- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Aminn canım ınsallahhhinşallah cnm progestan beni çok etkiliyor , birde estroferm mideme vuruyor.. inşallah bu sefer güzel geçer sürecim çok etkilenmem
Zaten tamamen batıl.bir inanc ama iste inandm napymYok kuzumm cok şükür 15 sene oncekı hamılelıgımde de kestırmıstım kızım yanımda
Naısl rahat edeceksen tatlım tabıkısıZaten tamamen batıl.bir inanc ama iste inandm napym
Valla kendini nasıl iyi hissediceksen onu yap. Keyfin kestirmek istiyorsa kestir tabiYaa benımde hamılelık hayalim baskaydı ama buna da şükürhuni takmaya az kaldı bı burda gülüp gecıyorum ıste
Saclar da dolan dolan topla bana faydası yokkı kendımde olsam guzelce tarasam sonra rahatca gezebılsem keskee napalım bazen dıyroum bunu bu kadar da hayal edemıyroduk hadi sayılı zaman az kaldısuratım da tombık olduya kısa sacla ıyıce böhh cıkarmı
İyi yapmışsın. Sonradan vitaminlerle büyüyecek sağlıklı Bi şekilde uzayacak zaten inşallahBen de bellerimde olan saçımı kestirdim, boyattım.
Transfer öncesi ohhhhhh, bi rahatladım bi rahatladım anlatamam.
Ay harika saçım düz olsa iki dakika düşünmemWatch this reel by berguzarkorelergenc on Instagram kızlar yaa sacları mı şöyle kestırrsemmı fıkrı var bugunlerde cok rahat etmek ıstıyorum ozellıkle bebek dogunca yat kalk hıc ugrasmak ıstemıyorum
Belıme kadar olan sacım hamıle kalınca omuzlara kadar bebekte olunca herhalde 3 e vurcam
Taze başlangıçlara hazır ne nazırBen de bellerimde olan saçımı kestirdim, boyattım.
Transfer öncesi ohhhhhh, bi rahatladım bi rahatladım anlatamam.
benim de tüp bebek tedavisinden sonra saçlarımın gürlüğü gitti kuaförüm bile anladı keserken anladı,yoğunluğu gitmiş dedi.. inşallah vitaminlerle düzelirİyi yapmışsın. Sonradan vitaminlerle büyüyecek sağlıklı Bi şekilde uzayacak zaten inşallah
Yaa şimdi bir soru sorcam sanaWatch this reel by berguzarkorelergenc on Instagram kızlar yaa sacları mı şöyle kestırrsemmı fıkrı var bugunlerde cok rahat etmek ıstıyorum ozellıkle bebek dogunca yat kalk hıc ugrasmak ıstemıyorum
Belıme kadar olan sacım hamıle kalınca omuzlara kadar bebekte olunca herhalde 3 e vurcam
DıyorsunnnnnAy harika saçım düz olsa iki dakika düşünmem
İnşallah kuzum zamanla düzelir onlarbenim de tüp bebek tedavisinden sonra saçlarımın gürlüğü gitti kuaförüm bile anladı keserken anladı,yoğunluğu gitmiş dedi.. inşallah vitaminlerle düzelir
Ben bundan almayacağım ama cidden güzel ürün yüksek olması cezbedici altını temizlemek açısından
Olsun senin de gözleri farklı hoş duruyor gerçekten şimdiden güle güle kullanBen bundan almayacağım ama cidden güzel ürün yüksek olması cezbedici altını temizlemek açısından
Kızz yok ben hergun yıyorum patates mesela haslayıp yemesını severim kavurmasını severım 2 sabahtır cocukalra kızartıyroum aralarından4. 5 dılım yıyorum o kadardan bısey olmaz bızım seker cok sukur 400.500 lerde degıl bende ayrıca unsılın dırencıde var bız sadece sekerımız sınırı gectıgı ıcın sekerı yukseltmeyı tetıkleyecek sekerlı beyaz unlu gıdalardan uzak durmaya normal miş gıbj yememeye calısıcazYaa şimdi bir soru sorcam sanakereviz yemeği yaptım da şimdi ama patates attım içine aklımdan çıkmış bir tane patatesin yarısı gelse tabağıma çok fırlatır mı ya gerçi yiycem artık denemiş olcam
İki kapaklı askı dolabı ve tek kapaklı raf dolabı dediğin ayrı ayrı mı. Yoksa tek dolap 3 kapaklı bir tarafı raflı mı. Bence böylr olsun tekli olmasın kullanırsın geniş geniş kuzumKızlar size birşey danışıcam. Bebeğe bu çekmece yeter mi sizce ekstra 2 kapaklı askı dolabı ve tek kapaklı raflı dolap da olacak. Çekmece böyle ikili mi olsun yoksa her sırada tekli mi olsun bir de. Yorumlarınızı bekliyorum
Tatlım bana gore yeter de artar bıle buyudukce kıyafetleri de buyuyor ozaman sıgması zor oluyor ama zaten el kadar bebe bu ona yeter annesıKızlar size birşey danışıcam. Bebeğe bu çekmece yeter mi sizce ekstra 2 kapaklı askı dolabı ve tek kapaklı raflı dolap da olacak. Çekmece böyle ikili mi olsun yoksa her sırada tekli mi olsun bir de. Yorumlarınızı bekliyorum
İnşallah kuzum zamanla düzelir onlar
Yani eşim bu işi yapıyor demiştim ya ben çizicem duvara göre ustalar yapıcak sadece ne yoğunlukta yaptırsam onu bilemedim iç dizayn olarak duvarda bebeğe bunun gireceği kadar şifonyer ve 3 kapaklı dolaba yer kalıyor bitişik olacak 3 kapaklı ama ayrılabilir olacak taşınmada kolay olsun diyeİki kapaklı askı dolabı ve tek kapaklı raf dolabı dediğin ayrı ayrı mı. Yoksa tek dolap 3 kapaklı bir tarafı raflı mı. Bence böylr olsun tekli olmasın kullanırsın geniş geniş kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?