Bir iki gün sürer kuzum şifa olsunKolum ağriyirr vurundum aşımı. Eşim işten Bi saat izin aldı da. O da biontech 2.doz unu vrundu hadi hayırlsı
Favla bacım valla 400 lira bi ates olcere su ara bayamamAaa ben de bunu beğendimfavlayım
Ya bizim evde alından ölçen var bir tane bir daha almayayım diyorum. Onlar çok doğru değil ama yüksek düşük en azından belli ediyor yani ne dersiniz hemşire hanımlar ?Benim yine pintiligim üstümde bunu almayı planlıyorum 5 sn de ölcüyormus yorumlar cok iyi ben koltuk alti istiyordum aslinda ama tutamam cocugu o kadar bekletmez diyordum bunun 5 sn olusu cezbetti beni fiyatla hic alakasi yok
Yani derli toplu dursun dersen alınabilir ama boyutlarına bak bi kücük olmasn bne gecen aldm normal boyle katlanan degil ayni fiyat bulsam boyle bisey alirdimKızlar bu gerekli mi sizce derli toplu duruyor ama
Dışarıya çok çıkarım diyorsan bence gerekli çanta içineKızlar bu gerekli mi sizce derli toplu duruyor ama
Bi tanede bakim cantasi alacaksan eger onun icinden cikiyor koltuk alti karsilastirma yaparsin dogru mu diye yenidoganda alindan ölcüm pek dogru sonuc vermiyor aslinda ama böyle bisey varsa birdaha alma bence dene bi önceYa bizim evde alından ölçen var bir tane bir daha almayayım diyorum. Onlar çok doğru değil ama yüksek düşük en azından belli ediyor yani ne dersiniz hemşire hanımlar ?Bundan işte evdeki
Aynen çok sağlıklı değil diye işte ne bileyim ateş önemli bir konu bakayım olmadı sorarımBi tanede bakim cantasi alacaksan eger onun icinden cikiyor koltuk alti karsilastirma yaparsin dogru mu diye yenidoganda alindan ölcüm pek dogru sonuc vermiyor aslinda ama böyle bisey varsa birdaha alma bence dene bi önce
Kulaktan ölcende de söyle bi sıkıntı var her zaman yedek uc bulundurmak lazım iyi bir marka alasn ki rahatça bulabilesin siz gelin benim ekonomik olana bakın @Elifimm30Aynen çok sağlıklı değil diye işte ne bileyim ateş önemli bir konu bakayım olmadı sorarım
Valla doğru ölçüyorsa olur kuzum neden olmasınKulaktan ölcende de söyle bi sıkıntı var her zaman yedek uc bulundurmak lazım iyi bir marka alasn ki rahatça bulabilesin siz gelin benim ekonomik olana bakın @Elifimm30
Aa nerde gircen pekiKızlar doktor nst ye gir bana gönder dedi
Bugün şeker ölçüm sonuçlarını bana da gönder demişti gönderdim ve dedim yine toplama meselesi sık oluyor diye. Nst ye gir bana gönder dedi. Nasıl bir şey bir de sırt üstü yatmak zorunda mıyımAa nerde gircen peki
Korkulacak bisey degil icinde rahat eder aslinda sancin felan var mı görünür senin dr kendi muayenehanesi ya ondan sordum gidebilecegin bir yer var mı diye sırtüstü yatirip 2 prop takıyorlar göbegine hafif yan dönerdikleri de oluyorBugün şeker ölçüm sonuçlarını bana da gönder demişti gönderdim ve dedim yine toplama meselesi sık oluyor diye. Nst ye gir bana gönder dedi. Nasıl bir şey bir de sırt üstü yatmak zorunda mıyım
Toplanmanın sancıyla bir alakası var mıdır ki? inşallah bir sıkıntı çıkmaz canım sonuçların çıkınca haber vermeyi unutmaBugün şeker ölçüm sonuçlarını bana da gönder demişti gönderdim ve dedim yine toplama meselesi sık oluyor diye. Nst ye gir bana gönder dedi. Nasıl bir şey bir de sırt üstü yatmak zorunda mıyım
Hastaneye git yaptır dedi yaparlar heraldeKorkulacak bisey degil icinde rahat eder aslinda sancin felan var mı görünür senin dr kendi muayenehanesi ya ondan sordum gidebilecegin bir yer var mı diye sırtüstü yatirip 2 prop takıyorlar göbegine hafif yan dönerdikleri de oluyor
Bilmiyorum ki kuzum ya yarın giderim artık ne kadar sürüyor acabaToplanmanın sancıyla bir alakası var mıdır ki? inşallah bir sıkıntı çıkmaz canım sonuçların çıkınca haber vermeyi unutma
Bazen dr ler gıcık olabiliyor ozeldeki yaparda devlete hic garanti veremiyorum iyi insanlarla karsilasirsin insallah kuzum hic stres yapma kendineHastaneye git yaptır dedi yaparlar heralde
En az 20 dk felan diye biliyorumBilmiyorum ki kuzum ya yarın giderim artık ne kadar sürüyor acaba
Poof bir de bu mu çıktı şimdi devlet baya sıkıntı zaten ya. Özele sorarım olmadı şimdi zaten kalabalık filandır daBazen dr ler gıcık olabiliyor ozeldeki yaparda devlete hic garanti veremiyorum iyi insanlarla karsilasirsin insallah kuzum hic stres yapma kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?