oyle bi dedi ki nezman cikar peki bile diyemedim..
Evet canım Mehmet Serdar Kütük 450 tl ödedim ..Kendi doktorum tavsiye etmişti. Gayet ilgili güler yüzlü bir doktor.. Tavsiye ederim.Maşallah kuzucuğa herşeyin yolunda olmasına sevindim. Birşey sormak istiyorum Bezmiâlem de yaptırmışsın perinatolog mu baktı doktorunuz kimdi? Ücret olarak ne kadar ödediniz?
Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına inşallah hepimiz güzel sonuçlarla çıkarız ayrıntılıdan
Sağolun inşallah hepiniz mutlu çıkarsınız ayrıntılı ultrasondan sonra.. İnsanın üstünden yük kalkıyor.Gözün Aydın canım her şeyin yolunda olmasına çok sevindimdarısı başımıza inşallah
En iyisi cnm bakıcılık zor komşumun bebeği kacıncı bakıcı değişti. Yazık alışıyor cocuk bir sorun çıkıyor5 aylıkken bırakmak bana da çok zor gelecek gibi ama allahtan kendi annem bakacak o yüzden gözüm arkada kalmayacak
Evet canım tutmadı maalesefİlişki ayını girdin dimi son adet değil3kişi oldu
Çocuk için çok zor öylesi valla Allah ailelerimize uzun ömürler versin destekleri büyükEn iyisi cnm bakıcılık zor komşumun bebeği kacıncı bakıcı değişti. Yazık alışıyor cocuk bir sorun çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?