Doktor yoktu kuzum maalesef endişe etme bir şey yok diyip yolladılar doktorumda sorun yok dedi inşallah öyledirKilya cığım, çok geçmiş olsun yaa.
İnsan haklı olarak endişelenir tabii, hiç halden anlamıyorlar cidden.
Keşke normal USG’de kalp atışını dinlenselermiş, için rahat ederdi.
Olabilir kuzum zaten en erken 26.haftada girebiliyorlarmış ben de 26 dayım belki ondan bulunmadı buldu aslında ama iki dakika sonra gitti geri hareket etti sanırım. Doktorum normal dedi sancı çıkmadı işte sancı için gidip ne ile uğraştım canım sıkıldı cidden yarın randevu bulursam giderim ya da ertesi gün. Acile giderim şimdi usg leri çok eski detaylı bakmayıp gönderecek biliyorum çokta gerildim zaten artık.Moralini bozma canım Allah’a şükür hareketliler bence ikiz olmasından kaynaklanıyor olabilir zor bulmaları
Öyle kuzum doktor da normal dedi sancı çıkmadı. İşte o kalp atışı takibinin yapılmaması canımı şıktı yani elimde değil onu da ilettim doktor yine de sorun yok dedi. Demek ki böyle ne bileyim valla. İstirahat et bol bol dediTatlım kalp atısına takılma bence hareketlerını sen hıssedıyrosun tecrubelı arkadaslar da bukunmakta zorlanıldıgından bahsedıyorlar sıkma guzel canını evınde dınlenırken konus bebbeklerınlesakinleşin bir guzel sancın cıkmadıysa bence sorun olmaz
Gercı annelık hassasıyetı kım ne derse desın endıse korku tum bedenını sarıyor insanın aaay hayırlısı ıle vakıtlerı dolup ta gözumuzun onunde olsalardı ozaman da acaba ayy uyumadı ayy gazlı dıe konusuruz
Yarına randevu oluştursana sen yavrum Bi rahat edersin heOlabilir kuzum zaten en erken 26.haftada girebiliyorlarmış ben de 26 dayım belki ondan bulunmadı buldu aslında ama iki dakika sonra gitti geri hareket etti sanırım. Doktorum normal dedi sancı çıkmadı işte sancı için gidip ne ile uğraştım canım sıkıldı cidden yarın randevu bulursam giderim ya da ertesi gün. Acile giderim şimdi usg leri çok eski detaylı bakmayıp gönderecek biliyorum çokta gerildim zaten artık.
Allah’a şükür sancı çıkmamış canım bizimkiler daha küçüklerde hareket alanları daha fazla o yüzden bulmakta güçlük çekmişlerdir sen canını sıkma hareketlerini hissediyorsun kafanın rahat etmesi için dediğin gibi randevu al görün ama bence hiç bir sıkıntı yok miniklerimizin bize oynadığı oyunlarOlabilir kuzum zaten en erken 26.haftada girebiliyorlarmış ben de 26 dayım belki ondan bulunmadı buldu aslında ama iki dakika sonra gitti geri hareket etti sanırım. Doktorum normal dedi sancı çıkmadı işte sancı için gidip ne ile uğraştım canım sıkıldı cidden yarın randevu bulursam giderim ya da ertesi gün. Acile giderim şimdi usg leri çok eski detaylı bakmayıp gönderecek biliyorum çokta gerildim zaten artık.
Ah ya baya katı olmuş. Allah kolaylık versin kuzumDiyet oldukça katı kuzum, hani Bi çatalı ucuyla bakayım değil tırnağını bile demeyeceksin dedi tatlıgillere. Bir tek bulgur pilavı serbest katılardan. Öğlen ara öğününde meyve 1 tane.
Sabah ve akşam ara öğünlerinde 1 avuç leblebi. Sabah ve akşam 25 g ekmek var. Çorba yersen o da yok.
Beni mutlu eden tek şey sebze haşlama ya da fırın doyana kadar yiyebilirsin dedi1 bütün brokoli yiyebilirim o zaman yoğurt sos yapıp
Vallaa yaa daha nasıl istirahat edecegız bende bılıyorumÖyle kuzum doktor da normal dedi sancı çıkmadı. İşte o kalp atışı takibinin yapılmaması canımı şıktı yani elimde değil onu da ilettim doktor yine de sorun yok dedi. Demek ki böyle ne bileyim valla. İstirahat et bol bol dedizaten evde yatıyorum yani
Valla kuzum benim atraksiyonlu geçti daha çok sinir oldum geldim. Sonuçta yok elimde şükür tek bildiğim kasılma yok artık sabredip doktor muayenesini bekleyeceğim. Rabbime emanet umarım iyidirlerVallaa yaa daha nasıl istirahat edecegız bende bılıyorum
Sımdı benım dr da nst dedı off yaa gıtmeme gerek olur mu acaba bende bı tarafım ya pısman olursam dıe de korkuyorum
Kafanın rahat etmesi için istersen git canım doktor birşey söyleyince kafaya takıyoruz bu sefer kurmaya başlıyoruz hem kendimizi hem bebişlerimizi strese sokuyoruzVallaa yaa daha nasıl istirahat edecegız bende bılıyorum
Sımdı benım dr da nst dedı off yaa gıtmeme gerek olur mu acaba bende bı tarafım ya pısman olursam dıe de korkuyorum
Aminn ınsallahhhValla kuzum benim atraksiyonlu geçti daha çok sinir oldum geldim. Sonuçta yok elimde şükür tek bildiğim kasılma yok artık sabredip doktor muayenesini bekleyeceğim. Rabbime emanet umarım iyidirler
Öyle yaa ıste bana yakın polıkınlık yap kadın dogumu felan da var olmazsa en yakın yer olarak nst ye oraya gidebilirim ancak esımde calısyor cunkuKafanın rahat etmesi için istersen git canım doktor birşey söyleyince kafaya takıyoruz bu sefer kurmaya başlıyoruz hem kendimizi hem bebişlerimizi strese sokuyoruz
Bilmiyorum öyle dediler doktora da aynen ilettim gayet normal baktı bir şey yok dedi. Eşim de başımda dır dır geriliyorsun beni de geriyorsun bir şey yok diyorlar boşuna yapıyorsun bilmem ne iyice sinirim tavan. Şükür inşallah bir şey olmasın zaten ama o yaşamıyor öyle rahat rahat konuşunca ağzının üzerine kürekle vurasım geldi. Neyse sakinleşeyim daha son zamanlar geldikçe çok yol görünecek bize biraz rahatlamam lazım. Valla hayırlısı ile bir kucağımıza alalım daAllah’a şükür sancı çıkmamış canım bizimkiler daha küçüklerde hareket alanları daha fazla o yüzden bulmakta güçlük çekmişlerdir sen canını sıkma hareketlerini hissediyorsun kafanın rahat etmesi için dediğin gibi randevu al görün ama bence hiç bir sıkıntı yok miniklerimizin bize oynadığı oyunlar
İnşallah hiç bir sıkıntı yoktur canım içini ferah tut strese girip bebişide sokma strese pozitif düşüncelere yöneliyoruz her zamanÖyle yaa ıste bana yakın polıkınlık yap kadın dogumu felan da var olmazsa en yakın yer olarak nst ye oraya gidebilirim ancak esımde calısyor cunku
Yaa aslında daha evelde sormustum hemen muaneye gitmişti m sadece usg cekmıstıİnşallah hiç bir sıkıntı yoktur canım içini ferah tut strese girip bebişide sokma strese pozitif düşüncelere yöneliyoruz her zaman
Valla kuzum doktorun orada değilse sıkıntı en güzeli hastanede çalışan doktormuş anladım. Ona bir yere git diğerine bir yere git doktorun olsa gelir bakarÖyle yaa ıste bana yakın polıkınlık yap kadın dogumu felan da var olmazsa en yakın yer olarak nst ye oraya gidebilirim ancak esımde calısyor cunku
Amin yavrum ya inşallah, yüzdük yüzdük az kaldı sağ salim bitirseydik bi...Ah ya baya katı olmuş. Allah kolaylık versin kuzumBana da tatlı türevi kesinlikle yasak hani tadına bakayım filan yok dedi. Çorba çok sulu olsun akşam ama olmasa da olur dedi. Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Yaa haklısınndan benıktek gıtmem cok sıkıntı yada persembe cumayı beklıcem esımın ızınlı gununu hıc cesaretım yok tek gıtmeye yuryemem sıkıntı danısman da ıslem yaparken beklemek bıle sıkıntı ne bıleyım allah yardımcımız olsunValla kuzum doktorun orada değilse sıkıntı en güzeli hastanede çalışan doktormuş anladım. Ona bir yere git diğerine bir yere git doktorun olsa gelir bakar
AmiiinAmin yavrum ya inşallah, yüzdük yüzdük az kaldı sağ salim bitirseydik bi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?