Aaa şaşırdım şuanBu ürün şuan e bebekte 699 tl ye satiliyor kahverengi rengi. Alacaksaniz 0 olarak ta bu fiyatata indirime giriyor. 2 ay once magazadada düşmüştü fiyati
Simdi yine baktim e bebek internet sitesinde var satista. Benimde gozum bundaydi o yuzden takipteyim yazayim dedim.Aaa şaşırdım şuantesekkur ederim bekleyip piyasa yoklayayım biraz o halde
Kuzucum bence de araştır biraz dahaAaa şaşırdım şuantesekkur ederim bekleyip piyasa yoklayayım biraz o halde
Tabikisi canımBunun linkini atarmısn kuzum
Dikkat et kuzum ister istemez denge kayıpları oluyor. Ucuz atlatmışsın geçmiş olsunKızlarr az ömce basima oyle bisey geldi ki yukardan bi kavanoz alacaktim ilk defa samdalyeye ciktim ve dengemi kaybettm ama tutundm dusmedim cok sükür ama yasadigim korku yetti bana tövbeler olsun bir daha
Valla cok sükür tövbeler tövbesi bir dahaDikkat et kuzum ister istemez denge kayıpları oluyor. Ucuz atlatmışsın geçmiş olsun
Ahh canım dikkat et. Biz de aranıyoruz işte. En azından evde kimse yokken yapma öyle şeyler sakınKızlarr az ömce basima oyle bisey geldi ki yukardan bi kavanoz alacaktim ilk defa samdalyeye ciktim ve dengemi kaybettm ama tutundm dusmedim cok sükür ama yasadigim korku yetti bana tövbeler olsun bir daha
Bakkbaakkk yaaa sımdı yanımda olsan kafana bı şabalak gelırdıKızlarr az ömce basima oyle bisey geldi ki yukardan bi kavanoz alacaktim ilk defa samdalyeye ciktim ve dengemi kaybettm ama tutundm dusmedim cok sükür ama yasadigim korku yetti bana tövbeler olsun bir daha
Kuzum aman diyim sakın yapmaa Allah korumuş yaaaKızlarr az ömce basima oyle bisey geldi ki yukardan bi kavanoz alacaktim ilk defa samdalyeye ciktim ve dengemi kaybettm ama tutundm dusmedim cok sükür ama yasadigim korku yetti bana tövbeler olsun bir daha
NolduuuuBende de durumlar
Valla cok haklisın düsmüs kadar vicdan azabı cektim zatenBakkbaakkk yaaa sımdı yanımda olsan kafana bı şabalak gelırdısakınnn bakk neler cekıyrouzzz yavrum yaaa bız yattıgımız yerden korkuyoruz
Aynen esim geldi fena kizdi bana da daha da yapmam buna sükürKuzum aman diyim sakın yapmaa Allah korumuş yaaaben de bir kaçkere yaptım eşim kıyameti kopardı aman kuzum Allaha emanet
Yok bana da iyi bir ders oldu zaten cok sükür Allah ım beterinden saklasn sen ne resmk gönderecektinAhh canım dikkat et. Biz de aranıyoruz işte. En azından evde kimse yokken yapma öyle şeyler sakın
Şunu yaaYok bana da iyi bir ders oldu zaten cok sükür Allah ım beterinden saklasn sen ne resmk gönderecektin
Üzülme atlattın neyseki annesi ama bundan sonra temkinli olValla cok haklisın düsmüs kadar vicdan azabı cektim zaten
Ohhh bolbol kan oksun can olsun orda 3 kalp var yaraasssnnnnŞunu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?