Aaa şaşırdım şuan tesekkur ederim bekleyip piyasa yoklayayım biraz o halde
Kuzucum bence de araştır biraz daha Memnun kalanda vardır tabi ki ama benim etrafimdaki hiçkimse (hepsi iki bebekli deneyimliler ) bundan memnun kalmadı ve sattılar hemen bu arada çocuk hareketlenince altı ay bile yatırmaıyosun tedirgin oluyosun yüksek diye dediler bende eledim direk kafadan bu

Kızlarr az ömce basima oyle bisey geldi ki yukardan bi kavanoz alacaktim ilk defa samdalyeye ciktim ve dengemi kaybettm ama tutundm dusmedim cok sükür ama yasadigim korku yetti bana tövbeler olsun bir daha
Dikkat et kuzum ister istemez denge kayıpları oluyor. Ucuz atlatmışsın geçmiş olsun

Kızlarr az ömce basima oyle bisey geldi ki yukardan bi kavanoz alacaktim ilk defa samdalyeye ciktim ve dengemi kaybettm ama tutundm dusmedim cok sükür ama yasadigim korku yetti bana tövbeler olsun bir daha
Ahh canım dikkat et. Biz de aranıyoruz işte. En azından evde kimse yokken yapma öyle şeyler sakın

Bakkbaakkk yaaa sımdı yanımda olsan kafana bı şabalak gelırdı sakınnn bakk neler cekıyrouzzz yavrum yaaa bız yattıgımız yerden korkuyoruz

Kuzum aman diyim sakın yapmaa Allah korumuş yaaa ben de bir kaçkere yaptım eşim kıyameti kopardı aman kuzum Allaha emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…