Ben aldım bundan bana çok pratik geldi. Evde altını açcan içinde hepsi var al yanına hallet işini dışarı çıkcan bakım çantanın içine at bunu. Beğendim benKızlar bu gerekli mi sizce derli toplu duruyor ama
Aaa aklıma geldi yeminle. Yaz başından beri neredeyse hiç girmiyordum da ben. Birkaç gündür tekrar takibe başladım burayı. Seni görmeyince merak etmiştim. Acaba o olabilir mi dedim. Gerçekten senmişsinDrystc canım tanısalım
Kuzumm yaa bahsettım ama oralara denk gelmeyince demekkıGeçmiş msjlarını okudum kim olduğunu anlamak için ay ben şokk
Yaaaa cok tatlısın yavrummm yaa merak edılmekte guzel acaba nerede sesı cıkmıyor dıe bı iz bırakabildiysem ne @l@Aaa aklıma geldi yeminle. Yaz başından beri neredeyse hiç girmiyordum da ben. Birkaç gündür tekrar takibe başladım burayı. Seni görmeyince merak etmiştim. Acaba o olabilir mi dedim. Gerçekten senmişsin
23+1 im carsamba bitiyor raporum bi dr ye gidicem verir mi bakalimKalkacak mı demişler Allah Allah yok duymadım ben verdim ama öyle bişe diyen olmadı. Sen aldınmı bu arada alacaktın
23+3 oluyosun çarşamba günü yani. Rapor mu alacaksın alma niye rapor alıyorsun23+1 im carsamba bitiyor raporum bi dr ye gidicem verir mi bakalim
Geldim kuzum yattım bakalım inşallah sorunsuz çıkar ikisi deCnm gönlünü ferah tut yarına kadar kurarsın sen şimdi ki bizde kurarız ama sakin olmaya bak bence iyi birşey hiç kötüye yorma bakılsın kafan rahtlar hiç bir sorun çıkmayacak ins senin bebisler biraz aksiyoncu olacaklar demekki Allah'ım gönlünü ferahlatsin...
Hastanede mısın canımKızlar geldim canım sıkkın ya kaç dakika kalp atışını bulamadı hareket etmese kalpten ben gidecektim. Hareket ediyordu. Birini buldu bu bitince diğeri ama moralim bozuldu. İnşallah diğeri de iyidir. Sonucu düşünmüyorum şu an
Moralini bozma kuzum iyi çok şükür bak üzme kendini daha fazla etkilenmesinler.Kızlar geldim canım sıkkın ya kaç dakika kalp atışını bulamadı hareket etmese kalpten ben gidecektim. Hareket ediyordu. Birini buldu bu bitince diğeri ama moralim bozuldu. İnşallah diğeri de iyidir. Sonucu düşünmüyorum şu an
İkiz ya ondan zorlanmıstırlar kuzum merak etmeKızlar geldim canım sıkkın ya kaç dakika kalp atışını bulamadı hareket etmese kalpten ben gidecektim. Hareket ediyordu. Birini buldu bu bitince diğeri ama moralim bozuldu. İnşallah diğeri de iyidir. Sonucu düşünmüyorum şu an
Evet kuzum ya hemşire o kadar aradı ki kalp atışını zaten moralim bozuldu baya hareket ediyorlar mıydı filan dedi az önce yatarken ettiler dedim. Zar zor buldu biri için diğerine de bu bitince bakacak ama o da hareket etti şükür az önce.Hastanede mısın canım
canım nstye ben serklaj olduğumdan beri sürekli giriyorum ama nstde kalp atışı çok küçük oldukları için duyulmuyor iki kere başıma geldi hatta daha bu hafta yine nstde duyulmadı kalp atışı doktor ultrasonda dinledi. 30 dan sonra net duyuluyormuş sıkma canını sakınKızlar doktor nst ye gir bana gönder dedi
Haber vermeyı unutma kuzum bızedeEvet kuzum ya hemşire o kadar aradı ki kalp atışını zaten moralim bozuldu baya hareket ediyorlar mıydı filan dedi az önce yatarken ettiler dedim. Zar zor buldu biri için diğerine de bu bitince bakacak ama o da hareket etti şükür az önce.
Ay sağ ol kuzum zar zor bunu da buldu birbirine çok yakın ama heralde ayırt ediliyordur ayrı bebek oldukları. Allah a şükürler olsun ki hareketleri hissetmek diye bir şey var. Yoksa çok kötü olurdum. Doktorumda yok işte sadece nst için geldim hemşire de demek ki daha önce yaşamamışcanım nstye ben serklaj olduğumdan beri sürekli giriyorum ama nstde kalp atışı çok küçük oldukları için duyulmuyor iki kere başıma geldi hatta daha bu hafta yine nstde duyulmadı kalp atışı doktor ultrasonda dinledi. 30 dan sonra net duyuluyormuş sıkma canını sakın
Yok 24.hafta kagidini alıyım diyorum bizim devlettekiler cok acımasız randevusuz bakmiyor randevu acılmıyor bugun arkadasima vermemisler 15 inde muayne oldugum dr ye gidicem onda birazda önde cıkıyor zaten verir heralde idareye götürürüm artik insallah23+3 oluyosun çarşamba günü yani. Rapor mu alacaksın alma niye rapor alıyorsun
Hic sıkma canını nst icin haftalarimiz kücük aslında zaten oyüzden cok normal canım benim bizi de haberdar et mutlakaKızlar geldim canım sıkkın ya kaç dakika kalp atışını bulamadı hareket etmese kalpten ben gidecektim. Hareket ediyordu. Birini buldu bu bitince diğeri ama moralim bozuldu. İnşallah diğeri de iyidir. Sonucu düşünmüyorum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?