Kilya cığım, çok geçmiş olsun yaa.
İnsan haklı olarak endişelenir tabii, hiç halden anlamıyorlar cidden.
Keşke normal USG’de kalp atışını dinlenselermiş, için rahat ederdi.
Doktor yoktu kuzum maalesef endişe etme bir şey yok diyip yolladılar doktorumda sorun yok dedi inşallah öyledir

Moralini bozma canım Allah’a şükür hareketliler bence ikiz olmasından kaynaklanıyor olabilir zor bulmaları
Olabilir kuzum zaten en erken 26.haftada girebiliyorlarmış ben de 26 dayım belki ondan bulunmadı buldu aslında ama iki dakika sonra gitti geri hareket etti sanırım. Doktorum normal dedi sancı çıkmadı işte sancı için gidip ne ile uğraştım canım sıkıldı cidden yarın randevu bulursam giderim ya da ertesi gün. Acile giderim şimdi usg leri çok eski detaylı bakmayıp gönderecek biliyorum çokta gerildim zaten artık.

Kilya kuş bak bu senin baston araba değilmi bastona puset takıldığını da anca gördüm

Eklentiler

• IMG_20210920_192647.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 37
Öyle kuzum doktor da normal dedi sancı çıkmadı. İşte o kalp atışı takibinin yapılmaması canımı şıktı yani elimde değil onu da ilettim doktor yine de sorun yok dedi. Demek ki böyle ne bileyim valla. İstirahat et bol bol dedi zaten evde yatıyorum yani

Yarına randevu oluştursana sen yavrum Bi rahat edersin he

Allah’a şükür sancı çıkmamış canım bizimkiler daha küçüklerde hareket alanları daha fazla o yüzden bulmakta güçlük çekmişlerdir sen canını sıkma hareketlerini hissediyorsun kafanın rahat etmesi için dediğin gibi randevu al görün ama bence hiç bir sıkıntı yok miniklerimizin bize oynadığı oyunlar

Ah ya baya katı olmuş. Allah kolaylık versin kuzum Bana da tatlı türevi kesinlikle yasak hani tadına bakayım filan yok dedi. Çorba çok sulu olsun akşam ama olmasa da olur dedi. Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Vallaa yaa daha nasıl istirahat edecegız bende bılıyorum
Sımdı benım dr da nst dedı off yaa gıtmeme gerek olur mu acaba bende bı tarafım ya pısman olursam dıe de korkuyorum

Sımdı benım dr da nst dedı off yaa gıtmeme gerek olur mu acaba bende bı tarafım ya pısman olursam dıe de korkuyorum
Valla kuzum benim atraksiyonlu geçti daha çok sinir oldum geldim. Sonuçta yok elimde şükür tek bildiğim kasılma yok artık sabredip doktor muayenesini bekleyeceğim. Rabbime emanet umarım iyidirler

Kafanın rahat etmesi için istersen git canım doktor birşey söyleyince kafaya takıyoruz bu sefer kurmaya başlıyoruz hem kendimizi hem bebişlerimizi strese sokuyoruz

Kafanın rahat etmesi için istersen git canım doktor birşey söyleyince kafaya takıyoruz bu sefer kurmaya başlıyoruz hem kendimizi hem bebişlerimizi strese sokuyoruz
Öyle yaa ıste bana yakın polıkınlık yap kadın dogumu felan da var olmazsa en yakın yer olarak nst ye oraya gidebilirim ancak esımde calısyor cunku

Bilmiyorum öyle dediler doktora da aynen ilettim gayet normal baktı bir şey yok dedi. Eşim de başımda dır dır geriliyorsun beni de geriyorsun bir şey yok diyorlar boşuna yapıyorsun bilmem ne iyice sinirim tavan. Şükür inşallah bir şey olmasın zaten ama o yaşamıyor öyle rahat rahat konuşunca ağzının üzerine kürekle vurasım geldi. Neyse sakinleşeyim daha son zamanlar geldikçe çok yol görünecek bize biraz rahatlamam lazım. Valla hayırlısı ile bir kucağımıza alalım da

Öyle yaa ıste bana yakın polıkınlık yap kadın dogumu felan da var olmazsa en yakın yer olarak nst ye oraya gidebilirim ancak esımde calısyor cunku
İnşallah hiç bir sıkıntı yoktur canım içini ferah tut strese girip bebişide sokma strese pozitif düşüncelere yöneliyoruz her zaman

İnşallah hiç bir sıkıntı yoktur canım içini ferah tut strese girip bebişide sokma strese pozitif düşüncelere yöneliyoruz her zaman
Yaa aslında daha evelde sormustum hemen muaneye gitmişti m sadece usg cekmıstı
Ama bazen ya kasılmaysa ya atlıyorsam bu detayı dıe düşünmeden edemıyor ınsan kendını

Valla kuzum doktorun orada değilse sıkıntı en güzeli hastanede çalışan doktormuş anladım. Ona bir yere git diğerine bir yere git doktorun olsa gelir bakar

Amin yavrum ya inşallah, yüzdük yüzdük az kaldı sağ salim bitirseydik bi...

Valla kuzum doktorun orada değilse sıkıntı en güzeli hastanede çalışan doktormuş anladım. Ona bir yere git diğerine bir yere git doktorun olsa gelir bakar
Yaa haklısınndan benıktek gıtmem cok sıkıntı yada persembe cumayı beklıcem esımın ızınlı gununu hıc cesaretım yok tek gıtmeye yuryemem sıkıntı danısman da ıslem yaparken beklemek bıle sıkıntı ne bıleyım allah yardımcımız olsun hepımızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…