- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Yok buna gecmedim daha hicTabi canım sen hiç başka yere sordunmu bunun setini
Vay anasını birinden birine geçemiyoz zatenYok buna gecmedim daha hic
Thanks babyyÇantasız olanı 336ya düşmüş
Mustela Yeni Doğan Günlük Bakım Seti | 4 Parça Orijinal Boy Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
ZEYNEPP5555 @Kilya Yasamademek123
Özellikle etiket isteyen arkadaşlarım
Benım aldıgım bundan canoBunu yatak odama aldım boş odam vardı benim çocuk odam orayada montesorri aldım ins Kasım'da gelecek hepsi bunuda odadan odaya taşımak olmaz galiba bunu
Şifaaa olsunnn canımmmVay anasını birinden birine geçemiyoz zaten
Ben akşam kan almaya gideceğim yine damardan
Venofer mi ne taktırıyorsunVay anasını birinden birine geçemiyoz zaten
Ben akşam kan almaya gideceğim yine damardan
Ben daha uyguna gördüm canımÇantasız olanı 336ya düşmüş
Mustela Yeni Doğan Günlük Bakım Seti | 4 Parça Orijinal Boy Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
ZEYNEPP5555 @Kilya Yasamademek123
Özellikle etiket isteyen arkadaşlarım
Amin canmŞifaaa olsunnn canımmm
Frrinject yavrum 100mgVenofer mi ne taktırıyorsun
Bence çok güzel, kaçırma al. Ben de anne yanı da olabilen taşınabilir beşiklerden almayı düşünüyordum ki erkek kardeşim kendi kızında kullandığı park yatağı vermeyi teklif etti. Kabul ettim tabii ki. Ama o anne yanı olmuyor. Annesi de dedi zaten çok gerek kalmıyor anne yanına, böyle de rahat kullanırsın. Ben yine de anne yanını ayrı alıp bu park yatağı başka bir odaya mı koysam diye düşünmüyor değilim. Bakacağız artıkBu ürünü almayı düşünen var mı öncelik olarak. Şuanki fiyatı 1500 e yakın ama ben 2. El baktm 6 ay kullanmış bir anne yepyeni gözüküyor 500 e veriyor. Ve tecrübelerini aktardı. 6. Aydan sonra park yatağa geçtik dedi bunun çok rahatlığını gördüm salondaysam oraya aldım sürekli yanımdaydı yatağıyla dedi emzirip oraya yatırdım baska yerlere yatırmadm dedi. Şimdi park yatak aldık 6. Ayda bile zorluyor beni dedi ilk aşama için kesinlikle yine olsa yine bu anne yanını alırdım dedi. Bu paylaşan kadın da çok memnun. Yani 500 tl 6 ay için verilir gibi geldi bana. En kötü çantasına katlayıp sonraki bebeler için de kullanılabilir. Sizin fikriniz nedir
Yavrum bu seninn attığında 500 ml şampuan, pişik kremi 50 ml, masaj yağı da 100 ml, losyon hiç yok.Ben daha uyguna gördüm canım
Mustela Bebek Günlük Çözüm Seti - Fiyatı, Yorumları
Mustela Bebek Günlük Çözüm Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Aaa iyi bak onun bir tanesi 5 amp venofere es deger demisti dahiliyeci cok güzel toparlarsn misler gibi taktır yarasın tum vucudunaFrrinject yavrum 100mg
Aa öyle mi. Valla beni çok mutlu ettin şuanda biliyomusun. Yok Bi de biton para verdik raporladığı halde. Bi de ister istemez olur yan etkilerini güzel bi faydasını görmez yan etkileri beni mahfederse üzülürüm yaniAaa iyi bak onun bir tanesi 5 amp venofere es deger demisti dahiliyeci cok güzel toparlarsn misler gibi taktır yarasın tum vucuduna
Ona çok dikkat etmedim canım pardon .Yavrum bu seninn attığında 500 ml şampuan, pişik kremi 50 ml, masaj yağı da 100 ml, losyon hiç yok.
Benim gönderdiğimde 500 şampuan
300 losyon
100 pişik kremi
100 yağ var
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım. Eğer şekerin yoksa etki etmez. Bende bir gece öncesi karpuz ve başka meyve de yemiştim. Tokluk içinde kek yiyip gittim. İkiside aynı çıktı :)Kızlar bugün açlık ve tokluk şeker tahlilleri vermeye gittim. Ekstra kan tahlili de verdim rutin.
Dün akşam künefe yemiştim. Açlık şekerinde etki eder mi bilemedim. Tokluk şekerini vermeden önce de bolca bal yedim kahvaltıda. Bakalım o nasıl etki edecek. Benim rutinim bu diye hiç değişiklik yapmayayım dedim kahvaltıda.
Şekerlerim yine de yüksek çıkmazsa tamam diyeceğim, bende şeker falan yok. Hayatıma aynen devam. Ama yüksek çıkarsa en başta balı ve tatlıyı keseceğim demektir.
Bezi flan yani uzun vadede kullanılacak şeyleri evet ben de çok almamaya gayret göstereceğim. Ama musteladan şikayet yok gibi bişey zaten Bi süre idare etsin beni Bi de onu düşünmeyelim dimi. Ozamn sen yine de riske atma küçük al. Benim de alerjik durumlarım var ama elimde yok. Sen Bi küçğkleirini alıp dene ozman riske atma kuzumOna çok dikkat etmedim canım pardon .
Bir de ben herşeyin azını almaya karar verdim. Bazı bebeklere ürünler iyi gelmiyor. Bez,krem,şampuan v.s
Küçük boylarını alıp önce kullanacağım . Örneğin eşimde de bende de cilt sorunları var her şampuanı kullanamıyoruz kullandığımız herşey dermotolojik ürünler. Bebek bize çekerse yandık
Bende bu anne yani yatağı çok beğendim yani 6 ay kadar kullanilabilicek bi ürün dediğin gibi yanlız sıfırı bin tl nin üzerinde olunca almaktan vazgeçtim, eğer temiz kullanılmışsa 500 tl verilir benceBu ürünü almayı düşünen var mı öncelik olarak. Şuanki fiyatı 1500 e yakın ama ben 2. El baktm 6 ay kullanmış bir anne yepyeni gözüküyor 500 e veriyor. Ve tecrübelerini aktardı. 6. Aydan sonra park yatağa geçtik dedi bunun çok rahatlığını gördüm salondaysam oraya aldım sürekli yanımdaydı yatağıyla dedi emzirip oraya yatırdım baska yerlere yatırmadm dedi. Şimdi park yatak aldık 6. Ayda bile zorluyor beni dedi ilk aşama için kesinlikle yine olsa yine bu anne yanını alırdım dedi. Bu paylaşan kadın da çok memnun. Yani 500 tl 6 ay için verilir gibi geldi bana. En kötü çantasına katlayıp sonraki bebeler için de kullanılabilir. Sizin fikriniz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?