- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Tamm yok takmamCnm bir parça bitter den bir şey olmaz hiç değilse nefsin korelsin
Masaallah gozunaydin içinde rahat etti güzel pozları da gördün ne güzel oldu kilosu da iyiymiş artık zayıf diye takma kafana kilosunu..
Aynenn alttan muane de baktı bu seferRahminde uzamış bak kuzum bekleyecek Elisa kuşu
Effort Pijama Zerre Bebe Kadın Pembe Uzun Kollu Pijama Takımı Gecelik Sabahlık Lohusa Hamile 4'lü Set Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLgerci fiyatlar pahalı ama belki inerTamam canım sağol. Ben de gelsin deneyeyim dedim en kötü iade ederimsen kaç haftalıktın
Yaa teyzelerı oylee aynen dr umuzda oyle soyluyorYaaa gördün müüü at artık bu stresi üzerinden yavrum herşeyy çok güzell işteee güzel enerji insanın sağlığını etkiliyor sen mutluysan bebekte mutlu hep buna inanıyorum. Anne ben iyiyimmm sen de iyi ol demiş bugün sana Elisoş
Yani evinde yerin varsa kullanilabilir benim evim cok büyük degil ortada kalabalık olur bana ama 2.el almazdm alacaksamBu ürünü almayı düşünen var mı öncelik olarak. Şuanki fiyatı 1500 e yakın ama ben 2. El baktm 6 ay kullanmış bir anne yepyeni gözüküyor 500 e veriyor. Ve tecrübelerini aktardı. 6. Aydan sonra park yatağa geçtik dedi bunun çok rahatlığını gördüm salondaysam oraya aldım sürekli yanımdaydı yatağıyla dedi emzirip oraya yatırdım baska yerlere yatırmadm dedi. Şimdi park yatak aldık 6. Ayda bile zorluyor beni dedi ilk aşama için kesinlikle yine olsa yine bu anne yanını alırdım dedi. Bu paylaşan kadın da çok memnun. Yani 500 tl 6 ay için verilir gibi geldi bana. En kötü çantasına katlayıp sonraki bebeler için de kullanılabilir. Sizin fikriniz nedir
Yerin varsa olabilir evde yer olmayınca da zor oluyor bende anne yani aldım onu diğer odalara götürürüm diyorum ama bakalım belki bir sallana besik alsam daha rahat olacak sallanan beşikte 6 aydan sonra yatmaz deniyor kararsızım suanBu ürünü almayı düşünen var mı öncelik olarak. Şuanki fiyatı 1500 e yakın ama ben 2. El baktm 6 ay kullanmış bir anne yepyeni gözüküyor 500 e veriyor. Ve tecrübelerini aktardı. 6. Aydan sonra park yatağa geçtik dedi bunun çok rahatlığını gördüm salondaysam oraya aldım sürekli yanımdaydı yatağıyla dedi emzirip oraya yatırdım baska yerlere yatırmadm dedi. Şimdi park yatak aldık 6. Ayda bile zorluyor beni dedi ilk aşama için kesinlikle yine olsa yine bu anne yanını alırdım dedi. Bu paylaşan kadın da çok memnun. Yani 500 tl 6 ay için verilir gibi geldi bana. En kötü çantasına katlayıp sonraki bebeler için de kullanılabilir. Sizin fikriniz nedir
Çok güzel bi setmiş canım 4 lü takıma göre fiyat iyi geldi banaEffort Pijama Zerre Bebe Kadın Pembe Uzun Kollu Pijama Takımı Gecelik Sabahlık Lohusa Hamile 4'lü Set Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLgerci fiyatlar pahalı ama belki iner
trendyolda bunları buldum
Ben 24+3 haftaligim cnm
Bir çok çeşit var bende şimdi baktım bir bakayım hepsine tekrarÇok güzel bi setmiş canım 4 lü takıma göre fiyat iyi geldi bana
Yani evinde yerin varsa kullanilabilir benim evim cok büyük degil ortada kalabalık olur bana ama 2.el almazdm alacaksam
Yerin varsa olabilir evde yer olmayınca da zor oluyor bende anne yani aldım onu diğer odalara götürürüm diyorum ama bakalım belki bir sallana besik alsam daha rahat olacak sallanan beşikte 6 aydan sonra yatmaz deniyor kararsızım suan
Sen anne yanı ne aldın canımYerin varsa olabilir evde yer olmayınca da zor oluyor bende anne yani aldım onu diğer odalara götürürüm diyorum ama bakalım belki bir sallana besik alsam daha rahat olacak sallanan beşikte 6 aydan sonra yatmaz deniyor kararsızım suan
Cok iyi canısı bence degerlendırBu ürünü almayı düşünen var mı öncelik olarak. Şuanki fiyatı 1500 e yakın ama ben 2. El baktm 6 ay kullanmış bir anne yepyeni gözüküyor 500 e veriyor. Ve tecrübelerini aktardı. 6. Aydan sonra park yatağa geçtik dedi bunun çok rahatlığını gördüm salondaysam oraya aldım sürekli yanımdaydı yatağıyla dedi emzirip oraya yatırdım baska yerlere yatırmadm dedi. Şimdi park yatak aldık 6. Ayda bile zorluyor beni dedi ilk aşama için kesinlikle yine olsa yine bu anne yanını alırdım dedi. Bu paylaşan kadın da çok memnun. Yani 500 tl 6 ay için verilir gibi geldi bana. En kötü çantasına katlayıp sonraki bebeler için de kullanılabilir. Sizin fikriniz nedir
Yakınalrdaysa görmeden alma bence nolur nolmazValla yerim yok kızlar ya salonda bi koltugun önüne koyarım veya yatak odasında durur. Büyük park yatak yatak odasına girince yatak odasına nasıl girilir bilmiyorm aslnda yerim yok diye bunu düşündm. 2. Elde de kararsızım ama baya temiz sıfır gibi ürünkarar vermek zor
Evet siz gördükten sonra çantasına koyucaz dedi kadınYakınalrdaysa görmeden alma bence nolur nolmaz
Bunu yatak odama aldım boş odam vardı benim çocuk odam orayada montesorri aldım ins Kasım'da gelecek hepsi bunuda odadan odaya taşımak olmaz galiba bunuSen anne yanı ne aldın canım
Güzelmis aslında hepsi icindeÇantasız olanı 336ya düşmüş
Mustela Yeni Doğan Günlük Bakım Seti | 4 Parça Orijinal Boy Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
ZEYNEPP5555 Kilya Yasamademek123
Özellikle etiket isteyen arkadaşlarım
Hepsi içinde. Ben çanta istemiyorum zaten napcam çantayı da. Bi tane satıcı iyi değil şikayetler var ama diğerinde yorum yok. iki satıcı buldum bunu bu şekilde satan. Ve indirime girenGüzelmis aslında hepsi icinde
Yani canta cok gerekli degil bencedeHepsi içinde. Ben çanta istemiyorum zaten napcam çantayı da. Bi tane satıcı iyi değil şikayetler var ama diğerinde yorum yok. iki satıcı buldum bunu bu şekilde satan. Ve indirime giren
Tabi canım sen hiç başka yere sordunmu bunun setiniYani canta cok gerekli degil bencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?