Aaa aklıma geldi yeminle. Yaz başından beri neredeyse hiç girmiyordum da ben. Birkaç gündür tekrar takibe başladım burayı. Seni görmeyince merak etmiştim. Acaba o olabilir mi dedim. Gerçekten senmişsin
Yaaaa cok tatlısın yavrummm yaa merak edılmekte guzel acaba nerede sesı cıkmıyor dıe bı iz bırakabildiysem ne @l@

Geldim kuzum yattım bakalım inşallah sorunsuz çıkar ikisi de

Hastanede mısın canım

Moralini bozma kuzum iyi çok şükür bak üzme kendini daha fazla etkilenmesinler.

İkiz ya ondan zorlanmıstırlar kuzum merak etme

Kızlar doktor nst ye gir bana gönder dedi
canım nstye ben serklaj olduğumdan beri sürekli giriyorum ama nstde kalp atışı çok küçük oldukları için duyulmuyor iki kere başıma geldi hatta daha bu hafta yine nstde duyulmadı kalp atışı doktor ultrasonda dinledi. 30 dan sonra net duyuluyormuş sıkma canını sakın

Yaa benım dr umda yazmıs

Haber vermeyı unutma kuzum bızede

Ay sağ ol kuzum zar zor bunu da buldu birbirine çok yakın ama heralde ayırt ediliyordur ayrı bebek oldukları. Allah a şükürler olsun ki hareketleri hissetmek diye bir şey var. Yoksa çok kötü olurdum. Doktorumda yok işte sadece nst için geldim hemşire de demek ki daha önce yaşamamış

23+3 oluyosun çarşamba günü yani. Rapor mu alacaksın alma niye rapor alıyorsun
Yok 24.hafta kagidini alıyım diyorum bizim devlettekiler cok acımasız randevusuz bakmiyor randevu acılmıyor bugun arkadasima vermemisler 15 inde muayne oldugum dr ye gidicem onda birazda önde cıkıyor zaten verir heralde idareye götürürüm artik insallah

Hic sıkma canını nst icin haftalarimiz kücük aslında zaten oyüzden cok normal canım benim bizi de haberdar et mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…