Aaa hiç duymadım bu zamanda kız. Bebek saçlıysa mide yanar derler benim duyduğum da ne bilimKızlarr yaa ben halen öğürüyroum ama kuru kuru mesela bısey pişiyor veya dumanı bana geldı mutfaktan kendımı zor atıyorum ögure ögure bana dıyolar bebek saclanıyor ondandır dıe sızınde bu donmelerde cogaldı mı
Bende de sevmediğim şeylerde tiksinti oluyor hala ama öğürme bitti çoktan. Soğanla ilişkim tamamen kesildi eşim dün diyor peki taze soğan yiyebilir miyim gidip alsam. Dedim git al yolda yiye yiye gel yavrum eve sokmamKızlarr yaa ben halen öğürüyroum ama kuru kuru mesela bısey pişiyor veya dumanı bana geldı mutfaktan kendımı zor atıyorum ögure ögure bana dıyolar bebek saclanıyor ondandır dıe sızınde bu donmelerde cogaldı mı
Sanırım bu mesaj banaŞifa olsun canım. Ben 2. Yi De vurdurdum geçen gün 1 hafta kolumu kaldıramadım 2. De. Bir de mart ayına 3. Doz yazdılar 3.yü duymamıştm
Yok gün içinde bile oluyor ve yorulmuyorum kuzum yani rutin gibi bir şey sırt üstü yatınca da yapıyorlarAllahallahh neden sırtustu yatınca ben yorulunca felan oluyor
Bence sığmıyorlar rahatsız oluyorlarSenınkılere efendiler dedık ama sanırım muzurluk yapan gızlı gızlı yaramazlık yapan onlar
Ben sırf bebek ıstedıgım ıcın romatızma tedavı mı bırakmıstımBen bugün tetanoza gidiyorum a dostlar. Romatoloji doktorumu da aradım bakalım onun iğnesini de koldan vur derse onu da vurduracağım
Karnım yamuluyor oradan anlıyorum yani böyle çıkıntı oluyor bebeğin olduğu yerlerdeKilya Merhaba bu toplanma dediginiz nasil oluyor nasil bisey acaba
Acımıyor ben gerginlik hissediyorum nefes almam değişiyor ama anlıyorum bakıyorum göbeğim yamulmuş. Orada bir çıkıntı var. Dokunup pozisyon değişiyorum o da düzeltiyor kendini azıcık vura vura. Genelde biri yapıyor ama bazen ikisi de yapıyor göbeğim çok komik görünüyor ve sırt üstü yatarsam kesin yapıyorlarBende bebehın oldugu yer toplanıyor sertlesiyor o anda rahımde kasılma oluyor yani benım bıraz canım acıyor mesela ve 20 haftalıktan berı bu skeılde hıssedıyroum sanırım magnezyum eksıkkıgınden
Kuzum bir iki haftaya ancak başlar gayet normal ben de geç hissettimKızlarım ya bişey sorcam bir de ben şimdi 17+1 ama hiç bebeği hissetmedim ben de mi problem var anlamadım yoksa erken mi acaba daha ne hissetceğimi de bilmiyorum gerçi deKafam takıldı biraz bu duruma siz ne zaman hissetmiştiniz ilk ??
Yerım onları bennyaaAcımıyor ben gerginlik hissediyorum nefes almam değişiyor ama anlıyorum bakıyorum göbeğim yamulmuş. Orada bir çıkıntı var. Dokunup pozisyon değişiyorum o da düzeltiyor kendini azıcık vura vura. Genelde biri yapıyor ama bazen ikisi de yapıyor göbeğim çok komik görünüyor ve sırt üstü yatarsam kesin yapıyorlar
Zor ne demek ben özellikle ilk 3 ayı öldümmm abartmıyorm yataklardan kazındım ağrıdan sızıdan. Felaket bişey bu. Cimzia biyolojik ajan ama gebelikte kullanılabileceğini destekleyen çok kaynak var ki kaldı ki doktorum kullan dedi. Çünkü bu sefer hastalık pik yapıyor bu da kanda sedim crp beyaz küre yani enfeksiyonel bütün herşeyi çok fazla yükseltiyor. Bu dhaa riskli bunu göze alamayız kullan iğneni 2 haftada 1 dedi. Bu zamana kadar kullanıyordum yine yükseklik var o değerlerde ama tamamen düşürmemiz mümkün değildi. Ama şimdi yaklaşık 1 aydır vurmadım çünkü hep göbekten vurdum onu onun iğnesi çok büyük oksapar gibi değil zaten, göbekten vurma şansım da yoktu. Bi aradım bakalım bu koldan vuruluyormu hiç bilmiyorum çünkü. Dönücekler inşallahBen sırf bebek ıstedıgım ıcın romatızma tedavı mı bırakmıstım
Cunku dr um bana eger bebek düşünüyorsan ıctıgın ılacı en az 2 yıl oncesınde bırakman lazım demişti bende odur budur bıraktım bebegım iicn ınsallah emzırme dönemıngecsın baslocam tekrardan
Cok zor oluyor degıl mı ya romatızmalı hamile lık gecırmek
Allah kolaylık versin canımm zor gebelıkle ayrı hastaalıkla ayrı bas etmeye calısmakZor demek ben özellikle ilk 3 ayı öldümmm abartıyorm yataklardan kazındım ağrıdan sızıdan. Felaket bişey bu. Cimzia biyolojik ajan ama gebelikte kullanılabileceğini destekleyen çok kaynak var ki kaldı ki doktorum kullan dedi. Çünkü bu sefer hastalık pik yapıyor bu da kanda sedim crp beyaz küre yani enfeksiyonel bütün herşeyi çok fazla yükseltiyor. Bu dhaa riskli bunu göze alamayız kullan iğneni 2 haftada 1 dedi. Bu zamana kadar kullanıyordum yine yükseklik var o değerlerde ama tamamen düşürmemiz mümkün değildi. Ama şimdi yaklaşık 1 aydır vurmadım çünkü hep göbekten vurdum onu onun iğnesi çok büyük oksapar gibi değil zaten, göbekten vurma şansım da yoktu. Bi aradım bakalım bu koldan vuruluyormu hiç bilmiyorum çünkü. Dönücekler inşallah
Aynen valla Aminn hepimizeAllah kolaylık versin canımm zor gebelıkle ayrı hastaalıkla ayrı bas etmeye calısmak
Ye valla teyzesi benim yüreğim daralıyor rahatsızlar mı diyeYerım onları bennyaa
Cnm bende normal de boyun fıtığı var hamilelikte de karpal tünel sendromu çıktı ellerde uyuşma ağrı aniden bir sancı girmesi oldu magnezyum verdi Dr um zamanla geçti dr.una sor gittiğinde muhakkakNolsun be yavrucum Bi iyi Bi kötüyüz daaa. Karpal tünel sendromu var bence bendr koydum kendi teşhisimi. Ellerim uyuşuk ve ağrılı her tarafım ağrı içinde uyanıyorum tüm gün de ağrılıyım havalar da tetikliyor ankilozan spondilit de var ya bende soğuk yağmurlu havalarda ölüyorum. Böylr işte
Ben bunu almayı planlıyorum 30 haftalara girdiğimde ama hepsini almayacağım içinden seçerek alacağımCanikler puset örtüsü baktınız mı hiçççç
Bende öğürme yok ama bende de bir şey yedikten sonra mide bulantısı çokKızlarr yaa ben halen öğürüyroum ama kuru kuru mesela bısey pişiyor veya dumanı bana geldı mutfaktan kendımı zor atıyorum ögure ögure bana dıyolar bebek saclanıyor ondandır dıe sızınde bu donmelerde cogaldı mı
Cnm bizimde oluyor sen birde ikiz kolay değil senin işinAcımıyor ben gerginlik hissediyorum nefes almam değişiyor ama anlıyorum bakıyorum göbeğim yamulmuş. Orada bir çıkıntı var. Dokunup pozisyon değişiyorum o da düzeltiyor kendini azıcık vura vura. Genelde biri yapıyor ama bazen ikisi de yapıyor göbeğim çok komik görünüyor ve sırt üstü yatarsam kesin yapıyorlar
Ben 17 haftadan sonra gaz gibi karın gürültüsü gibi şeyler oldu ama tam hissetmem 19 haftayı buldu cnm daha erken senin deKızlarım ya bişey sorcam bir de ben şimdi 17+1 ama hiç bebeği hissetmedim ben de mi problem var anlamadım yoksa erken mi acaba daha ne hissetceğimi de bilmiyorum gerçi deKafam takıldı biraz bu duruma siz ne zaman hissetmiştiniz ilk ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?