Valla nerden başlanır o da belli değil ki insan almakla almamak arası kaldığı için sıkıntı oluyo ben ki herşeyi son ay alıcam dediğim için böyle indrmde gördklerimi aldm sadece oBiz mi tersten gittik sen mi bilmiyorum vallabizde de ufak tefek bişeyler var ortada odaaaa dolaaap arabaaa puseeet sağma makinasıııı yani aklına gelebilecek hiçbir baba malzeme yok
Yapacağız halledeceğiz Allah büyükBende de yok valla. Bende hiçbirşey yok hediye gelen var birkaç birde yeğenin bebeklik biraz eşyası ki onların içinden de eleme yapacağım.
Ay tövbe de son aya bırakılır mı yaaaValla nerden başlanır o da belli değil ki insan almakla almamak arası kaldığı için sıkıntı oluyo ben ki herşeyi son ay alıcam dediğim için böyle indrmde gördklerimi aldm sadece o
Gercekten öyleler esimde alıp getiriyor dayanamiyorum iste kendi calisiyor yuruyor bizim hayatimiz hareket yok ki ful yatiyoruzEşler çok gaddar
Öyle yavrumEşler çok gaddar
Yaa ben ondan da korkuyorum aile de var bide benim a1c arada 5.5 cikardı dur bakalım haftaya ak koyun kara koyun belli olur artikYavrum yemekle ilgisi yokmuş. Neyle ilgisi var doktorlar da bilmiyoryani sen çok dikkat etsende çıkacak olanda çıkıyor pankreasın kapasitesi ile ilgili imiş yani değiştiremeyeceğine göre az yüksekse diyetle yoksa da mecbur ilaçla desteklemeye çalışıyorsun ama tabii sağlıklı beslenmek güzel ama valla bende çıkmasa abartmadan yerdim ne yalan söyleyeyim o kadarcıktan bir şey olmaz. Arada bir kaçırmakta dert değil
ÖyleBiz mi tersten gittik sen mi bilmiyorum vallabizde de ufak tefek bişeyler var ortada odaaaa dolaaap arabaaa puseeet sağma makinasıııı yani aklına gelebilecek hiçbir baba malzeme yok
Yata yata karpuz büyütüyoruz biz de amaanGercekten öyleler esimde alıp getiriyor dayanamiyorum iste kendi calisiyor yuruyor bizim hayatimiz hareket yok ki ful yatiyoruz
Benim dört küsür çıktı ama yine şeker çıktı yavrum. Teste girmeden belli olmuyor valla hayırlısı olsun inşallah çıkmazYaa ben ondan da korkuyorum aile de var bide benim a1c arada 5.5 cikardı dur bakalım haftaya ak koyun kara koyun belli olur artik
Hallolur ya aslinda cogu hamileler yeni yeni basliyor almaya ben kendi adıma erken davrandm mesela biraz oda esimin tez canlılıgındanYapacağız halledeceğiz Allah büyük
Olsun senin de kafan rahat olacak sonra. Dün story sini gördüm bergüzar korel doğuracak anca başlıcakmışHallolur ya aslinda cogu hamileler yeni yeni basliyor almaya ben kendi adıma erken davrandm mesela biraz oda esimin tez canlılıgından
Ayynenn yavrum bızde hep yapıyoruz o kadar seyden bısey olmazSağ ol yavrum 118 çıktı etkilememiş sevindim ara ara katarım yemeklere
Haha bizden baska pek aktif yok benle idare et artiiKızlae hadi toplaşın ama sorularıma neden hiç cevap gelmiyor aaa
Yeni bir soru korsenizi şimdiden alcakmısınız owliyi çok iyi diye duydum ne diyorsunuzzz
Aman onlara ne var biz indirim kovalaya kovalaya bi hal olduk parayi bassa hepsini bi cırpıda alır bizde birinin taksiti bitsin bari sonra digerine gecelim diyoruzOlsun senin de kafan rahat olacak sonra. Dün story sini gördüm bergüzar korel doğuracak anca başlıcakmış
Aa idare et ne demek olurmu öyle şey. Ben çoğunluk fikri toplayım diye dedim amaHaha bizden baska pek aktif yok benle idare et artiiya kendime bi bütce ayırıp kasımda alısveris yapmayı düsünüyorm pijema sutyen vs korse dun bir arkadasimla konustum sezeryan oldu 4 ay once hic korse felan takmadim hafif bi gobegim var butun kilom gitti nerdeyse dedi 17 kg felan almis alirsam owli alırım galiba
Onlara göre bir şey yok ki para olsun yeter ki hepsi bir günde de olur. Biz anca onu bu ay alalım. Bu öteki aya kalsın. Aman kartın ekstresi geçsin. Hep düşünOlsun senin de kafan rahat olacak sonra. Dün story sini gördüm bergüzar korel doğuracak anca başlıcakmış
Valla kız doğru diyosun o yönden bakmadım.çat çat çat milyarlar tutsa da 1 ayda hallederler ne hayat beeeOnlara göre bir şey yok ki para olsun yeter ki hepsi bir günde de olur. Biz anca onu bu ay alalım. Bu öteki aya kalsın. Aman kartın ekstresi geçsin. Hep düşün
Haklısın su indirimlere bi bak olmadı neler almayı düsünüyorsn benim aklimda sedece pijema 2 tane korse alırsam bide sütyen baska aklıma gelen bisey yok sen bizim icin bir liste mi yapsanAa idare et ne demek olurmu öyle şey. Ben çoğunluk fikri toplayım diye dedim ama
Ben takmak isterim bende bel sıkıntısı da var ya onu da destekleyecektir. Ya bize doktor Aralık dedi ya kasıma ihtiyaç bırakmak biraz riskli geliyor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?