Hicbir fikrim yok pusuya yattim bekliyorum yorumlariArkadaşlarım emzirme sütyeni konusunu biraz konuşabilirmiyiz. Sonra atlete geçeriz.hem atlet hem sütyen alıp deneyimleme niyetindeyim. Markalar 3 tane babymom en uygunu dagi ve penti. Penti de neden anlamadım fiyata göre performans memnuniyeti iyi değil gibi herkes içindeki süngerinin yıkandıktan sonra sağa sola kaydığını söylüyor. Yani siz ne düşünüyorsunuz. Bir de beden konusu. Ben normalde 80 giyiyosam 85 okur diye düşünüyorum. Göğüslerim ilk başta daha çok büyümüştü şimdi o kadar değil Bi de bsi csi d si ne oluyordu beni aydınlatabilirmisiniz
Afedersin ya ben makine anlamışım. Makine var bunu da yine alacakmısın yaniYani cok mantıklı ben 6 aydan sonra Allah nasip ederse ise baslayacagım insallah makinem var ama bunlarda diger taraftan akan sütü topluyormhs 50 cc kadar olan bile varmis onunda ziyan olmasini istemem sahsen cok pahalı degil bunlar makine gibi mochi 120 civari lansinoh 90 tl
Ama arada gerçekten baya fark varmış 1000 lira az değilÇekmece sayısından değil de boyu daha küçük 30cm dolayısıyla çekmece içleri de daha küçük olacak kuzum. Belki kendi dolabımı boşaltır bir kısmını ayırırım bebelere ne yapayım. İdare etmez artık. Bin lira gibi bir fark var işte başka eksik alırız diyorum. Bilemiyorum bakalım bu bile acil değil şimdilik cidden
Hadi bekleyelim o haldeHicbir fikrim yok pusuya yattim bekliyorum yorumlari
Aslında demek istedigim o bi taraf atıyorum sağarken diger taraftan akıyormus bunu taktıgında hic ziyan olmuyormus ama galjba dogum sonrasini bekliycemAfedersin ya ben makine anlamışım. Makine var bunu da yine alacakmısın yani
Ama bak dikkat edecegim sey dolgusuz olmasi yikayinca bozuluyor dedikleri dolgulu oldugu icin suan 85 dolgusuz kullaniyorum kac kere yikadim hic bozulmadi normalde olsa topsuz hemen bozulurdu destekli kullanırdimHadi bekleyelim o halde
Hmm anladın akarsa kap tutarız yaaAslında demek istedigim o bi taraf atıyorum sağarken diger taraftan akıyormus bunu taktıgında hic ziyan olmuyormus ama galjba dogum sonrasini bekliycem
Ay yok baktığım emzirme sütyenleri hep dolgusuz kapsız kız rahat edemem o dönem ben dolguyla Bi deAma bak dikkat edecegim sey dolgusuz olmasi yikayinca bozuluyor dedikleri dolgulu oldugu icin suan 85 dolgusuz kullaniyorum kac kere yikadim hic bozulmadi normalde olsa topsuz hemen bozulurdu destekli kullanırdim
Giyinme odasını ben cocuk odası yapıcam oradaki büyük gardroba ek olarak tüm duvarı kapyalacak yeni eklenecek dolaplar onları da sabitleyecekmiş duvara. Şuanki gardrop da sabit monteli duvara. Şifonyeri de yatak odamdan alıp oraya koyarım diyorudm ama hepsni tek bütün çekmeceli yaptırıp bebeğe yeni yaptrsam yaniMadem eşin yapıcak. Şifonyerin her gözünü ayrı ayrı yapma bence. Yani fikrimi sorarsanbazıları bütün tek göz olsun yani
Normal şartlarda böyle bir şifonyer ve 3 kapaklı dolap bol bol yeter. Ama raflı kısmı ayırman zaruri değilse sırf taşıma kolaylıpından ayırma bence dolap dolap parça parça gibi olur. Bi de zaten sabitlemiyoruz biz duvarlara Allah esirgesin
Ben de öyleyim nutella kaşıklıyorum şuan kesmiyor hiçbişeyPff kızlar ya ben evde yanlizliktan midir nedir tatlı yemeden duramiyorum esimde cekmeceyi abur cuburla doldurmus 1 pk biskuvi yedim seker cikacak diye de korkuyorum ama kendimi frenleyemiyorumda siz de öyle misiniz ben mi tuhafım
Yanlız olmadigima sevindim ne yalan söyleyim bende bi hanimeller yedim 1 pkBen de öyleyim nutella kaşıklıyorum şuan kesmiyor hiçbişey
Ben de mat istiyorum ama yandaki gardropla ayrı gayrı gözükecek diye mecburen parlak yoksa isteğim country matBence gayet yeter kuzum bence ilk sıra ayrı diğer sıralar tek olsun çekmecede. Ben tek olanları daha kullanışlı buluyorum ayrı olanlara da ateş ölçer filan gibi ya da ne bileyim kız bebe ya minnak tokaları olur tatlı tatlıöyle şeyleri koyarsın. Bir de benim fikrim parlak yaptırma ama zevk ve odanın durumu meselesi
Ay ekstra masraf yaptırma yaa varsaGiyinme odasını ben cocuk odası yapıcam oradaki büyük gardroba ek olarak tüm duvarı kapyalacak yeni eklenecek dolaplar onları da sabitleyecekmiş duvara. Şuanki gardrop da sabit monteli duvara. Şifonyeri de yatak odamdan alıp oraya koyarım diyorudm ama hepsni tek bütün çekmeceli yaptırıp bebeğe yeni yaptrsam yani
Beni insanlar sağlıklı beslenmem ile tanırlar şuan bu halimi görseler şok olurlar. Eşim de diyor hamileyken dikkat etmen gerekiyodu tam tersi oldun sen böyle ama napıyım içim kaynıyo buradan kimse benm kadar tatlı abur cubur yermiyordur o kdr eminm mi bunaYanlız olmadigima sevindim ne yalan söyleyim bende bi hanimeller yedim 1 pk
Dolabı seçmek bile ekstra stres şuan herşey olup bitmediği için aşırı gerginim hiçbişey yetişmicek paniği çöktü üstümeAy ekstra masraf yaptırma yaa varsa
Seker yuklemesi yaptirmis miydn normal geldi mi bari beni suan o korkutuyor valla sabahları biraz ekmege nutella suruyorm ama gun icinde mutlaka 1 pk biskuvi olmadi cikolata yiyorum sonrada vicdan azabi cekmiyorum cocguma faydali olmadm diyeBeni insanlar sağlıklı beslenmem ile tanırlar şuan bu halimi görseler şok olurlar. Eşim de diyor hamileyken dikkat etmen gerekiyodu tam tersi oldun sen böyle ama napıyım içim kaynıyo buradan kimse benm kadar tatlı abur cubur yermiyordur o kdr eminm mi buna
Ye anam ye ben biraz önce Nutella kavanozuna daldım Allah affetsinPff kızlar ya ben evde yanlizliktan midir nedir tatlı yemeden duramiyorum esimde cekmeceyi abur cuburla doldurmus 1 pk biskuvi yedim seker cikacak diye de korkuyorum ama kendimi frenleyemiyorumda siz de öyle misiniz ben mi tuhafım
Aaa öyle deme sen buralara kadar gelmişsin bile ben dahaa ohoooooDolabı seçmek bile ekstra stres şuan herşey olup bitmediği için aşırı gerginim hiçbişey yetişmicek paniği çöktü üstüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?