Kız ne ilacı ne olduAa öyle mi. Valla beni çok mutlu ettin şuanda biliyomusun. Yok Bi de biton para verdik raporladığı halde. Bi de ister istemez olur yan etkilerini güzel bi faydasını görmez yan etkileri beni mahfederse üzülürüm yani
Güzel bir ilac gebelere haftada bir taktirirdi bizim dr ove öve bitiremezdi zaten ben su tüp bebek te sunu anladim ki saglik guvencemiz hicbiseyi karsilamiyormus ister raporlu ister raporsuz illa cepten biseyler cıkıyorAa öyle mi. Valla beni çok mutlu ettin şuanda biliyomusun. Yok Bi de biton para verdik raporladığı halde. Bi de ister istemez olur yan etkilerini güzel bi faydasını görmez yan etkileri beni mahfederse üzülürüm yani
Anne yanının artıları ve eksileriBence çok güzel, kaçırma al. Ben de anne yanı da olabilen taşınabilir beşiklerden almayı düşünüyordum ki erkek kardeşim kendi kızında kullandığı park yatağı vermeyi teklif etti. Kabul ettim tabii ki. Ama o anne yanı olmuyor. Annesi de dedi zaten çok gerek kalmıyor anne yanına, böyle de rahat kullanırsın. Ben yine de anne yanını ayrı alıp bu park yatağı başka bir odaya mı koysam diye düşünmüyor değilim. Bakacağız artık
Bi de haftada bir. Ay yok bununla kalsın kuruduk kurudukGüzel bir ilac gebelere haftada bir taktirirdi bizim dr ove öve bitiremezdi zaten ben su tüp bebek te sunu anladim ki saglik guvencemiz hicbiseyi karsilamiyormus ister raporlu ister raporsuz illa cepten biseyler cıkıyor
Geçen kan demir takviyesi aldım ya yavrum serum. 2.dozunu alacağım akşam. Çok düşük toplayamıyoruzKız ne ilacı ne oldu
Yani baya temiz görünüyor bebeği 6 aylıkmış evimde yer olsa satmam 2. Bebek için ama hem bu hem park yatağa yer yok dedi kız.Bende bu anne yani yatağı çok beğendim yani 6 ay kadar kullanilabilicek bi ürün dediğin gibi yanlız sıfırı bin tl nin üzerinde olunca almaktan vazgeçtim, eğer temiz kullanılmışsa 500 tl verilir bence
Anladım kuzum şifa olsun ne diyim. İnşallah toparlanırGeçen kan demir takviyesi aldım ya yavrum serum. 2.dozunu alacağım akşam. Çok düşük toplayamıyoruz
İnşallah canımAnladım kuzum şifa olsun ne diyim. İnşallah toparlanır
maşallah cnm elisa bebeğimiz büyüyorKızlare ben dr dan geldım nst guzel cıktı
Usg renklı cektıkcok guzel yakaladık pozisyon olarak ıyıydı guzel kareler verdı
Esneme gernesme burnunu kasıma
Hatta gulerken remsını aldık
Vajınadan da baktı 38mm rahhım uzunluğu herseyyımız guzel cıktı masallahhkıloda guzel cıktı dr um dıo sekerını takıp edıyormusun bebek kılo almıs dedım pasta tatlı hamur işi yemıyorum
Ama proreın patlaması yasıyorum
Kefırker bademler cevızler vıtamınler vsdedıı tamma annesıı abarrtmaa
Hayırlısı ıle 30 u tamamlayalım sonrakı hedef 34 sen bu gıdısle agrılardan sezeryan olursun dıo
Ilacımı degustırmıs 2 tane al dedı
Fıbromıyeljı oldugu ıcın zor gecıyor dedı
Ama cok şükür keyfım yerıne geldırabbım bekleyen tum arakdaslarıma hayırlı habberler almak nasıp etsın
gözün aydın cnm..kızlar selam bayadır giremedim oku oku bitmedidirekt son sayfaya geldim Kilya cım geçmiş olsun Yasamademek123 bende bu kim diyorum sonra anladım seninde gözün aydın canım herşey yolundaymış sevindim ZEYNEPP5555 canım ben 24hafta iznine ayrıldım kalkacağını sanmam ama bana dr um dediki 24+0 da alabilirsin o yazıyı dedi en fazla 1-2gün önce alabilirsin dedi ben 23+5 de aldım daha öncesinde vermiyormuş doktor bilgin olsun bide benim özeldeydi devlettekiler verir mi hiç bilmiyorum benimde çok şükür herşey yolunda 24+5 oldum şeker yüklemesi yaptk değerler normal çıktı onuda atlattık şimdi diğer kontrolü bekliyorum taaa 12 ekimde
cnm geçmiş olsun neyin vardı ki..Vay anasını birinden birine geçemiyoz zaten
Ben akşam kan almaya gideceğim yine damardan
hadi bakalım hayırlı haberlerle inşallah cnm..Kızlar bugün açlık ve tokluk şeker tahlilleri vermeye gittim. Ekstra kan tahlili de verdim rutin.
Dün akşam künefe yemiştim. Açlık şekerinde etki eder mi bilemedim. Tokluk şekerini vermeden önce de bolca bal yedim kahvaltıda. Bakalım o nasıl etki edecek. Benim rutinim bu diye hiç değişiklik yapmayayım dedim kahvaltıda.
Şekerlerim yine de yüksek çıkmazsa tamam diyeceğim, bende şeker falan yok. Hayatıma aynen devam. Ama yüksek çıkarsa en başta balı ve tatlıyı keseceğim demektir.
cnm bende böyle kip ve portatif ürünleri çok seviyorum.fotoğaftada gayet temiz olduğu görünüyor ki 6 ay kullanılmış. yıkatmaya verirsin için rahat emezse..Yani baya temiz görünüyor bebeği 6 aylıkmış evimde yer olsa satmam 2. Bebek için ama hem bu hem park yatağa yer yok dedi kız.
Kan değerlerim düşük yavrum takviye alıyorum. Sağolasıncnm geçmiş olsun neyin vardı ki..
Aa o niye olmuş kikızlar bu arada dün takip ettiğim tüm sayfalarda eksilme oldu.mesela burası 2800 küsür sayfadayken 1900 leri gitti.bugün tekrar 2800lere geldi sizede oldu mu..
iki gün yazılanları çok takip edemedim..
Aminn teyzesıı cok sagolasınmaşallah cnm elisa bebeğimiz büyüyor
artık kilosundan dolayı strest etmezsin için rahatlamştır.fibromiyaljin için de allah sağlık versin cnm
Bu ürün şuan e bebekte 699 tl ye satiliyor kahverengi rengi. Alacaksaniz 0 olarak ta bu fiyatata indirime giriyor. 2 ay once magazadada düşmüştü fiyatiBu ürünü almayı düşünen var mı öncelik olarak. Şuanki fiyatı 1500 e yakın ama ben 2. El baktm 6 ay kullanmış bir anne yepyeni gözüküyor 500 e veriyor. Ve tecrübelerini aktardı. 6. Aydan sonra park yatağa geçtik dedi bunun çok rahatlığını gördüm salondaysam oraya aldım sürekli yanımdaydı yatağıyla dedi emzirip oraya yatırdım baska yerlere yatırmadm dedi. Şimdi park yatak aldık 6. Ayda bile zorluyor beni dedi ilk aşama için kesinlikle yine olsa yine bu anne yanını alırdım dedi. Bu paylaşan kadın da çok memnun. Yani 500 tl 6 ay için verilir gibi geldi bana. En kötü çantasına katlayıp sonraki bebeler için de kullanılabilir. Sizin fikriniz nedir
Bunun linkini atarmısn kuzumBen bunu alacağım uzun vadede yatar diye düşünüyorum. 3 modelde kullanılıyor.
Eki Görüntüle 2920066 Eki Görüntüle 2920067 Eki Görüntüle 2920068
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?