Aynen öyle vallaAman rahatladık işte salla niyesinibelki seninki ondandır sonuçta sağlıklı beslenmeye başladın devamkeee
Kraft time x bide pier cardin trendy plus var travel sistem ikiside azcık düssün diye bekliyorum bakalımSen hangi arabayı bekliyorsun
Kesinlikle canım diyetle ve yemeyle ilgisi var. Diyet yaptığım dönemde gayet güzel çalışıyordu. Düzenli yemek ve yemek çeşidi çok alakalıYaa bilmem kibenim diyetle oldu diye düşündüm ama
Genişliği derken hangi genişlik kiHiç ürün bakıp seçmedim ya bir iki parça var büyük zaten az çok biliyorum öncesini düşerse o zaman anlarım. Biz bir şifonyer alacağız dolap vs olmayacak odada. Şunu beğendim ben ama 138 genişliği küçük mü olur acabaEki Görüntüle 2918595
Bak bu seferde sen anlamadnGenişliği derken hangi genişlik ki
Komple 138 cm uzunluk diyeyim pardonGenişliği derken hangi genişlik ki
Ne güzeller güzel guzel kullansın in bebisAy ne bilim bian cekindim atmayaBak dur atıyorm bunlar yenidogan hepsini ben almadm ama
Nerelerde fiyatları peki hiç mağazadan Bi eline alıp baktınmıKraft time x bide pier cardin trendy plus var travel sistem ikiside azcık düssün diye bekliyorum bakalım
Hayır hayır bu kez anladımBak bu seferde sen anlamadngenisligi 138 kucuk mu diyor
Pier cardini kullanmadm hic ama memnun olan cok fazla kraftı civilde denedim oda cok güzel hafif geldi bu arablarin kullanimları kolay hafif ama katlaninca felan agır oluyor onuda cok umursamiyorm genel olrak hep esimle cıkarız zatenNerelerde fiyatları peki hiç mağazadan Bi eline alıp baktınmı
Katlanıncaki ağırlığını önemseme de öbür türlü ben eşimle de çıksa.çm hafiflik ararım ya. Kraftı hafif olarak biliyordum da maxi cosi de ona çok benzermiş mesela. Fiyat olarak nerelerde peki pierinkiPier cardini kullanmadm hic ama memnun olan cok fazla kraftı civilde denedim oda cok güzel hafif geldi bu arablarin kullanimları kolay hafif ama katlaninca felan agır oluyor onuda cok umursamiyorm genel olrak hep esimle cıkarız zaten
Bi çekmece içi ortalama 60 65 cm geniştipinde olacak ozamnKomple 138 cm uzunluk diyeyim pardon
Ayyy kızlar iki saattir giremiyorum siteye anlamadım gitti yaaaa okudum ama yazamadımAttı bombayı ortaya biz de cebelleştik
Kilya kuzum ikea mı ?? Benim aldığım modele benziyor ama sekiz çekmeceli benim ki , alttan iki rafların içleri baya derin ve yüksek bu arada bir sürü şey aldılarHiç ürün bakıp seçmedim ya bir iki parça var büyük zaten az çok biliyorum öncesini düşerse o zaman anlarım. Biz bir şifonyer alacağız dolap vs olmayacak odada. Şunu beğendim ben ama 138 genişliği küçük mü olur acabaEki Görüntüle 2918595
Valla biz de dedik nolüyür akedeşAyyy kızlar iki saattir giremiyorum siteye anlamadım gitti yaaaa okudum ama yazamadımyaaa yicem sizii yicemm koptum mesajlarınızaa Vallahi billahi renk olarak sormadım asla cinsiyetçi değilim ben de kız bebelere de erkek bebeleri altları olur herhalde, farklı yapmamışlardır kalıp olarak demek istedim çok güldümm Labellaaa
Aldım cevabımıı babyValla biz de dedik nolüyür akedeşkalıplar farklı olmaz kuzum
Bi kere indirimde 2600 küsüre düsmüstü bakalm bunda nolcak ondan memnun olan cok daha fazla arkadasm kraft kullanıyor sürerken hicbir sıkıntı yok tek sorun tasıma da dediKatlanıncaki ağırlığını önemseme de öbür türlü ben eşimle de çıksa.çm hafiflik ararım ya. Kraftı hafif olarak biliyordum da maxi cosi de ona çok benzermiş mesela. Fiyat olarak nerelerde peki pierinki
Bende kraft düşünüyorum canım kraft/lima. Hafif ve pratik 3.000 düşmüştü geçen ay bu ay yine artmış fiyat düşünce inşallah takipteyimBi kere indirimde 2600 küsüre düsmüstü bakalm bunda nolcak ondan memnun olan cok daha fazla arkadasm kraft kullanıyor sürerken hicbir sıkıntı yok tek sorun tasıma da dedi
Hadi bakalım inşallahh güzel iner de adam akıllı bişeyler tamamlarız.Bi kere indirimde 2600 küsüre düsmüstü bakalm bunda nolcak ondan memnun olan cok daha fazla arkadasm kraft kullanıyor sürerken hicbir sıkıntı yok tek sorun tasıma da dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?