Ye valla teyzesi benim yüreğim daralıyor rahatsızlar mı diye Aklım kalıyor
Fındığım yapma ama herşey çok güzel Allahın izniyle hiçbişe yoktur. Hala stresin var muhtemelen bişeylere. ara ara bana da oluyor bak gerçekten sertleşiyor Bi bolge bi iki vuruyor yavaş yavaş dönüyorum kkalkabilirsem kalkıyorum yayılıyor hemen sonra. Kramp gibi geçene kadar sürüyor pıt diye gevşiyor sonra birden. Madnr suyunu içmiyosan iç arada güzelce ohh mis gibi onlar rahattır Allahın izniyle sen hiç merak etme ilk gittiğinde de o zaman geçmiş dahi olsa doktoruna danışırsın bunu hadi güzel şeyler düşün üzülme

Gunaydinlar kızlar bende bir soruyla geldim gece sağ kasıma sancı girerek uyandım dönemedim öyle kaldım bir kaç saniyede .birde sanki karnımın içinde zıplıyor gibi oldu sabah ilk defa birazcık korktum
Bebe dediğin gece uyur ne zıplaması Allahım Bi de zıplama haftaları da mı varmış

Öyle kuzum takmamaya çalışıyorum inşallah iyilerdir yerlerinde Benim hep oluyor stresten değil kuzum ya. Diyetle birlikte bırakmıştım maden suyunu başlayayım yine bakalım

Öyle kuzum takmamaya çalışıyorum inşallah iyilerdir yerlerinde Benim hep oluyor stresten değil kuzum ya. Diyetle birlikte bırakmıştım maden suyunu başlayayım yine bakalım
Başla yasak mı koydu ki ona bence bişe olmaz ondan ya limon da sık senin için de daha iyi olur. Bilemezsin belki gerçekten de magnezyumun yetersiz geliyor

Yaa ne güzel zıplamasını hissetti isen. Çünkü bu haftalarda başlıyormuş
Allah Allah ziplamayi da mı öğrendi benim kızçok değişik bir duyguydu korktum ama bide hoşuma gitti
Bebe dediğin gece uyur ne zıplaması Allahım Bi de zıplama haftaları da mı varmış
Ne bilim kuzum simdikiler doğmadan zıplıyor doğunca da beni hoplayıp zıplat ak galibabiizm bebeler fena olacaklar

Hem de ne fena olucak lar
Kızz bu kadar vıtamın e destege nasıl hareketli olmasınlar masallahları var ne yesek nasıl beslensek vs hep derıdmız evde bogaz Hele ki benn dr bana 660 dedı dıe ne uzuldüm besleyemedımmı dıe sonra neler yıcemı ne ıcıcemj sasırıdm

Benim yine pintiligim üstümde bunu almayı planlıyorum 5 sn de ölcüyormus yorumlar cok iyi ben koltuk alti istiyordum aslinda ama tutamam cocugu o kadar bekletmez diyordum bunun 5 sn olusu cezbetti beni fiyatla hic alakasi yok

Eklentiler

• Screenshot_20210920-144114_Trendyol.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 39
Kız sen çok şryyaptın ama sana sonmal dedik daa ozamn anaa. Benimki de 610a 680 ben napayım ozman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…