evet her hemşire anlamıyor insanı paniklettiriyotlar boşunaAy sağ ol kuzum zar zor bunu da buldu birbirine çok yakın ama heralde ayırt ediliyordur ayrı bebek oldukları. Allah a şükürler olsun ki hareketleri hissetmek diye bir şey var. Yoksa çok kötü olurdum. Doktorumda yok işte sadece nst için geldim hemşire de demek ki daha önce yaşamamış
Aklım sende hayırlı haberler inşallahKızlar geldim canım sıkkın ya kaç dakika kalp atışını bulamadı hareket etmese kalpten ben gidecektim. Hareket ediyordu. Birini buldu bu bitince diğeri ama moralim bozuldu. İnşallah diğeri de iyidir. Sonucu düşünmüyorum şu an
Verir onda tarih önemli değilmiş snaırım farzı misal ben çarşamba raporum bitiyoduysa salı aldım yarın tarihli olmuyomu dedim gün kaybım olmasın yok sen yarın gönderirsin normal rapor değil bu durum bildirir rapor ondn önemli değil dediYok 24.hafta kagidini alıyım diyorum bizim devlettekiler cok acımasız randevusuz bakmiyor randevu acılmıyor bugun arkadasima vermemisler 15 inde muayne oldugum dr ye gidicem onda birazda önde cıkıyor zaten verir heralde idareye götürürüm artik insallah
Az sakin dur bakim nerde baktorıyosun nst yeKızlar geldim canım sıkkın ya kaç dakika kalp atışını bulamadı hareket etmese kalpten ben gidecektim. Hareket ediyordu. Birini buldu bu bitince diğeri ama moralim bozuldu. İnşallah diğeri de iyidir. Sonucu düşünmüyorum şu an
Ya diğer bebeği çekemediler kalp atımı var endişe etme sadece durmadığı için küçük oldukları için çekmiyor cihaz dediYaa benım dr umda yazmısEki Görüntüle 2919370
Anladım sancı durumu ne cıktı canımYa diğer bebeği çekemediler kalp atımı var endişe etme sadece durmadığı için küçük oldukları için çekmiyor cihaz dedi
Olabilir gercekten kücük o yüzdendir canını sıkmaYa diğer bebeği çekemediler kalp atımı var endişe etme sadece durmadığı için küçük oldukları için çekmiyor cihaz dedi
İnsallah canım deniycem bakalım biVerir onda tarih önemli değilmiş snaırım farzı misal ben çarşamba raporum bitiyoduysa salı aldım yarın tarihli olmuyomu dedim gün kaybım olmasın yok sen yarın gönderirsin normal rapor değil bu durum bildirir rapor ondn önemli değil dedi
Diğerini bulamadılar daha doğrusu buldu ama birkaç dakika sonra kaçtı sonra da bulamadılar. Birkaç hemşire geldi baktı. Neyse haftası küçük dediler o yüzden cihaz yakalamıyor. Bunu gönderin doktorunuza gerekirse ona göre tekrar bakılır dediler.Hic sıkma canını nst icin haftalarimiz kücük aslında zaten oyüzden cok normal canım benim bizi de haberdar et mutlaka
Sorun görünmüyor dediler kuzum. Doktora atamadım daha kesin çıkmıştır o da. Çok uğraştılarAnladım sancı durumu ne cıktı canım
Hastaneye geldim de bakamadılar birine bakabildiler sadece canımAz sakin dur bakim nerde baktorıyosun nst ye
Cnm ebatları nasıl küçük müBen aldım bundan bana çok pratik geldi. Evde altını açcan içinde hepsi var al yanına hallet işini dışarı çıkcan bakım çantanın içine at bunu. Beğendim ben
Çok şükür cnm ins sorunsuz geçecek hadi duayla sonucu bekliyoruz...Kızlar geldim canım sıkkın ya kaç dakika kalp atışını bulamadı hareket etmese kalpten ben gidecektim. Hareket ediyordu. Birini buldu bu bitince diğeri ama moralim bozuldu. İnşallah diğeri de iyidir. Sonucu düşünmüyorum şu an
Ne oluyor bizim bu zıpır bebelere daha şimdiden annelerini korkutuyorlar nasıl gececek önümüzdeki aylarYaa benım dr umda yazmısEki Görüntüle 2919370
Hadi inşallah halledersin. Bi de başımıza idari izin kalkmasın ya dur Allah aşkınaİnsallah canım deniycem bakalım bi
Valla yavrum en son pes ettiler ama başka biri geldi küçük olduğu için sabit durmuyorlar cihaz ölçmüyor dedi. Kalp atışı var ama düzenli ölçüm alamıyoruz endişe etme dedi. Kaldı yani diğeri içinAklım sende hayırlı haberler inşallahmerak etme hemşirenin acemiliğidir belki belki makineyle ilgilide bilen biri varsa daha iyi aydınlatır burdan kızlardan. İyi haberlerini bekliyoruz
Çok şükür ohh hamdolsun ins böyle korku daha yasamazsinSorun görünmüyor dediler kuzum. Doktora atamadım daha kesin çıkmıştır o da. Çok uğraştılar
Ohh kuzum cok şükürSorun görünmüyor dediler kuzum. Doktora atamadım daha kesin çıkmıştır o da. Çok uğraştılar
Birine bakanişdiler. Tmaam sağlık ocağında benim de kalp atışımı duymadılar yüreğimi ağzıma getirdiler olabiliyor öyle şeyler. Naptın şimdi hala hastanedemisnHastaneye geldim de bakamadılar birine bakabildiler sadece canım
Yaa sormaa bırde dr lar mecbur tedbıren bakılması laızm vs deyınce ınsan yıne bı panık yapıyorCnm ebatları nasıl küçük mü
Çok şükür cnm ins sorunsuz geçecek hadi duayla sonucu bekliyoruz...
Ne oluyor bizim bu zıpır bebelere daha şimdiden annelerini korkutuyorlar nasıl gececek önümüzdeki aylar
Rahat sağlıkla geçsin ins sende dikkat et cnm
Çıktım kuzum mecburen. Daha fazla uğraşmayalım dedilerBirine bakanişdiler. Tmaam sağlık ocağında benim de kalp atışımı duymadılar yüreğimi ağzıma getirdiler olabiliyor öyle şeyler. Naptın şimdi hala hastanedemisn
Olmaz mı bir gün hareketi azalsın ne oldu diyip duruyorum eşim de bana kızıyor neden olumsuz geliyor aklina hemen diyo bilmiyor ki içgüdüsel o Allah sağlıkla kucağınıza aldirsin da evlatlarımızı gözümüzün onun de olsalarYaa sormaa bırde dr lar mecbur tedbıren bakılması laızm vs deyınce ınsan yıne bı panık yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?