ooo cnm hoşgeldin yaa

gıda termometresinden bende yoğurt mayalamak için aldım ama halen kullanamadım
Kızz sen yap deneyımle bı bakayım tecrubelı kısılerden deneyım almak benım ıcın bır lutuftur bu arada asıl sen hosgeldın n bız sabahtan berı buralardayız

Kızz sen yap deneyımle bı bakayım tecrubelı kısılerden deneyım almak benım ıcın bır lutuftur bu arada asıl sen hosgeldın n bız sabahtan berı buralardayız
ayyyy hoşbuldum.5 gündür bez değmemiş yer bırakamadım evde.akşam 10 da oturunca ancak girebiliyorum topiğe son bir odam kaldı onu da yaptım mı aylarca yatmaya hazırım

ayyyy hoşbuldum.5 gündür bez değmemiş yer bırakamadım evde.akşam 10 da oturunca ancak girebiliyorum topiğe son bir odam kaldı onu da yaptım mı aylarca yatmaya hazırım
Ayy hadıı kuzumm ınsallahh sen burda rahat gecırenler gıbı gecırırsın ınsallahh kus gıbı hafıf hamılelık mısss

Ne yapayım normalde sevmem de işte doktor yiycen dedi diye yiyoruz. Yaa diyeti de delmedim sabah sabah 85 çıktı gıcık oldum stresli idim ve uyuyamadım ondan mı
85 cok mu ki gayet ıyı korkma yaa bu uykular haram oldu nıe uyuyamıyoruz sınır ac karnına en fazla 100 kuzu gersını stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…