Aaa hiç duymadım bu zamanda kız. Bebek saçlıysa mide yanar derler benim duyduğum da ne bilim

Son düzenleme:
Bende de sevmediğim şeylerde tiksinti oluyor hala ama öğürme bitti çoktan. Soğanla ilişkim tamamen kesildi eşim dün diyor peki taze soğan yiyebilir miyim gidip alsam. Dedim git al yolda yiye yiye gel yavrum eve sokmam somondan tiksindim burnumu kapatıp birkaç parça yutuyorum. Yemeklerden sonra bulantı oluyor ne yesem böyle böyle şeyler kaldı yani

Ben bugün tetanoza gidiyorum a dostlar. Romatoloji doktorumu da aradım bakalım onun iğnesini de koldan vur derse onu da vurduracağım
Ben sırf bebek ıstedıgım ıcın romatızma tedavı mı bırakmıstım
Cunku dr um bana eger bebek düşünüyorsan ıctıgın ılacı en az 2 yıl oncesınde bırakman lazım demişti bende odur budur bıraktım bebegım iicn ınsallah emzırme dönemıngecsın baslocam tekrardan
Cok zor oluyor degıl mı ya romatızmalı hamile lık gecırmek

Bende bebehın oldugu yer toplanıyor sertlesiyor o anda rahımde kasılma oluyor yani benım bıraz canım acıyor mesela ve 20 haftalıktan berı bu skeılde hıssedıyroum sanırım magnezyum eksıkkıgınden
Acımıyor ben gerginlik hissediyorum nefes almam değişiyor ama anlıyorum bakıyorum göbeğim yamulmuş. Orada bir çıkıntı var. Dokunup pozisyon değişiyorum o da düzeltiyor kendini azıcık vura vura. Genelde biri yapıyor ama bazen ikisi de yapıyor göbeğim çok komik görünüyor ve sırt üstü yatarsam kesin yapıyorlar

Kuzum bir iki haftaya ancak başlar gayet normal ben de geç hissettim

Yerım onları bennyaa

Zor ne demek ben özellikle ilk 3 ayı öldümmm abartmıyorm yataklardan kazındım ağrıdan sızıdan. Felaket bişey bu. Cimzia biyolojik ajan ama gebelikte kullanılabileceğini destekleyen çok kaynak var ki kaldı ki doktorum kullan dedi. Çünkü bu sefer hastalık pik yapıyor bu da kanda sedim crp beyaz küre yani enfeksiyonel bütün herşeyi çok fazla yükseltiyor. Bu dhaa riskli bunu göze alamayız kullan iğneni 2 haftada 1 dedi. Bu zamana kadar kullanıyordum yine yükseklik var o değerlerde ama tamamen düşürmemiz mümkün değildi. Ama şimdi yaklaşık 1 aydır vurmadım çünkü hep göbekten vurdum onu onun iğnesi çok büyük oksapar gibi değil zaten, göbekten vurma şansım da yoktu. Bi aradım bakalım bu koldan vuruluyormu hiç bilmiyorum çünkü. Dönücekler inşallah

Allah kolaylık versin canımm zor gebelıkle ayrı hastaalıkla ayrı bas etmeye calısmak

Cnm bende normal de boyun fıtığı var hamilelikte de karpal tünel sendromu çıktı ellerde uyuşma ağrı aniden bir sancı girmesi oldu magnezyum verdi Dr um zamanla geçti dr.una sor gittiğinde muhakkak
Canikler puset örtüsü baktınız mı hiçççç
Ben bunu almayı planlıyorum 30 haftalara girdiğimde ama hepsini almayacağım içinden seçerek alacağım

Eklentiler

• Screenshot_2021-09-04-11-40-14-397_com.instagram.android.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 40
Bende öğürme yok ama bende de bir şey yedikten sonra mide bulantısı çok oda yıpratıyor insani
Cnm bizimde oluyor sen birde ikiz kolay değil senin işin

Gunaydinlar kızlar bende bir soruyla geldim gece sağ kasıma sancı girerek uyandım dönemedim öyle kaldım bir kaç saniyede .birde sanki karnımın içinde zıplıyor gibi oldu sabah ilk defa birazcık korktum

Ben 17 haftadan sonra gaz gibi karın gürültüsü gibi şeyler oldu ama tam hissetmem 19 haftayı buldu cnm daha erken senin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…