- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Haha aynen 200 de olabilirdiEvet koduna baktım aynısı valla trendyolda da indirimi yokmuş yani. Ama dediğim gibi bundan sonra da düşerse yapcak bişe yok
Neyse 200e de alabilirdik
Eve gidince bişe daha atacağım
Benim hemoglobin hrmatoktit değerlerimi yükseltemeti doktor kuzum hep değer altı. Kan hapını günde 2 ye çıktık yine yok. Bi demir kan ilacı var onu damardan verelim dedi. Geçen hafta 2 amp. almıştım serum bu hafta da 2 amp. İnşallahh bunlarla biraz toparlanır. Hamilelikte herşey risk kansızlık da maalesefBen anlamadım kuzum yaa, kan takviyesi mi? PRP mi, nedir bu?
Ben daha oralara gelmedim kuşumKızlar bu nasil ben cok begendim ama güvenilir mi bilemedim 6 ay oda sıcaklıgında muhafaza edilebilir dediler ama siz alacak mısınız nerelerden bakıyorsunuz
Benimde karsima cikti valla hosuma gittiBen daha oralara gelmedim kuşum
Bugün konuştuğumuz bişeHaha aynen 200 de olabilirdine atıcan kızz merak ettm
Ay hadi bakalım, şifa olsun inşallah canım benimBenim hemoglobin hrmatoktit değerlerimi yükseltemeti doktor kuzum hep değer altı. Kan hapını günde 2 ye çıktık yine yok. Bi demir kan ilacı var onu damardan verelim dedi. Geçen hafta 2 amp. almıştım serum bu hafta da 2 amp. İnşallahh bunlarla biraz toparlanır. Hamilelikte herşey risk kansızlık da maalesef
Aldın mı yoksaa hemen foti bekliyorumBugün konuştuğumuz bişe
Bu teneke kutulardan ben de vardı ürüne Bi etiket bastırsam içine de çikolata doldursam olmamıBenimde karsima cikti valla hosuma gitti
Araba sanmıyorsundur umarım bunu düşünmen beni üzerAldın mı yoksaa hemen foti bekliyorum
100 tane 100 lira diyor ama guvenilir mi bilmiyormBu teneke kutulardan ben de vardı ürüne Bi etiket bastırsam içine de çikolata doldursam olmamıbu kaça demiştin
Çok Aminn kuzumAy hadi bakalım, şifa olsun inşallah canım benim
Haha valla araba sanmıstmAraba sanmıyorsundur umarım bunu düşünmen beni üzerçünkü bu konuda basiretim bağlı artık bundan eminim
E 1 tane madlen 1 liraya geliyo uygun da değil ki neden güvenemiceksin. Ama 6 ay muhafazası var olsa da gene erken bence şimdiden alma. Kurgulycaksan ayarla tabi kafanda yine tabi100 tane 100 lira diyor ama guvenilir mi bilmiyorm
Yaa galibaHaha valla araba sanmıstmbirimiz alsa hepimizinki acılacak sanki
Aynen kafamda olussun diye bakiyorum oyle de onlar 6 ay diyo ay ya tarihi gecmis biseyse ustünde yazmiyor ya ben kurarım da kurarımE 1 tane madlen 1 liraya geliyo uygun da değil ki neden güvenemiceksin. Ama 6 ay muhafazası var olsa da gene erken bence şimdiden alma. Kurgulycaksan ayarla tabi kafanda yine tabi
Eski iş yerim yapıyor canım pelıt ve melodı ıle calısıyor lar ınternet uzerınden bı sayfalarına bak yada ıstedıgın gorsel ı atıp sorabilirsinKızlar bu nasil ben cok begendim ama güvenilir mi bilemedim 6 ay oda sıcaklıgında muhafaza edilebilir dediler ama siz alacak mısınız nerelerden bakıyorsunuz
Tamam canım bakym bi sagolsnEski iş yerim yapıyor canım pelıt ve melodı ıle calısıyor lar ınternet uzerınden bı sayfalarına bak yada ıstedıgın gorsel ı atıp sorabilirsin
Eskı işyerım di ama halen ıletşimimiz cok şyş hatta bı kere yazmıstım sıze süsleme tac vs yapıcakalr dıeistersen bı bak veya sor neresı işine gelırse T U A N A H E D İ Y E L İ K (@tuanahediyelik) • Instagram photos and videos yapay cıcek vr hedıyelık eşya dıe gecıyor ama söz nısan bebek cıkolatarı vs de yapılıyor dısaedan ıstedıgın modelı atıp sorabilirsin kargo gönderımı yapılıyor
Cnm ben baciseriften alacağım kutuda isimli kaba gereke duymuyorum ben güzel bir gümüş tepsi ne dizecegim güvenilir mi bilmem ama daha çok erken çikolataya bence son bir ay kala alacağım ben dediğim bunlarKızlar bu nasil ben cok begendim ama güvenilir mi bilemedim 6 ay oda sıcaklıgında muhafaza edilebilir dediler ama siz alacak mısınız nerelerden bakıyorsunuz
yaaaa herşey güzel olacak.birlikte başlayacağız bu serüveneKızlar ben yarınki kontrol için çoooooook heyecanlıyım.
Pazartesi transfer yapılıp yapılmayacağı yarın belli olacak.
Dua edin de bir aksilik çıkmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?