Ya oranın kalabalığına hiç giremem canım ancak eşim gidip görüp alabilir o da ben aşı oluncaEvet öyle duruyordu rwsimdede sanki. Ya keşke görüp alsan
Uyku düzenim yok ya çok geç yatıp erken kalkıyorumUyudu heralde herkes puff diye yok oldu
ayyy iyi ki yoklarUyudu heralde herkes puff diye yok oldu
Bakk yaa burdayımm okuyırum heeayyy iyi ki yoklarpc nin başına oturunca sayfayı yenilemeye korkuyorum kaç sayfa konuşulmuş diye maşallah bugün de konuşma konusunda çok iyiymişsiniz
Ben sımdı bunsaatte kalkıp yarım haslanmıs mısır yersem ne olurUyku düzenim yok ya çok geç yatıp erken kalkıyorum
ooo cnm hoşgeldin yaaBakk yaa burdayımm okuyırum hee
Yeme şekerin yükselirBen sımdı bunsaatte kalkıp yarım haslanmıs mısır yersem ne olur
Oo senden cevap gelene kadar yedım bıleeeeYeme şekerin yükselir
Kızz sen yap deneyımle bı bakayım tecrubelı kısılerden deneyım almak benım ıcın bır lutufturooo cnm hoşgeldin yaa
gıda termometresinden bende yoğurt mayalamak için aldım ama halen kullanamadım
Afiyet şifa olsun bebeğimOo senden cevap gelene kadar yedım bıleeeeseyy bı tanede mandalına yedım o da kesmeyınce
Sagollaasınn kuzuu naparsın sımsı 60 kılo olan kısı ıle 80 kılo olan kısı aymı sekılde acıkır mıAfiyet şifa olsun bebeğim
Düzgün sıcak yemek yemiyorsun ki kuzum benim gibi ye kuru fasülye de görelimSagollaasınn kuzuu naparsın sımsı 60 kılo olan kısı ıle 80 kılo olan kısı aymı sekılde acıkır mıbendede dengesızlık oldu ıyıce
Ayy kuzumm benım gaz problemım vr 10 yasından berı onu yersem eger etrafımda kı cocuklarla esımde gıderDüzgün sıcak yemek yemiyorsun ki kuzum benim gibi ye kuru fasülye de görelim
Kızz sen yap deneyımle bı bakayım tecrubelı kısılerden deneyım almak benım ıcın bır lutufturbu arada asıl sen hosgeldın n bız sabahtan berı buralardayız
Ayy hadıı kuzumm ınsallahh sen burda rahat gecırenler gıbı gecırırsın ınsallahhayyyy hoşbuldum.5 gündür bez değmemiş yer bırakamadım evde.akşam 10 da oturunca ancak girebiliyorum topiğe son bir odam kaldı onu da yaptım mı aylarca yatmaya hazırım
Ne yapayım normalde sevmem de işte doktor yiycen dedi diye yiyoruz. Yaa diyeti de delmedim sabah sabah 85 çıktı gıcık oldumAyy kuzumm benım gaz problemım vr 10 yasından berı onu yersem eger etrafımda kı cocuklarla esımde gıder
85 cok mu ki gayet ıyı korkma yaa bu uykular haram oldu nıe uyuyamıyoruzNe yapayım normalde sevmem de işte doktor yiycen dedi diye yiyoruz. Yaa diyeti de delmedim sabah sabah 85 çıktı gıcık oldumstresli idim ve uyuyamadım ondan mı
85 gayet iyi bir seker canım niye gıcık oluyorsn masallah iyi gidiyorsnNe yapayım normalde sevmem de işte doktor yiycen dedi diye yiyoruz. Yaa diyeti de delmedim sabah sabah 85 çıktı gıcık oldumstresli idim ve uyuyamadım ondan mı
Hamıleyızz kızım takacak bıseyelr buluruz bizz85 gayet iyi bir seker canım niye gıcık oluyorsn masallah iyi gidiyorsn
Ayy bende kafamda varya kayınvalidemlere kurulup kurulup duruyorm ama öyle böyle degil icimde kavga kopuyor resmenHamıleyızz kızım takacak bıseyelr buluruz bizzbakalım ben bugun kımlere sinir olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?