Aynen oyle canım
Bızım babamızda gelıncce dıokı meseka oynuyor mu.? Bende o anlıktan bahsedıyor sandım bı kac kere yok hayır dıyroum
NASILLLL YANNİİİ dıyorum normalde oynuyor suanda sakin

Detaylarını çekmeye çalıştım kuzum elimden de baz alabilirsin. Bak bakalım bi canım

Eklentiler

• 16321502593375003973819011667662.webp
    41 KB · Görüntüleme: 33
  • 16321503086804529591919318318161.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 33
  • 16321503461108727251526302996595.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 38
Sıkma canını problem yok dedilerse yoktur Allahın izniyle bakalım doktor ne dicek önlem amaçlı bişeydi sonuçta

Kızlar yaptığım diyet işe yaramamış sabah açlık şekeri düşmüyor... Bugün 1 doz 4 ünite ile insülin başlıyoruz ve ayrıca korkunç katı bir diyetim daha oldu diyetisyen sağ olsun. Sabahtan beri kafam allak bullak. Ben optima şeker ölçüm cihazı kullanıyordum. Bugün diyabet hemşiresi roche ürünü accu chek verdi. Sen gebesin ve bu daha doğru sonuç veriyor diye. Dahiliyeyi aradım hemşirenin dediklerini demeden 2 cihaz arası 25 birim fark var değiştirelim mi diye optima devam dedi. Sabahtan beri cihazları araştırıyorum. Kilya Yasamademek123 siz ne kullanıyorsunuz? Gözlerinde pimpirik li gebe olcam ama dahiliyeci ye karşı güven kaybı yaşıyorum.

1 doz 4 unıte derken canım 4cc mi demek ıstedın.?
Bneım kı gelısı guzel eczacının ucretsız raporlulara verdıgı bır cıhaz canım ozel markalı almadım ben

Kuzum on call plus markası bilmiyorum hiç iyi mi kötü mü bu dediler bunu aldım. Üzüldüm ya diyetin nasıl peki. İnsülin sonuçta zararı olmayan bir şey diyor doktorlar kullanmakta değil ama yoruyor insanı hepsi

Diyet oldukça katı kuzum, hani Bi çatalı ucuyla bakayım değil tırnağını bile demeyeceksin dedi tatlıgillere. Bir tek bulgur pilavı serbest katılardan. Öğlen ara öğününde meyve 1 tane.
Sabah ve akşam ara öğünlerinde 1 avuç leblebi. Sabah ve akşam 25 g ekmek var. Çorba yersen o da yok.

Beni mutlu eden tek şey sebze haşlama ya da fırın doyana kadar yiyebilirsin dedi 1 bütün brokoli yiyebilirim o zaman yoğurt sos yapıp

Öyle kuzum ne diyeyim ikilemde kaldım ama sancı için gitmiştim kalp atışına takıldım şimdi de sinir bozucu oldu
Tatlım kalp atısına takılma bence hareketlerını sen hıssedıyrosun tecrubelı arkadaslar da bukunmakta zorlanıldıgından bahsedıyorlar sıkma guzel canını evınde dınlenırken konus bebbeklerınle sakinleşin bir guzel sancın cıkmadıysa bence sorun olmaz
Gercı annelık hassasıyetı kım ne derse desın endıse korku tum bedenını sarıyor insanın aaay hayırlısı ıle vakıtlerı dolup ta gözumuzun onunde olsalardı ozaman da acaba ayy uyumadı ayy gazlı dıe konusuruz

Moralini bozma canım Allah’a şükür hareketliler bence ikiz olmasından kaynaklanıyor olabilir zor bulmaları

Kalem şeklinde ya o 4 e gelene kadar işte 4 cc dir sanırım cahillik
Estağfurullah canım hep hastakıkkarın cahili olsak hıc karsılasmasak ben bazen 10 bazen 12 kullanıyorum
Sana egıtmını vermıslerdır zaten ama
Şu detayı unutma ılacı verınce bı kac sn ye bekle ancak derının altına gecıyor aksi taktırde bıraz dısarı sızıntı yapıyor dolapta da beklendıgı ıcın saklama kosulu olrak bıraz hafıf koyumsu hal oluyor yaoar yapmaz cekme ıgneyı

Kilya cığım, çok geçmiş olsun yaa.
İnsan haklı olarak endişelenir tabii, hiç halden anlamıyorlar cidden.
Keşke normal USG’de kalp atışını dinlenselermiş, için rahat ederdi.

Sağ ol kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…