Biz mi tersten gittik sen mi bilmiyorum valla bizde de ufak tefek bişeyler var ortada odaaaa dolaaap arabaaa puseeet sağma makinasıııı yani aklına gelebilecek hiçbir baba malzeme yok
Valla nerden başlanır o da belli değil ki insan almakla almamak arası kaldığı için sıkıntı oluyo ben ki herşeyi son ay alıcam dediğim için böyle indrmde gördklerimi aldm sadece o

Yaa ben ondan da korkuyorum aile de var bide benim a1c arada 5.5 cikardı dur bakalım haftaya ak koyun kara koyun belli olur artik

Kızlae hadi toplaşın ama sorularıma neden hiç cevap gelmiyor aaa
Yeni bir soru korsenizi şimdiden alcakmısınız owliyi çok iyi diye duydum ne diyorsunuzzz
Haha bizden baska pek aktif yok benle idare et artiiya kendime bi bütce ayırıp kasımda alısveris yapmayı düsünüyorm pijema sutyen vs korse dun bir arkadasimla konustum sezeryan oldu 4 ay once hic korse felan takmadim hafif bi gobegim var butun kilom gitti nerdeyse dedi 17 kg felan almis alirsam owli alırım galiba

Olsun senin de kafan rahat olacak sonra. Dün story sini gördüm bergüzar korel doğuracak anca başlıcakmış
Aman onlara ne var biz indirim kovalaya kovalaya bi hal olduk parayi bassa hepsini bi cırpıda alır bizde birinin taksiti bitsin bari sonra digerine gecelim diyoruz

Aa idare et ne demek olurmu öyle şey. Ben çoğunluk fikri toplayım diye dedim ama
Ben takmak isterim bende bel sıkıntısı da var ya onu da destekleyecektir. Ya bize doktor Aralık dedi ya kasıma ihtiyaç bırakmak biraz riskli geliyor da

Olsun senin de kafan rahat olacak sonra. Dün story sini gördüm bergüzar korel doğuracak anca başlıcakmış
Onlara göre bir şey yok ki para olsun yeter ki hepsi bir günde de olur. Biz anca onu bu ay alalım. Bu öteki aya kalsın. Aman kartın ekstresi geçsin. Hep düşün

Onlara göre bir şey yok ki para olsun yeter ki hepsi bir günde de olur. Biz anca onu bu ay alalım. Bu öteki aya kalsın. Aman kartın ekstresi geçsin. Hep düşün
Valla kız doğru diyosun o yönden bakmadım.çat çat çat milyarlar tutsa da 1 ayda hallederler ne hayat beee

Haklısın su indirimlere bi bak olmadı neler almayı düsünüyorsn benim aklimda sedece pijema 2 tane korse alırsam bide sütyen baska aklıma gelen bisey yok sen bizim icin bir liste mi yapsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…