evet her hemşire anlamıyor insanı paniklettiriyotlar boşuna

Aklım sende hayırlı haberler inşallah merak etme hemşirenin acemiliğidir belki belki makineyle ilgilide bilen biri varsa daha iyi aydınlatır burdan kızlardan. İyi haberlerini bekliyoruz

Verir onda tarih önemli değilmiş snaırım farzı misal ben çarşamba raporum bitiyoduysa salı aldım yarın tarihli olmuyomu dedim gün kaybım olmasın yok sen yarın gönderirsin normal rapor değil bu durum bildirir rapor ondn önemli değil dedi

Az sakin dur bakim nerde baktorıyosun nst ye

İnsallah canım deniycem bakalım bi

Hic sıkma canını nst icin haftalarimiz kücük aslında zaten oyüzden cok normal canım benim bizi de haberdar et mutlaka
Diğerini bulamadılar daha doğrusu buldu ama birkaç dakika sonra kaçtı sonra da bulamadılar. Birkaç hemşire geldi baktı. Neyse haftası küçük dediler o yüzden cihaz yakalamıyor. Bunu gönderin doktorunuza gerekirse ona göre tekrar bakılır dediler.

Ben aldım bundan bana çok pratik geldi. Evde altını açcan içinde hepsi var al yanına hallet işini dışarı çıkcan bakım çantanın içine at bunu. Beğendim ben
Cnm ebatları nasıl küçük mü
Çok şükür cnm ins sorunsuz geçecek hadi duayla sonucu bekliyoruz...

Ne oluyor bizim bu zıpır bebelere daha şimdiden annelerini korkutuyorlar nasıl gececek önümüzdeki aylar
Rahat sağlıkla geçsin ins sende dikkat et cnm

Aklım sende hayırlı haberler inşallah merak etme hemşirenin acemiliğidir belki belki makineyle ilgilide bilen biri varsa daha iyi aydınlatır burdan kızlardan. İyi haberlerini bekliyoruz
Valla yavrum en son pes ettiler ama başka biri geldi küçük olduğu için sabit durmuyorlar cihaz ölçmüyor dedi. Kalp atışı var ama düzenli ölçüm alamıyoruz endişe etme dedi. Kaldı yani diğeri için

Yaa sormaa bırde dr lar mecbur tedbıren bakılması laızm vs deyınce ınsan yıne bı panık yapıyor

Yaa sormaa bırde dr lar mecbur tedbıren bakılması laızm vs deyınce ınsan yıne bı panık yapıyor
Olmaz mı bir gün hareketi azalsın ne oldu diyip duruyorum eşim de bana kızıyor neden olumsuz geliyor aklina hemen diyo bilmiyor ki içgüdüsel o Allah sağlıkla kucağınıza aldirsin da evlatlarımızı gözümüzün onun de olsalar içerde olunca panik daha çok oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…