Kesinlikle çok güzel kuzum benim yeni ismin hayırlı olsunCokk tatlılar ama dimii
Yaa siz artık biliyorsunuz zaten adım memleketım oturdugum yer vsAaa ismini değişmişsin nedennn
Aaa ismini değişmişsin nedennn
Sagolll tatlımmKesinlikle çok güzel kuzum benim yeni ismin hayırlı olsun
Ya dogru diyosun valla hic orasini dusunmuyoruzYaa siz artık biliyorsunuz zaten adım memleketım oturdugum yer vsaile sicilim dedım yarın bırgun ılerde bırılerı gırse herseyım iffşşaa o kadar mılletten atıp tutuyorum burda sonradan gelenler bılmesede olur kim oldugumu
İlahiYaa siz artık biliyorsunuz zaten adım memleketım oturdugum yer vsaile sicilim dedım yarın bırgun ılerde bırılerı gırse herseyım iffşşaa o kadar mılletten atıp tutuyorum burda sonradan gelenler bılmesede olur kim oldugumu
Yok ya ben doğum tarihini doğru gidemiyor. Ayarlıyorum olmuyo. 24.haftayı oraya nasıl ayarlayacağım da bilmiyorum zate. Çünkü tahmini doğum tarihini giremiyorum ben doktor erken olcak dediği için neye göre yapcam bilmiyorum yani salladım bende. Önceki yazdığıma göre 76 gün kalmış yazıyo. Dedim 76 mıııKizz nurselek senin haftan mı büyüdü sanki takvimin mi degisti
Valla rahat ederim diyosan kestir ama benim kısa sac takintim vardir hep uzun oldu bide kapaliyim o boneden felan cıkar diye hic düsünmedimWatch this reel by berguzarkorelergenc on Instagram kızlar yaa sacları mı şöyle kestırrsemmı fıkrı var bugunlerde cok rahat etmek ıstıyorum ozellıkle bebek dogunca yat kalk hıc ugrasmak ıstemıyorum
Belıme kadar olan sacım hamıle kalınca omuzlara kadar bebekte olunca herhalde 3 e vurcam
Beslenmen mi yetersiz kaliyor aceba canım biraz enerji verecek biseyler mi yesen icsenHer tarafım ağrıyo kızlar dayak yemiş gibi uyanıyorum artık ve kendime gelemiyorum. 2 gün rahat ettim yine el bilek ağrısı ve uyuşukluğuyla uyanıyorum vallahi. Enerjik olmaya o kadar direniyorum ki
Cııkmıyor kız bergüzar korel ın sacı kadar olsa yeter ama karar asamasında zorlanıyorumValla rahat ederim diyosan kestir ama benim kısa sac takintim vardir hep uzun oldu bide kapaliyim o boneden felan cıkar diye hic düsünmedim
Ya yiyorum aslında güzelce de Bi kahvaltı yaptım ama. Ya dertleri de öyle çok dillendiren büyütmek isteyen biri değilim genelde tölere etmeye çalışırım ama. Dirayetim düşüyor. En zorlayan şu kaburga ve sabahları el bilek ağrısı. Allah beterinden korusun elbet ama ben iyi gibi olmaya çalışsam da vücudum bütün hastalıkları ortaya çıkarıyorBeslenmen mi yetersiz kaliyor aceba canım biraz enerji verecek biseyler mi yesen icsen
Ben hamileliğimi uzun saçlı geçirmek istemiştim hep hayalim o yöndeydi o yüzden kesmek istemiyorum ama doğumdan bir süre sonra küt kestireceğim o da yakışıyor bana ve kullanımı çok rahatWatch this reel by berguzarkorelergenc on Instagram kızlar yaa sacları mı şöyle kestırrsemmı fıkrı var bugunlerde cok rahat etmek ıstıyorum ozellıkle bebek dogunca yat kalk hıc ugrasmak ıstemıyorum
Belıme kadar olan sacım hamıle kalınca omuzlara kadar bebekte olunca herhalde 3 e vurcam
Canım haklısın anı anını tutmuyor insanın bide git gide 30 lu haftalara yaklasmaninda etkisi olabilir büyüyorlar iyice sık disini bakalım insallah bir kac aya rahatlayacagizYa yiyorum aslında güzelce de Bi kahvaltı yaptım ama. Ya dertleri de öyle çok dillendiren büyütmek isteyen biri değilim genelde tölere etmeye çalışırım ama. Dirayetim düşüyor. En zorlayan şu kaburga ve sabahları el bilek ağrısı. Allah beterinden korusun elbet ama ben iyi gibi olmaya çalışsam da vücudum bütün hastalıkları ortaya çıkarıyor
Yaa bide sey varya hamileyken saç kesilmez anlayisi beni buna cok inandirdilarCııkmıyor kız bergüzar korel ın sacı kadar olsa yeter ama karar asamasında zorlanıyorum
İnşallah çok sağol canımCanım haklısın anı anını tutmuyor insanın bide git gide 30 lu haftalara yaklasmaninda etkisi olabilir büyüyorlar iyice sık disini bakalım insallah bir kac aya rahatlayacagiz
Yaa benımde hamılelık hayalim baskaydı ama buna da şükürBen hamileliğimi uzun saçlı geçirmek istemiştim hep hayalim o yöndeydi o yüzden kesmek istemiyorum ama doğumdan bir süre sonra küt kestireceğim o da yakışıyor bana ve kullanımı çok rahat
Yok kuzumm cok şükür 15 sene oncekı hamılelıgımde de kestırmıstım kızım yanımdaYaa bide sey varya hamileyken saç kesilmez anlayisi beni buna cok inandirdilarcok yıprandı ama bekliyorum dogumdan sonra boyle kısa yapmasam da omuzlara getiricem insallah
inşallah cnm progestan beni çok etkiliyor , birde estroferm mideme vuruyor.. inşallah bu sefer güzel geçer sürecim çok etkilenmemAyy hadıı kuzumm ınsallahh sen burda rahat gecırenler gıbı gecırırsın ınsallahhkus gıbı hafıf hamılelık mısss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?