- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Ya evet olmasa hayatta evden cikmam da almam da ama oda alip alip getiriyor ahh sinirlerimi bozuyorYe anam ye ben biraz önce Nutella kavanozuna daldım Allah affetsinpaketli gıda abur cubur yemeyeli çoook oldu da. Eve sokmayınca yenmiyor söyle kocana almasın
Beni düşünmüyosan bebemizi düşün deYa evet olmasa hayatta evden cikmam da almam da ama oda alip alip getiriyor ahh sinirlerimi bozuyor
Anladım kuzum olsun sağlık olsun. Bizde kitaplık yaptırmıştık önce iki renk aslında doğal ahşap olanlar mat kapaklar parlak. Ne demeye parlak seçmişiz diye kızıyorum şu anBen de mat istiyorum ama yandaki gardropla ayrı gayrı gözükecek diye mecburen parlak yoksa isteğim country matgiyinme odasını çocuk odası yapıcam yandaki gardropla bütün olsn diye
Valla doktor yaptırma dedi bana bebeğin suyunda vs sıkıntı olsaydı yaptır derdim ama asla gerek yok boşuna eziyet çekme dedi. Ben de yaptırmadm yaptırsaydım ve bişi cıksaydı sanırm kurallara uyamazdm ya hiç kesmiyor beni şekerSeker yuklemesi yaptirmis miydn normal geldi mi bari beni suan o korkutuyor valla sabahları biraz ekmege nutella suruyorm ama gun icinde mutlaka 1 pk biskuvi olmadi cikolata yiyorum sonrada vicdan azabi cekmiyorum cocguma faydali olmadm diye
Biri Nutella mı dediYe anam ye ben biraz önce Nutella kavanozuna daldım Allah affetsinpaketli gıda abur cubur yemeyeli çoook oldu da. Eve sokmayınca yenmiyor söyle kocana almasın
Yaaa yapmaBiri Nutella mı dedi
Yavrum yemekle ilgisi yokmuş. Neyle ilgisi var doktorlar da bilmiyorSeker yuklemesi yaptirmis miydn normal geldi mi bari beni suan o korkutuyor valla sabahları biraz ekmege nutella suruyorm ama gun icinde mutlaka 1 pk biskuvi olmadi cikolata yiyorum sonrada vicdan azabi cekmiyorum cocguma faydali olmadm diye
Onlar kesmiyorum bacımBeni düşünmüyosan bebemizi düşün demeyve sebze al doldur çekmecelere de
Yok ya eşim az önce cips gömdü sabah Nutella gömdü ye dedim dert değilYaaa yapma
Ne konuştuğuma dikkat etmeliyim
Valla habire aldıklarıma bakıyorum bi tane dış tulum müslinler okey süt saklama kabı banyo havlusu termometre bu kadarAaa öyle deme sen buralara kadar gelmişsin bile ben dahaa ohooooo
O kadar dürüstm diyosunValla doktor yaptırma dedi bana bebeğin suyunda vs sıkıntı olsaydı yaptır derdim ama asla gerek yok boşuna eziyet çekme dedi. Ben de yaptırmadm yaptırsaydım ve bişi cıksaydı sanırm kurallara uyamazdm ya hiç kesmiyor beni şeker
Neyse bugünün kaçamağı olsunOnlar kesmiyorum bacımbu saate ne guzel saglikli gittim meyvemi yedim yemegimi yogurdumu ama onlar orda ya iste aklimda dönüyor mefsime yenildim
Neyse bugünün kaçamağı olsun
Anaa ben yemek yemedim
Normal yemek yemek hala midemi bulandırıyor tek istediğim fastfood şeylerO kadar dürüstm diyosunsaka bi yana gercekten cok zor yaa
Biz mi tersten gittik sen mi bilmiyorum vallaValla habire aldıklarıma bakıyorum bi tane dış tulum müslinler okey süt saklama kabı banyo havlusu termometre bu kadarev boyanacak dolaplardan önce o da 1 ay sonra boyancakmış ben bi de tez canlı biriym eşim de şakasına doğuma 10 gün kala yapcam dolapları diyo beni delirtmek için
Eşler çok gaddarYok ya eşim az önce cips gömdü sabah Nutella gömdü ye dedim dert değilöyle sen desende demesen de biri yese de yemese de aklımdan çıkmıyor
Ayy ondan bende de var ne var canım diyor boya badana 2 günlük iş ne kadar kolay geliyor söylemesi ben de hemen olsun istiyorum. Öyle bekliyoruz bakalım. 1 ay sonra anneme gideceğim ne yaparsan yap diyeceğim.Valla habire aldıklarıma bakıyorum bi tane dış tulum müslinler okey süt saklama kabı banyo havlusu termometre bu kadarev boyanacak dolaplardan önce o da 1 ay sonra boyancakmış ben bi de tez canlı biriym eşim de şakasına doğuma 10 gün kala yapcam dolapları diyo beni delirtmek için
Ohhhh kocişinle artık dhaa çok vakit geçir işte ne güzelye yemegini aynen napym esimin nobetleri artik seyreldi o gelir gider yer artik yarindan sonra
Bende de yok valla. Bende hiçbirşey yok hediye gelen var birkaç birde yeğenin bebeklik biraz eşyası ki onların içinden de eleme yapacağım.Biz mi tersten gittik sen mi bilmiyorum vallabizde de ufak tefek bişeyler var ortada odaaaa dolaaap arabaaa puseeet sağma makinasıııı yani aklına gelebilecek hiçbir baba malzeme yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?