Yaa teyzelerı oylee aynen dr umuzda oyle soyluyor

Bu ürünü almayı düşünen var mı öncelik olarak. Şuanki fiyatı 1500 e yakın ama ben 2. El baktm 6 ay kullanmış bir anne yepyeni gözüküyor 500 e veriyor. Ve tecrübelerini aktardı. 6. Aydan sonra park yatağa geçtik dedi bunun çok rahatlığını gördüm salondaysam oraya aldım sürekli yanımdaydı yatağıyla dedi emzirip oraya yatırdım baska yerlere yatırmadm dedi. Şimdi park yatak aldık 6. Ayda bile zorluyor beni dedi ilk aşama için kesinlikle yine olsa yine bu anne yanını alırdım dedi. Bu paylaşan kadın da çok memnun. Yani 500 tl 6 ay için verilir gibi geldi bana. En kötü çantasına katlayıp sonraki bebeler için de kullanılabilir. Sizin fikriniz nedir

Eklentiler

• F53F8484-53E0-4330-9890-588D12738562.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 44
Yani evinde yerin varsa kullanilabilir benim evim cok büyük degil ortada kalabalık olur bana ama 2.el almazdm alacaksam

Yerin varsa olabilir evde yer olmayınca da zor oluyor bende anne yani aldım onu diğer odalara götürürüm diyorum ama bakalım belki bir sallana besik alsam daha rahat olacak sallanan beşikte 6 aydan sonra yatmaz deniyor kararsızım suan

Yani evinde yerin varsa kullanilabilir benim evim cok büyük degil ortada kalabalık olur bana ama 2.el almazdm alacaksam

Valla yerim yok kızlar ya salonda bi koltugun önüne koyarım veya yatak odasında durur. Büyük park yatak yatak odasına girince yatak odasına nasıl girilir bilmiyorm aslnda yerim yok diye bunu düşündm. 2. Elde de kararsızım ama baya temiz sıfır gibi ürün karar vermek zor

Sen anne yanı ne aldın canım

Cok iyi canısı bence degerlendır

Yakınalrdaysa görmeden alma bence nolur nolmaz

Sen anne yanı ne aldın canım
Bunu yatak odama aldım boş odam vardı benim çocuk odam orayada montesorri aldım ins Kasım'da gelecek hepsi bunuda odadan odaya taşımak olmaz galiba bunu

Eklentiler

• IMG_20210921_134421.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…