- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
Ben önümüzdeki ay kendi ihtiyaçlarımı alacağım. Dün baktım bir şeyler sutyen falan kestirmedim bedeni bıraktım. Gecelik alacağım iki tane sabahlık çok var evde onlara uygun gecelik alsam yeter. Pijama hiç alasım yok valla. Konseyi bende düşünüyorum. Hiçte sevmem takmayı ama duruma göre alırım.Haha bizden baska pek aktif yok benle idare et artiiya kendime bi bütce ayırıp kasımda alısveris yapmayı düsünüyorm pijema sutyen vs korse dun bir arkadasimla konustum sezeryan oldu 4 ay once hic korse felan takmadim hafif bi gobegim var butun kilom gitti nerdeyse dedi 17 kg felan almis alirsam owli alırım galiba
Yaa benim evde kayımvalidem felan olacak hatta babasıda gelecekmis dogumdan 1 2 günsonra gecelikle rahat edemem mecbur adam akilli pijema almam lazim o yüzden hos pijemayla da dolasamamda yanlarında yine de daha rahat ederim diye düsündm gögüsler büyür mü son zamanlarda bilemedim ben dolgulu 85 kullanirdm o biraz sıktı dolgusuz 85 kullanıyorum simdilik iyi ama beklerm azcik galiba nolur nolmaxBen önümüzdeki ay kendi ihtiyaçlarımı alacağım. Dün baktım bir şeyler sutyen falan kestirmedim bedeni bıraktım. Gecelik alacağım iki tane sabahlık çok var evde onlara uygun gecelik alsam yeter. Pijama hiç alasım yok valla. Konseyi bende düşünüyorum. Hiçte sevmem takmayı ama duruma göre alırım.
doğumdan sonra alıcam beden ölçüme göre canm yeni doğm yapan arkadasm almıstı kucuk gelmiş mesela iade etmekle ugrasıyor şuan. Onun aldıgını kullansın bi memnun kalırsa size de öneririm. Zaten doğumdan 2-3 gün sonra takarız diye düşünüyormKızlae hadi toplaşın ama sorularıma neden hiç cevap gelmiyor aaa
Yeni bir soru korsenizi şimdiden alcakmısınız owliyi çok iyi diye duydum ne diyorsunuzzz
Bak farkındaysan yavaş yavaş sorarak ilerliyorumHaklısın su indirimlere bi bak olmadı neler almayı düsünüyorsn benim aklimda sedece pijema 2 tane korse alırsam bide sütyen baska aklıma gelen bisey yok sen bizim icin bir liste mi yapsan
Laf olsun iste onlarin ki 7 haftasi kalmis doguma biz simdiden agırlasırız nasıl yapıcaz diye alıp biseyleri düzneleme pesindeyiz kadinin kendi yapmiyor ya dogumdan 1 gün omce alsa yine hizmetciler herseyi toplarr ne gömdüm kadını heeHee bergüzar hanım bırde hayıflanıyor kı buyuk oglum un esyasını 10 sene sakladım ama kucuk oglum dogdu 1 sene sonra dagıttım sımdı hersey sıfırdan bı daha dıe de üzülüyorbırde sımdıkı kız yani bız olsak ooo özene özenee neler yaparız bu halımızle bıle ıgneden ıplıge düşünüp yapmaya calısıyoruz kadın varlık ıcınde düşünüyor
Kızz ne dolancan yanlarında sen odanda zaten o gunlerde dınlenmede olursun kayınvalıden olsa sadece bıde neyse kayınbaba varken hıcte cıkamam yemegımı yer yatar bebegımı besler dusumu alırım manzarama bakarımYaa benim evde kayımvalidem felan olacak hatta babasıda gelecekmis dogumdan 1 2 günsonra gecelikle rahat edemem mecbur adam akilli pijema almam lazim o yüzden hos pijemayla da dolasamamda yanlarında yine de daha rahat ederim diye düsündm gögüsler büyür mü son zamanlarda bilemedim ben dolgulu 85 kullanirdm o biraz sıktı dolgusuz 85 kullanıyorum simdilik iyi ama beklerm azcik galiba nolur nolmax
Napalım bız ınsaları seyır etmeye gelmısız dünya yaLaf olsun iste onlarin ki 7 haftasi kalmis doguma biz simdiden agırlasırız nasıl yapıcaz diye alıp biseyleri düzneleme pesindeyiz kadinin kendi yapmiyor ya dogumdan 1 gün omce alsa yine hizmetciler herseyi toplarr ne gömdüm kadını hee
Valla içim içime sığmıyor işler hallolmayınca ev hazır olsa en azından neyi nereye koyacağım belli olur aldıklarımı tıkıyorum dolap altlarına yer yokAyy ondan bende de var ne var canım diyor boya badana 2 günlük iş ne kadar kolay geliyor söylemesi ben de hemen olsun istiyorum. Öyle bekliyoruz bakalım. 1 ay sonra anneme gideceğim ne yaparsan yap diyeceğim.
Bunlar son 3 yılda ilk defa evime gelecekler o kadar samimiyizdir yaniKızz ne dolancan yanlarında sen odanda zaten o gunlerde dınlenmede olursun kayınvalıden olsa sadece bıde neyse kayınbaba varken hıcte cıkamam yemegımı yer yatar bebegımı besler dusumu alırım manzarama bakarım
Bak o konuda haklısın sen esine baskı yap su dolap isini halletsin en azından biran önceValla içim içime sığmıyor işler hallolmayınca ev hazır olsa en azından neyi nereye koyacağım belli olur aldıklarımı tıkıyorum dolap altlarına yer yok
Sen yıne dolap altlarına ben posete basıp basıp gardolaba koyuyorum sonra yıkayıo ütü yapılacak dıeValla içim içime sığmıyor işler hallolmayınca ev hazır olsa en azından neyi nereye koyacağım belli olur aldıklarımı tıkıyorum dolap altlarına yer yok
Hmm ben 2 3 gün sonraya takamam sezeryandan da. Hamile kaldığınız bedende alsak olmaz mıBen
doğumdan sonra alıcam beden ölçüme göre canm yeni doğm yapan arkadasm almıstı kucuk gelmiş mesela iade etmekle ugrasıyor şuan. Onun aldıgını kullansın bi memnun kalırsa size de öneririm. Zaten doğumdan 2-3 gün sonra takarız diye düşünüyorm
Hee o kadar dan da bısey olmazz beeBunlar son 3 yılda ilk defa evime gelecekler o kadar samimiyizdir yanigelip 1 gün kalır karısınıda alır döner iyi olmazsam hayatta cıkmam zaten ama gece lavabo felan rahat edip kalkamam
Yok yok kalmazlar öyle annesi bin10 gün kalır önceden gelecekmiste sonra gidecekmis hemen cok samimi degilizdir zaten pek kafamız uyusmaz annem kalacak insallah yanımda sonrasındaHee o kadar dan da bısey olmazz beebende lohusalık donemınde kv kalıcaksa dedım kaynbaba da ona eslık ederse işin iş yoksa nolcak
Ak benim aklımda Bi de ne var biliyomusunnn. Lohusa takımları pahalı ya almaz isem öyle, normal gecelikler alıp üzerine yere kadar kimonooBunlar son 3 yılda ilk defa evime gelecekler o kadar samimiyizdir yanigelip 1 gün kalır karısınıda alır döner iyi olmazsam hayatta cıkmam zaten ama gece lavabo felan rahat edip kalkamam
Yaa hic benim tarzım degil onlar pek süslü geliyor banaAk benim aklımda Bi de ne var biliyomusunnn. Lohusa takımları pahalı ya almaz isem öyle, normal gecelikler alıp üzerine yere kadar kimonoo
Yaniii oyle demeyelim deYok yok kalmazlar öyle annesi bin10 gün kalır önceden gelecekmiste sonra gidecekmis hemen cok samimi degilizdir zaten pek kafamız uyusmaz annem kalacak insallah yanımda sonrasındabn son 1.5 yıl olmak.uzere esimin ailesine hic gitmedim ama esim hep bize geldi cok cana yakin birisidir bn tam tersi o aileme elinden gelen herseyi yapar beni de bu maddiyat konusundan sonra hic zorlamadi gitmek istemeyince..simdi su kaynimin nisan meselesinde esim nolur yanliz birakma benindiyor ben biraz bencillik yapiyorum degil mi gitmek istememekle
Aaa deme öyle memelerimizden süt aka aka süslü olmayalımmıYaa hic benim tarzım degil onlar pek süslü geliyor bana
Korseyi eski bedeniniz ne ise onu alın diyorlar.Ben
doğumdan sonra alıcam beden ölçüme göre canm yeni doğm yapan arkadasm almıstı kucuk gelmiş mesela iade etmekle ugrasıyor şuan. Onun aldıgını kullansın bi memnun kalırsa size de öneririm. Zaten doğumdan 2-3 gün sonra takarız diye düşünüyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?