Valla kendini nasıl iyi hissediceksen onu yap. Keyfin kestirmek istiyorsa kestir tabi

Yaa şimdi bir soru sorcam sana kereviz yemeği yaptım da şimdi ama patates attım içine aklımdan çıkmış bir tane patatesin yarısı gelse tabağıma çok fırlatır mı ya gerçi yiycem artık denemiş olcam

Kızlar size birşey danışıcam. Bebeğe bu çekmece yeter mi sizce ekstra 2 kapaklı askı dolabı ve tek kapaklı raflı dolap da olacak. Çekmece böyle ikili mi olsun yoksa her sırada tekli mi olsun bir de. Yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• D0307D65-F952-4C84-9370-D7F20EC78BB4.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 39
Kızz yok ben hergun yıyorum patates mesela haslayıp yemesını severim kavurmasını severım 2 sabahtır cocukalra kızartıyroum aralarından4. 5 dılım yıyorum o kadardan bısey olmaz bızım seker cok sukur 400.500 lerde degıl bende ayrıca unsılın dırencıde var bız sadece sekerımız sınırı gectıgı ıcın sekerı yukseltmeyı tetıkleyecek sekerlı beyaz unlu gıdalardan uzak durmaya normal miş gıbj yememeye calısıcaz
Bana dahılıye dr um meyvekı yogurt veya meyvelı süt ıcebılırısn o kadardan bısey olmaz dedı sadece recel serbet gıbı yıgun sekerlı seyler den sakın dedı

İki kapaklı askı dolabı ve tek kapaklı raf dolabı dediğin ayrı ayrı mı. Yoksa tek dolap 3 kapaklı bir tarafı raflı mı. Bence böylr olsun tekli olmasın kullanırsın geniş geniş kuzum

Tatlım bana gore yeter de artar bıle buyudukce kıyafetleri de buyuyor ozaman sıgması zor oluyor ama zaten el kadar bebe bu ona yeter annesı

İnşallah kuzum zamanla düzelir onlar
İki kapaklı askı dolabı ve tek kapaklı raf dolabı dediğin ayrı ayrı mı. Yoksa tek dolap 3 kapaklı bir tarafı raflı mı. Bence böylr olsun tekli olmasın kullanırsın geniş geniş kuzum
Yani eşim bu işi yapıyor demiştim ya ben çizicem duvara göre ustalar yapıcak sadece ne yoğunlukta yaptırsam onu bilemedim iç dizayn olarak duvarda bebeğe bunun gireceği kadar şifonyer ve 3 kapaklı dolaba yer kalıyor bitişik olacak 3 kapaklı ama ayrılabilir olacak taşınmada kolay olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…