Aaa sende de mi var. Sordum aşkım sormammı magnezgumu artırdı bazen olmuyo bazen oluyo ağrı ve uyuşma maalesef

Aaa sende de mi var. Sordum aşkım sormammı magnezgumu artırdı bazen olmuyo bazen oluyo ağrı ve uyuşma maalesef
Ara ara hatırlatıyor kendini ama zamanla geçiyor benim 2 ayım magnezyum hapinda anca yavaşladı ağrısı cnm ins geçer senin de

Oo ne de çok parçası var. Sen bilirsin içinde. Seçebiliyorusan bu şekilde alabilirsin evet. Ama ben puset örtüsü ayrı alırım ya

Oo ne de çok parçası var. Sen bilirsin içinde. Seçebiliyorusan bu şekilde alabilirsin evet. Ama ben puset örtüsü ayrı alırım ya
Evet içinden secicem hepsi cokk puset ortusu emzirme örtüsü alt açma bu lafı istoyorum bende fazlası bana gereksiz geliyor

Selam Kızlar
Güzel bir hafta diliyorum herkese ağrısız sızısız:)
Gece sol tarafa yatıyorum arada sağa dönüyorum ama her uyandığımda kendimi sırt üstü yatarken buluyorum kendimi bağlayacağım en sonunda olmayacak böyle

Gunaydinlar kızlar bende bir soruyla geldim gece sağ kasıma sancı girerek uyandım dönemedim öyle kaldım bir kaç saniyede .birde sanki karnımın içinde zıplıyor gibi oldu sabah ilk defa birazcık korktum
Yaa ne güzel zıplamasını hissetti isen. Çünkü bu haftalarda başlıyormuş

Eski ismin neydi? Değişmişsin diyorlar. Ben de görünce yeni biri sanmıştım. Kimsin sen?

Günaydın kuzum iyi haftalar. Ah ah bende öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…