- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Yaa varyaa aynııı sormaaa benı yalandan arıyorlar dün senı aldıralım felan dıe gıtmedım zaten canım cıkıyor o kadar evde bunalıyordum bu kadsr agrılarım ılerlemeden kımse senınde alalım bızde topalndık felan demıyordu agrıkar ölüyorum dıyorum dun alalım diyorlar kızz ınsan merak etmez mı araba ole gelebılcek durumda degılım felan diyorum adım atamıyorum vs dıyorum 1 kımsede ne kayınlıde ne gorumce ne eltı yaangelemıcek kadar zorlanıyorsun ne duurmdasın nasılsın dıe aramadılar bıle hıc aksama kadar topanıp yeyıo ıcıp oturdular ama bebek olsa hepsı merak tan koaarak gelır dun aksam da zorla esımı gonderdım sunnet hediyesini ver dıe oda dıo baska zaman bırlıkte gıderız sankı grip oldum 1 haftaya gececk gıdememem sen gıt dedık aradan cıksın ama dedıgın gıbı ne trıpler atıyorum ıcten ıceAyy bende kafamda varya kayınvalidemlere kurulup kurulup duruyorm ama öyle böyle degil icimde kavga kopuyor resmen
Haklısın ama bebek olsa hemen gelirler bende cok sinir oluyorum yıllardır maddi olarak o kadar yordular ki bizi her tüp bebege gittigimde bisey cıkarttılar basıma demediler ki bunlar tedavide ama sorsan onlar cok anlayisli iyi insanlar simdi de yok 1000 lazim yok faturami yatirir misin adamlar bizi cift maas diye sömürüyorlar resmen inandıramıyoruz elimizin sıkışık olduguna ben cocugum icin birseyler erteliyorum ama onlar böyle salak sacma seyler isteyince deliye dönüyorm yemin ederim ömceden yine durumuz normaldi hadi yolluyordu esim geride gelmez hayatta o para simdi artık gercekten fena patlarum birgün onlara ayy ne doluymusummYaa varyaa aynııı sormaaa benı yalandan arıyorlar dün senı aldıralım felan dıe gıtmedım zaten canım cıkıyor o kadar evde bunalıyordum bu kadsr agrılarım ılerlemeden kımse senınde alalım bızde topalndık felan demıyordu agrıkar ölüyorum dıyorum dun alalım diyorlar kızz ınsan merak etmez mı araba ole gelebılcek durumda degılım felan diyorum adım atamıyorum vs dıyorum 1 kımsede ne kayınlıde ne gorumce ne eltı yaangelemıcek kadar zorlanıyorsun ne duurmdasın nasılsın dıe aramadılar bıle hıc aksama kadar topanıp yeyıo ıcıp oturdular ama bebek olsa hepsı merak tan koaarak gelır dun aksam da zorla esımı gonderdım sunnet hediyesini ver dıe oda dıo baska zaman bırlıkte gıderız sankı grip oldum 1 haftaya gececk gıdememem sen gıt dedık aradan cıksın ama dedıgın gıbı ne trıpler atıyorum ıcten ıce
Anlayışsızlarrr durun kış gelsin zaten benım kv kalmaya yer arıyor kılın evınde durmayı sevmıyor bebekte olunca bahanesı olur gelıp kalmayaHaklısın ama bebek olsa hemen gelirler bende cok sinir oluyorum yıllardır maddi olarak o kadar yordular ki bizi her tüp bebege gittigimde bisey cıkarttılar basıma demediler ki bunlar tedavide ama sorsan onlar cok anlayisli iyi insanlar simdi de yok 1000 lazim yok faturami yatirir misin adamlar bizi cift maas diye sömürüyorlar resmen inandıramıyoruz elimizin sıkışık olduguna ben cocugum icin birseyler erteliyorum ama onlar böyle salak sacma seyler isteyince deliye dönüyorm yemin ederim ömceden yine durumuz normaldi hadi yolluyordu esim geride gelmez hayatta o para simdi artık gercekten fena patlarum birgün onlara ayy ne doluymusumm
Ya neyse en azından bebisinden destek alirsn ona bakınca moralin düzelir neyse sıkmayalım o güzel canımızı bosverAnlayışsızlarrr durun kış gelsin zaten benım kv kalmaya yer arıyor kılın evınde durmayı sevmıyor bebekte olunca bahanesı olur gelıp kalmaya
Güzelmiş ama azıcık pahalı ya triko takımlar yoksa alacaktımWatch this story by ilkim Bebe Yenidoğan on Instagram before it disappears. kızzzKilya vay ben gormedım duymadım deme
Erkek bebe analarııı ben cok sevdım bu takımı yaa belkı bakarısnız sizde
Maalesef çift maaş bakışı fena. Bizde de bir iğne ise de kendi emeğimiz eşim yetim zaten zar zor okumuş hayata tutunmuş. Ama insanlar öncesini görmüyorlar. Şimdi de hamilesin ama ne çektiğini görmüyorlar. Keşke onlar gibi her şeyin en güzel tarafını görsekHaklısın ama bebek olsa hemen gelirler bende cok sinir oluyorum yıllardır maddi olarak o kadar yordular ki bizi her tüp bebege gittigimde bisey cıkarttılar basıma demediler ki bunlar tedavide ama sorsan onlar cok anlayisli iyi insanlar simdi de yok 1000 lazim yok faturami yatirir misin adamlar bizi cift maas diye sömürüyorlar resmen inandıramıyoruz elimizin sıkışık olduguna ben cocugum icin birseyler erteliyorum ama onlar böyle salak sacma seyler isteyince deliye dönüyorm yemin ederim ömceden yine durumuz normaldi hadi yolluyordu esim geride gelmez hayatta o para simdi artık gercekten fena patlarum birgün onlara ayy ne doluymusumm
Yaa ne bileyim 90 sınır diye biliyordum. Benim içtiğim magnezyum da bir şey var. Çok tatlı. Tatlandırıcı diyorlar ama yani şeker seven adamım bana tatlı geliyor onu bir soracağım doktora.85 gayet iyi bir seker canım niye gıcık oluyorsn masallah iyi gidiyorsn
Aynen öyle valla dısardan herkese hersey güzel görünüyor ama bunu ailesinin yapması cok daha üzücü de napym basa gelen cekilir diyorum artık Allah tan esim evinide düsünen bir insan yoksa cekemezdm vallaMaalesef çift maaş bakışı fena. Bizde de bir iğne ise de kendi emeğimiz eşim yetim zaten zar zor okumuş hayata tutunmuş. Ama insanlar öncesini görmüyorlar. Şimdi de hamilesin ama ne çektiğini görmüyorlar. Keşke onlar gibi her şeyin en güzel tarafını görsek
Canım 100 e kadar normal hatta 120 yi bile kabul ediyorlar bazen doktorlarYaa ne bileyim 90 sınır diye biliyordum. Benim içtiğim magnezyum da bir şey var. Çok tatlı. Tatlandırıcı diyorlar ama yani şeker seven adamım bana tatlı geliyor onu bir soracağım doktora.
85 te çok aman aman fazla değil cnm sen kendini strese sokma hamilesin birde ikiz hamilesin kolay değilNe yapayım normalde sevmem de işte doktor yiycen dedi diye yiyoruz. Yaa diyeti de delmedim sabah sabah 85 çıktı gıcık oldumstresli idim ve uyuyamadım ondan mı
Eşin o dengeyi kurabiliyorsa şükür ne yapcan kuzum insan görmemeye duymamaya çalışıyor işteAynen öyle valla dısardan herkese hersey güzel görünüyor ama bunu ailesinin yapması cok daha üzücü de napym basa gelen cekilir diyorum artık Allah tan esim evinide düsünen bir insan yoksa cekemezdm valla
Yaa sağ ol kuzum ben 90 zannediyordum ondan üzüldüm azıcık çünkü çok dikkat ediyorumCanım 100 e kadar normal hatta 120 yi bile kabul ediyorlar bazen doktorlar
Yaa güya günlerdir onu bekliyordum çift rakamlara düşmeyi inan kafam o kadar dolu ki onu bile unuttum85 te çok aman aman fazla değil cnm sen kendini strese sokma hamilesin birde ikiz hamilesin kolay değil
Bu arada sende çift rakamlara inmissin gozunaydin
Gercekten iyi gidiyorsun hic üzme kendini insulin kullanan gebelere bile dr 100 ve altına ins yaptırmazdı düsük diye ki öyle bir durumun yok sükürYaa sağ ol kuzum ben 90 zannediyordum ondan üzüldüm azıcık çünkü çok dikkat ediyorum
Kızlar dıyabet recel var almıstım kac gundur yemıyordum bugun topkasanız 1 tatlı kasıgı yemıstırım bısey olmaz dimiYa
Gercekten iyi gidiyorsun hic üzme kendini insulin kullanan gebelere bile dr 100 ve altına ins yaptırmazdı düsük diye ki öyle bir durumun yok sükürbu arada evet 2 li rakamlar hayırlı olsun
Cokk tatlılar ama dimiiGüzelmiş ama azıcık pahalı ya triko takımlar yoksa alacaktım
Kizzzz ismini mi degistirdinnnKızlar dıyabet recel var almıstım kac gundur yemıyordum bugun topkasanız 1 tatlı kasıgı yemıstırım bısey olmaz dimiama dedıgım gıbı dıyabetık recel hee
Aaa ismini değişmişsin nedennnKızlar dıyabet recel var almıstım kac gundur yemıyordum bugun topkasanız 1 tatlı kasıgı yemıstırım bısey olmaz dimiama dedıgım gıbı dıyabetık recel hee
Allah razı olsun olsun kuzumYa
Gercekten iyi gidiyorsun hic üzme kendini insulin kullanan gebelere bile dr 100 ve altına ins yaptırmazdı düsük diye ki öyle bir durumun yok sükürbu arada evet 2 li rakamlar hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?