Bence çok güzel, kaçırma al. Ben de anne yanı da olabilen taşınabilir beşiklerden almayı düşünüyordum ki erkek kardeşim kendi kızında kullandığı park yatağı vermeyi teklif etti. Kabul ettim tabii ki. Ama o anne yanı olmuyor. Annesi de dedi zaten çok gerek kalmıyor anne yanına, böyle de rahat kullanırsın. Ben yine de anne yanını ayrı alıp bu park yatağı başka bir odaya mı koysam diye düşünmüyor değilim. Bakacağız artık

Kızlar bugün açlık ve tokluk şeker tahlilleri vermeye gittim. Ekstra kan tahlili de verdim rutin.
Dün akşam künefe yemiştim. Açlık şekerinde etki eder mi bilemedim. Tokluk şekerini vermeden önce de bolca bal yedim kahvaltıda. Bakalım o nasıl etki edecek. Benim rutinim bu diye hiç değişiklik yapmayayım dedim kahvaltıda.

Şekerlerim yine de yüksek çıkmazsa tamam diyeceğim, bende şeker falan yok. Hayatıma aynen devam. Ama yüksek çıkarsa en başta balı ve tatlıyı keseceğim demektir.

Aaa iyi bak onun bir tanesi 5 amp venofere es deger demisti dahiliyeci cok güzel toparlarsn misler gibi taktır yarasın tum vucuduna
Aa öyle mi. Valla beni çok mutlu ettin şuanda biliyomusun. Yok Bi de biton para verdik raporladığı halde. Bi de ister istemez olur yan etkilerini güzel bi faydasını görmez yan etkileri beni mahfederse üzülürüm yani

Ona çok dikkat etmedim canım pardon .
Bir de ben herşeyin azını almaya karar verdim. Bazı bebeklere ürünler iyi gelmiyor. Bez,krem,şampuan v.s
Küçük boylarını alıp önce kullanacağım . Örneğin eşimde de bende de cilt sorunları var her şampuanı kullanamıyoruz kullandığımız herşey dermotolojik ürünler. Bebek bize çekerse yandık

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım. Eğer şekerin yoksa etki etmez. Bende bir gece öncesi karpuz ve başka meyve de yemiştim. Tokluk içinde kek yiyip gittim. İkiside aynı çıktı :)

Bezi flan yani uzun vadede kullanılacak şeyleri evet ben de çok almamaya gayret göstereceğim. Ama musteladan şikayet yok gibi bişey zaten Bi süre idare etsin beni Bi de onu düşünmeyelim dimi. Ozamn sen yine de riske atma küçük al. Benim de alerjik durumlarım var ama elimde yok. Sen Bi küçğkleirini alıp dene ozman riske atma kuzum

Bende bu anne yani yatağı çok beğendim yani 6 ay kadar kullanilabilicek bi ürün dediğin gibi yanlız sıfırı bin tl nin üzerinde olunca almaktan vazgeçtim, eğer temiz kullanılmışsa 500 tl verilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…