- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
O zman yeni bir soru bu mu park yatak mıKuzucum bence de araştır biraz dahaMemnun kalanda vardır tabi ki ama benim etrafimdaki hiçkimse (hepsi iki bebekli deneyimliler ) bundan memnun kalmadı ve sattılar hemen bu arada çocuk hareketlenince altı ay bile yatırmaıyosun tedirgin oluyosun yüksek diye dediler bende eledim direk kafadan bu
Sağol canımTabikisi canım
GULLIVER beyaz 60x120 cm bebek karyolası - 10248519 | IKEA
GULLIVER beyaz 60x120 cm bebek karyolası - 10248519 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
Yaa kıyamamm yarasın insallah bolbol can olsun kan olsunŞunu yaa
Ohhh aminnn inşallahhhhOhhh bolbol kan oksun can olsun orda 3 kalp var yaraasssnnnn
Aminn kuzum inşallahhhhYaa kıyamamm yarasın insallah bolbol can olsun kan olsun
Yavrum şifa olsunŞunu yaa
Amin canım inşallahYavrum şifa olsun
demek ki bende oldu sadece.Aa o niye olmuş kiasıl soru bunu nasıl farkettin ben hayatta dikkat etmem ona
cnm allah korumuş..Kızlarr az ömce basima oyle bisey geldi ki yukardan bi kavanoz alacaktim ilk defa samdalyeye ciktim ve dengemi kaybettm ama tutundm dusmedim cok sükür ama yasadigim korku yetti bana tövbeler olsun bir daha
Kuzum sen napiyorsun aman diyin bırak dünya yansın sen bebeğine bak çok şükür birşey olmamış vardır bunda da hayırYok bana da iyi bir ders oldu zaten cok sükür Allah ım beterinden saklasn sen ne resmk gönderecektin
Şifa olsun cnm yarasın sana da bebislere de..Şunu yaa
Çok geçmiş olsun canım. Aman dikkat et. Ben hamile kalmadan önce bir düştüm sandalyeden sırt üstü yani belim kırıldı sakat kalacağım dedim düşme anında. Hele şimdi vücut dengesi değişti ki çok tehlikeli.Kızlarr az ömce basima oyle bisey geldi ki yukardan bi kavanoz alacaktim ilk defa samdalyeye ciktim ve dengemi kaybettm ama tutundm dusmedim cok sükür ama yasadigim korku yetti bana tövbeler olsun bir daha
Amin kuzum inşallahKuzum sen napiyorsun aman diyin bırak dünya yansın sen bebeğine bak çok şükür birşey olmamış vardır bunda da hayır
Şifa olsun cnm yarasın sana da bebislere de..
Valla bana bir akıl kârı oldu bu canım cok sükür kazasız belasız atlattmKuzum sen napiyorsun aman diyin bırak dünya yansın sen bebeğine bak çok şükür birşey olmamış vardır bunda da hayır
Şifa olsun cnm yarasın sana da bebislere de..
Çok güzel bende bunu düşünüyorumBen bunu alacağım uzun vadede yatar diye düşünüyorum. 3 modelde kullanılıyor.
Eki Görüntüle 2920066 Eki Görüntüle 2920067 Eki Görüntüle 2920068
Ben anlamadım kuzum yaa, kan takviyesi mi? PRP mi, nedir bu?Şunu yaa
Aaa e bebekte de mi varmısKızlae bu ateşölçeri alacak olan varsa ben aldım e bebekten 160 a. Trendyolda 167.daha düşerse de yapacak bişe yok
Braun Koltukaltı Ateş Ölçer Prt 2000 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Evet koduna baktım aynısı valla trendyolda da indirimi yokmuş yani. Ama dediğim gibi bundan sonra da düşerse yapcak bişe yokAaa e bebekte de mi varmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?