2021 Nisan Anneleri

Doktordan mutlu ayrılan herkesin gözü aydın olsun

Kızlar birşey sorucam, daha önceki sayfalarda hatırlıyorum bunun aynısını yaşayanlar vardı , böyle karnımda sanki birisi içerden etimi bir anda kivirmis gibi bir acı oldu , hiç ters harekette yapmamıştım halbuki, dün aksam ve biraz once oldu birer kere. Nedir bu sanki çocuğum etimi kistirdi gibi

İnşallah oyle olur canım anne sütü alırlar bende cok istiyorum. Daha kaç ayımız var nolacak internette hersey var zaten biraz da anneler akrabalar birsey ler alıyor yapıyor illaki

Makas almış senden minnoş.. Şaka bir yana hareketlendiler ya artık acılı acısız birçok şeye maruz kalacağız galiba..

Ben de bebek arabasında uykuya dalıyor diye bayağı bir süre evde kullanmıştım oda oda gezerdik

O bendim cnm 16 ile 19 hafta arası etimi kopardı hep resmen ama o sen ters oturur kalkarsan ya da esnetirsen vücudunu filan ozaman oluyor genelde şimdilerde geçti

O bendim cnm 16 ile 19 hafta arası etimi kopardı hep resmen ama o sen ters oturur kalkarsan ya da esnetirsen vücudunu filan ozaman oluyor genelde şimdilerde geçti
Yaa evet hatirliyorum yazan olmuştu ama kimdi diye dusundum yazılanları da çok net hatırlıyorum aynısı oldu bana da oturduğum yerde solumdan birşey alacakken oldu demekki daha da hassas eğilip kalkmak lazım artık iyice büyüdüler. Geçtiğine sevindim insan bir anda urkuyor çünkü

Canım aynısını bende yaşamıştım doktora gittim alttan muayene de etti doktorum okur da kısalma vardı diye ama çok şükür hiç sorun yoktu rahim büyüyor bu yüzden dedi özellikle ilk gebeliklerde daha çok oluyormuş rahim daha sert çünkü hiç korkma bebişin büyüyor

İçim ferahladi gerçekten teşekkür ederim canım o andan beri sanki hep tekrar olacak gibi diken ustundeydim çünkü olsa da korkmam artık

Bana da cocuk kordonu cekmis gibi geliyor sanki asiliyor icerden

Maşaallah gözün aydın olsun canım, çok güzel bir bebiş olacak Rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasib etsin insaallah

Evet canım Mehmet Serdar Kütük 450 tl ödedim ..Kendi doktorum tavsiye etmişti. Gayet ilgili güler yüzlü bir doktor.. Tavsiye ederim.
Ya evet biliyorum o doktoru ama ben hiç muayene olmadım aynı hastanede ilk hamileliğimde takipli hastaydım fakat bebeğimi 12 haftalıkken kaybettim onun için kadın doğum bölümüne hiç gidemedim hep ayaklarım geri gitti. 2014 yılında kalp ameliyatımı orda oldum hâlâ takipli hastalarıym genel anlamda memnun kaldığım bir hastane. Teşekkür ederim cevap icin bende henüz nerede yaptıracağıma karar veremedim haftaya kontrolüm var ondan sonra bakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…