Ben de mat istiyorum ama yandaki gardropla ayrı gayrı gözükecek diye mecburen parlak yoksa isteğim country mat giyinme odasını çocuk odası yapıcam yandaki gardropla bütün olsn diye
Anladım kuzum olsun sağlık olsun. Bizde kitaplık yaptırmıştık önce iki renk aslında doğal ahşap olanlar mat kapaklar parlak. Ne demeye parlak seçmişiz diye kızıyorum şu an

Seker yuklemesi yaptirmis miydn normal geldi mi bari beni suan o korkutuyor valla sabahları biraz ekmege nutella suruyorm ama gun icinde mutlaka 1 pk biskuvi olmadi cikolata yiyorum sonrada vicdan azabi cekmiyorum cocguma faydali olmadm diye
Valla doktor yaptırma dedi bana bebeğin suyunda vs sıkıntı olsaydı yaptır derdim ama asla gerek yok boşuna eziyet çekme dedi. Ben de yaptırmadm yaptırsaydım ve bişi cıksaydı sanırm kurallara uyamazdm ya hiç kesmiyor beni şeker

Seker yuklemesi yaptirmis miydn normal geldi mi bari beni suan o korkutuyor valla sabahları biraz ekmege nutella suruyorm ama gun icinde mutlaka 1 pk biskuvi olmadi cikolata yiyorum sonrada vicdan azabi cekmiyorum cocguma faydali olmadm diye
Yavrum yemekle ilgisi yokmuş. Neyle ilgisi var doktorlar da bilmiyor yani sen çok dikkat etsende çıkacak olanda çıkıyor pankreasın kapasitesi ile ilgili imiş yani değiştiremeyeceğine göre az yüksekse diyetle yoksa da mecbur ilaçla desteklemeye çalışıyorsun ama tabii sağlıklı beslenmek güzel ama valla bende çıkmasa abartmadan yerdim ne yalan söyleyeyim o kadarcıktan bir şey olmaz. Arada bir kaçırmakta dert değil

Aaa öyle deme sen buralara kadar gelmişsin bile ben dahaa ohooooo
Valla habire aldıklarıma bakıyorum bi tane dış tulum müslinler okey süt saklama kabı banyo havlusu termometre bu kadar ev boyanacak dolaplardan önce o da 1 ay sonra boyancakmış ben bi de tez canlı biriym eşim de şakasına doğuma 10 gün kala yapcam dolapları diyo beni delirtmek için

O kadar dürüstm diyosunsaka bi yana gercekten cok zor yaa

Biz mi tersten gittik sen mi bilmiyorum valla bizde de ufak tefek bişeyler var ortada odaaaa dolaaap arabaaa puseeet sağma makinasıııı yani aklına gelebilecek hiçbir baba malzeme yok

Ayy ondan bende de var ne var canım diyor boya badana 2 günlük iş ne kadar kolay geliyor söylemesi ben de hemen olsun istiyorum. Öyle bekliyoruz bakalım. 1 ay sonra anneme gideceğim ne yaparsan yap diyeceğim.

Bu arada aldıgım 3 adet müslin geldi kızlar fotiliyim sizi. Müslin defterini kapattım

Eklentiler

• A7F505EC-1448-4039-B241-FBF564EB44C5.webp
    60,8 KB · Görüntüleme: 30
  • 7FFDA472-AD91-40BC-89F8-284B53EA1D12.webp
    78,9 KB · Görüntüleme: 37
Biz mi tersten gittik sen mi bilmiyorum valla bizde de ufak tefek bişeyler var ortada odaaaa dolaaap arabaaa puseeet sağma makinasıııı yani aklına gelebilecek hiçbir baba malzeme yok
Bende de yok valla. Bende hiçbirşey yok hediye gelen var birkaç birde yeğenin bebeklik biraz eşyası ki onların içinden de eleme yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…