Aaa ismini değişmişsin nedennn
Yaa siz artık biliyorsunuz zaten adım memleketım oturdugum yer vs aile sicilim dedım yarın bırgun ılerde bırılerı gırse herseyım iffşşaa o kadar mılletten atıp tutuyorum burda sonradan gelenler bılmesede olur kim oldugumu

Ya dogru diyosun valla hic orasini dusunmuyoruz

Kizz nurselek senin haftan mı büyüdü sanki takvimin mi degisti
Yok ya ben doğum tarihini doğru gidemiyor. Ayarlıyorum olmuyo. 24.haftayı oraya nasıl ayarlayacağım da bilmiyorum zate. Çünkü tahmini doğum tarihini giremiyorum ben doktor erken olcak dediği için neye göre yapcam bilmiyorum yani salladım bende. Önceki yazdığıma göre 76 gün kalmış yazıyo. Dedim 76 mııı

Watch this reel by berguzarkorelergenc on Instagram kızlar yaa sacları mı şöyle kestırrsemmı fıkrı var bugunlerde cok rahat etmek ıstıyorum ozellıkle bebek dogunca yat kalk hıc ugrasmak ıstemıyorum
Belıme kadar olan sacım hamıle kalınca omuzlara kadar bebekte olunca herhalde 3 e vurcam

Her tarafım ağrıyo kızlar dayak yemiş gibi uyanıyorum artık ve kendime gelemiyorum. 2 gün rahat ettim yine el bilek ağrısı ve uyuşukluğuyla uyanıyorum vallahi. Enerjik olmaya o kadar direniyorum ki

Valla rahat ederim diyosan kestir ama benim kısa sac takintim vardir hep uzun oldu bide kapaliyim o boneden felan cıkar diye hic düsünmedim

Her tarafım ağrıyo kızlar dayak yemiş gibi uyanıyorum artık ve kendime gelemiyorum. 2 gün rahat ettim yine el bilek ağrısı ve uyuşukluğuyla uyanıyorum vallahi. Enerjik olmaya o kadar direniyorum ki
Beslenmen mi yetersiz kaliyor aceba canım biraz enerji verecek biseyler mi yesen icsen

Beslenmen mi yetersiz kaliyor aceba canım biraz enerji verecek biseyler mi yesen icsen
Ya yiyorum aslında güzelce de Bi kahvaltı yaptım ama. Ya dertleri de öyle çok dillendiren büyütmek isteyen biri değilim genelde tölere etmeye çalışırım ama. Dirayetim düşüyor. En zorlayan şu kaburga ve sabahları el bilek ağrısı. Allah beterinden korusun elbet ama ben iyi gibi olmaya çalışsam da vücudum bütün hastalıkları ortaya çıkarıyor

Ben hamileliğimi uzun saçlı geçirmek istemiştim hep hayalim o yöndeydi o yüzden kesmek istemiyorum ama doğumdan bir süre sonra küt kestireceğim o da yakışıyor bana ve kullanımı çok rahat

Canım haklısın anı anını tutmuyor insanın bide git gide 30 lu haftalara yaklasmaninda etkisi olabilir büyüyorlar iyice sık disini bakalım insallah bir kac aya rahatlayacagiz

Canım haklısın anı anını tutmuyor insanın bide git gide 30 lu haftalara yaklasmaninda etkisi olabilir büyüyorlar iyice sık disini bakalım insallah bir kac aya rahatlayacagiz
İnşallah çok sağol canım hepimiz çok sıkıntıya düşmeden geçirelim son dönemlerimizi tad alamamak üzüyor çünkü

Ben hamileliğimi uzun saçlı geçirmek istemiştim hep hayalim o yöndeydi o yüzden kesmek istemiyorum ama doğumdan bir süre sonra küt kestireceğim o da yakışıyor bana ve kullanımı çok rahat
Yaa benımde hamılelık hayalim baskaydı ama buna da şükür huni takmaya az kaldı bı burda gülüp gecıyorum ıste
Saclar da dolan dolan topla bana faydası yokkı kendımde olsam guzelce tarasam sonra rahatca gezebılsem keskee napalım bazen dıyroum bunu bu kadar da hayal edemıyroduk hadi sayılı zaman az kaldı suratım da tombık olduya kısa sacla ıyıce böhh cıkarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…