Aaa sende de mi var. Sordum aşkım sormammı magnezgumu artırdı bazen olmuyo bazen oluyo ağrı ve uyuşma maalesefCnm bende normal de boyun fıtığı var hamilelikte de karpal tünel sendromu çıktı ellerde uyuşma ağrı aniden bir sancı girmesi oldu magnezyum verdi Dr um zamanla geçti dr.una sor gittiğinde muhakkak
Ben bunu almayı planlıyorum 30 haftalara girdiğimde ama hepsini almayacağım içinden seçerek alacağım
Ara ara hatırlatıyor kendini ama zamanla geçiyor benim 2 ayım magnezyum hapinda anca yavaşladı ağrısı cnm ins geçer senin deAaa sende de mi var. Sordum aşkım sormammı magnezgumu artırdı bazen olmuyo bazen oluyo ağrı ve uyuşma maalesef
Oo ne de çok parçası var. Sen bilirsin içinde. Seçebiliyorusan bu şekilde alabilirsin evet. Ama ben puset örtüsü ayrı alırım yaCnm bende normal de boyun fıtığı var hamilelikte de karpal tünel sendromu çıktı ellerde uyuşma ağrı aniden bir sancı girmesi oldu magnezyum verdi Dr um zamanla geçti dr.una sor gittiğinde muhakkak
Ben bunu almayı planlıyorum 30 haftalara girdiğimde ama hepsini almayacağım içinden seçerek alacağım
Oo iyi belki benim de kullandıkça geçer gerçi ben 2 aya doğururmAra ara hatırlatıyor kendini ama zamanla geçiyor benim 2 ayım magnezyum hapinda anca yavaşladı ağrısı cnm ins geçer senin de
Evet içinden secicem hepsi cokk puset ortusu emzirme örtüsü alt açma bu lafı istoyorum bende fazlası bana gereksiz geliyorOo ne de çok parçası var. Sen bilirsin içinde. Seçebiliyorusan bu şekilde alabilirsin evet. Ama ben puset örtüsü ayrı alırım ya
Kız Allah seni desene o zaman toptan geçecek ağrılarOo iyi belki benim de kullandıkça geçer gerçi ben 2 aya doğururm
Aynrn canın bence deEvet içinden secicem hepsi cokk puset ortusu emzirme örtüsü alt açma bu lafı istoyorum bende fazlası bana gereksiz geliyor
Aminnn inşallahKız Allah seni desene o zaman toptan geçecek ağrılarsağlıkla ins doğumlar görelim hepimiz
Bnde bugun ilkini yaptırıcam bi tırsiyorum ama yapacak bisey yokBen bugün tetanoza gidiyorum a dostlar. Romatoloji doktorumu da aradım bakalım onun iğnesini de koldan vur derse onu da vurduracağım
Ne bileyim kuzum sürekli endişe ediyorum annemde kızıyor hep. Sabit orada duracak değil filan diye.Bende öğürme yok ama bende de bir şey yedikten sonra mide bulantısı çokoda yıpratıyor insani
Cnm bizimde oluyor sen birde ikiz kolay değil senin işin
YaaGunaydinlar kızlar bende bir soruyla geldim gece sağ kasıma sancı girerek uyandım dönemedim öyle kaldım bir kaç saniyede .birde sanki karnımın içinde zıplıyor gibi oldu sabah ilk defabirazcık korktum
Eski ismin neydi? Değişmişsin diyorlar. Ben de görünce yeni biri sanmıştım. Kimsin sen?Kızlarr yaa ben halen öğürüyroum ama kuru kuru mesela bısey pişiyor veya dumanı bana geldı mutfaktan kendımı zor atıyorum ögure ögure bana dıyolar bebek saclanıyor ondandır dıe sızınde bu donmelerde cogaldı mı
Günaydın kuzum iyi haftalar. Ah ah bende öyleSelam Kızlar
Güzel bir hafta diliyorum herkese ağrısız sızısız:)
Gece sol tarafa yatıyorum arada sağa dönüyorum ama her uyandığımda kendimi sırt üstü yatarken buluyorum kendimi bağlayacağım en sonunda olmayacak böyle
Valla eşimle yer bile değiştirdik ama ben de sonuç aynı uyanınca sırt üstü buluyorumGünaydın kuzum . Ah ah bende öyle
Bugün o kadar sinir oldum ki kalktım sırt üstüValla eşimle yer bile değiştirdik ama ben de sonuç aynı uyanınca sırt üstü buluyorum
Üstteki daha iyiymiş diye duydum canım
439 tl 309 tl
İkisi arasında kaldım karar veremedim bir türlü?
Aaa gir koluma beraber gidelim korkmaBnde bugun ilkini yaptırıcam bi tırsiyorum ama yapacak bisey yok
Zibilyon para yaa
439 tl 309 tl
İkisi arasında kaldım karar veremedim bir türlü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?