Arkadaşlarım emzirme sütyeni konusunu biraz konuşabilirmiyiz. Sonra atlete geçeriz.hem atlet hem sütyen alıp deneyimleme niyetindeyim. Markalar 3 tane babymom en uygunu dagi ve penti. Penti de neden anlamadım fiyata göre performans memnuniyeti iyi değil gibi herkes içindeki süngerinin yıkandıktan sonra sağa sola kaydığını söylüyor. Yani siz ne düşünüyorsunuz. Bir de beden konusu. Ben normalde 80 giyiyosam 85 okur diye düşünüyorum. Göğüslerim ilk başta daha çok büyümüştü şimdi o kadar değil Bi de bsi csi d si ne oluyordu beni aydınlatabilirmisiniz

Hicbir fikrim yok pusuya yattim bekliyorum yorumlari

Afedersin ya ben makine anlamışım. Makine var bunu da yine alacakmısın yani

Ama arada gerçekten baya fark varmış 1000 lira az değil

Ama bak dikkat edecegim sey dolgusuz olmasi yikayinca bozuluyor dedikleri dolgulu oldugu icin suan 85 dolgusuz kullaniyorum kac kere yikadim hic bozulmadi normalde olsa topsuz hemen bozulurdu destekli kullanırdim
Ay yok baktığım emzirme sütyenleri hep dolgusuz kapsız kız rahat edemem o dönem ben dolguyla Bi de

Pff kızlar ya ben evde yanlizliktan midir nedir tatlı yemeden duramiyorum esimde cekmeceyi abur cuburla doldurmus 1 pk biskuvi yedim seker cikacak diye de korkuyorum ama kendimi frenleyemiyorumda siz de öyle misiniz ben mi tuhafım

Giyinme odasını ben cocuk odası yapıcam oradaki büyük gardroba ek olarak tüm duvarı kapyalacak yeni eklenecek dolaplar onları da sabitleyecekmiş duvara. Şuanki gardrop da sabit monteli duvara. Şifonyeri de yatak odamdan alıp oraya koyarım diyorudm ama hepsni tek bütün çekmeceli yaptırıp bebeğe yeni yaptrsam yani

Pff kızlar ya ben evde yanlizliktan midir nedir tatlı yemeden duramiyorum esimde cekmeceyi abur cuburla doldurmus 1 pk biskuvi yedim seker cikacak diye de korkuyorum ama kendimi frenleyemiyorumda siz de öyle misiniz ben mi tuhafım
Ben de öyleyim nutella kaşıklıyorum şuan kesmiyor hiçbişey

Ben de mat istiyorum ama yandaki gardropla ayrı gayrı gözükecek diye mecburen parlak yoksa isteğim country mat giyinme odasını çocuk odası yapıcam yandaki gardropla bütün olsn diye

Ay ekstra masraf yaptırma yaa varsa

Yanlız olmadigima sevindim ne yalan söyleyim bende bi hanimeller yedim 1 pk
Beni insanlar sağlıklı beslenmem ile tanırlar şuan bu halimi görseler şok olurlar. Eşim de diyor hamileyken dikkat etmen gerekiyodu tam tersi oldun sen böyle ama napıyım içim kaynıyo buradan kimse benm kadar tatlı abur cubur yermiyordur o kdr eminm mi buna

Seker yuklemesi yaptirmis miydn normal geldi mi bari beni suan o korkutuyor valla sabahları biraz ekmege nutella suruyorm ama gun icinde mutlaka 1 pk biskuvi olmadi cikolata yiyorum sonrada vicdan azabi cekmiyorum cocguma faydali olmadm diye

Ye anam ye ben biraz önce Nutella kavanozuna daldım Allah affetsin paketli gıda abur cubur yemeyeli çoook oldu da. Eve sokmayınca yenmiyor söyle kocana almasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…