- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Kız yok ne olsun annessıı ıcınınferah tutYe valla teyzesi benim yüreğim daralıyor rahatsızlar mı diyeAklım kalıyor
Eski ismin neydi? Değişmişsin diyorlar. Ben de görünce yeni biri sanmıştım. Kimsin sen?
Fındığım yapma amaYe valla teyzesi benim yüreğim daralıyor rahatsızlar mı diyeAklım kalıyor
Bebe dediğin gece uyur ne zıplamasıGunaydinlar kızlar bende bir soruyla geldim gece sağ kasıma sancı girerek uyandım dönemedim öyle kaldım bir kaç saniyede .birde sanki karnımın içinde zıplıyor gibi oldu sabah ilk defabirazcık korktum
İnşallah kuzum. Annemde öyle diyor kızıyorKız yok ne olsun annessıı ıcınınferah tut
Öyle kuzum takmamaya çalışıyorumFındığım yapma amaherşey çok güzel Allahın izniyle hiçbişe yoktur. Hala stresin var muhtemelen bişeylere. ara ara bana da oluyor bak gerçekten sertleşiyor Bi bolge bi iki vuruyor yavaş yavaş dönüyorum kkalkabilirsem kalkıyorum yayılıyor hemen sonra. Kramp gibi geçene kadar sürüyor pıt diye gevşiyor sonra birden. Madnr suyunu içmiyosan iç arada güzelce ohh mis gibi onlar rahattır Allahın izniyle sen hiç merak etme ilk gittiğinde de o zaman geçmiş dahi olsa doktoruna danışırsın bunu hadi güzel şeyler düşün üzülme
Başla yasak mı koydu ki ona bence bişe olmaz ondan ya limon da sık senin için de daha iyi olur. Bilemezsin belki gerçekten de magnezyumun yetersiz geliyorÖyle kuzum takmamaya çalışıyoruminşallah iyilerdir yerlerinde Benim hep oluyor stresten değil kuzum ya. Diyetle birlikte bırakmıştım maden suyunu başlayayım yine bakalım
Yok yasak koymadı ben bu diyet düzeninde unuttum yavrumBaşla yasak mı koydu ki ona bence bişe olmaz ondan ya limon da sık senin için de daha iyi olur. Bilemezsin belki gerçekten de magnezyumun yetersiz geliyor
Yaa AllahımmYok yasak koymadı ben bu diyet düzeninde unuttum yavrum
Yaa sorma dünya para çok ta bir fark yok açıkçası birinin ışığı var birinin yokZibilyon para yaaikisi de güzel alsana ama 309luğu sanırım alttaki ne farkı varmış
Yani bilemedim yorumlarına bak da. Kâr kardır ne biliyimYaa sorma dünya para çok ta bir fark yok açıkçası birinin ışığı var birinin yok
Şifa olsun ınsallhhhKolum ağriyirr vurundum aşımı. Eşim işten Bi saat izin aldı da. O da biontech 2.doz unu vrundu hadi hayırlsı
Hadi inşallah canım aminnŞifa olsun ınsallhhh
Allah Allah ziplamayi da mı öğrendi benim kızYaane güzel zıplamasını hissetti isen. Çünkü bu haftalarda başlıyormuş
Ne bilim kuzum simdikiler doğmadan zıplıyor doğunca da beni hoplayıp zıplat ak galibaBebe dediğin gece uyur ne zıplamasıAllahım Bi de zıplama haftaları da mı varmış
Hem de ne fena olucak larAllah Allah ziplamayi da mı öğrendi benim kızçok değişik bir duyguydu korktum ama bide hoşuma gitti
Ne bilim kuzum simdikiler doğmadan zıplıyor doğunca da beni hoplayıp zıplat ak galibabiizm bebeler fena olacaklar
Kızz bu kadar vıtamın e destege nasıl hareketli olmasınlar masallahları var ne yesek nasıl beslensek vs hep derıdmız evde bogazHem de ne fena olucak lar
Kız sen çok şryyaptın ama sana sonmal dedik daa ozamn anaa. Benimki de 610a 680 ben napayım ozmanKızz bu kadar vıtamın e destege nasıl hareketli olmasınlar masallahları var ne yesek nasıl beslensek vs hep derıdmız evde bogazHele ki benn dr bana 660 dedı dıe ne uzuldüm besleyemedımmı dıe sonra neler yıcemı ne ıcıcemj sasırıdm
Aaa ben de bunu beğendimBenim yine pintiligim üstümde bunu almayı planlıyorum 5 sn de ölcüyormus yorumlar cok iyi ben koltuk alti istiyordum aslinda ama tutamam cocugu o kadar bekletmez diyordum bunun 5 sn olusu cezbetti beni fiyatla hic alakasi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?