Ben anlamadım kuzum yaa, kan takviyesi mi? PRP mi, nedir bu?
Benim hemoglobin hrmatoktit değerlerimi yükseltemeti doktor kuzum hep değer altı. Kan hapını günde 2 ye çıktık yine yok. Bi demir kan ilacı var onu damardan verelim dedi. Geçen hafta 2 amp. almıştım serum bu hafta da 2 amp. İnşallahh bunlarla biraz toparlanır. Hamilelikte herşey risk kansızlık da maalesef

Ay hadi bakalım, şifa olsun inşallah canım benim

E 1 tane madlen 1 liraya geliyo uygun da değil ki neden güvenemiceksin. Ama 6 ay muhafazası var olsa da gene erken bence şimdiden alma. Kurgulycaksan ayarla tabi kafanda yine tabi
Aynen kafamda olussun diye bakiyorum oyle de onlar 6 ay diyo ay ya tarihi gecmis biseyse ustünde yazmiyor ya ben kurarım da kurarım

Kızlar bu nasil ben cok begendim ama güvenilir mi bilemedim 6 ay oda sıcaklıgında muhafaza edilebilir dediler ama siz alacak mısınız nerelerden bakıyorsunuz
Eski iş yerim yapıyor canım pelıt ve melodı ıle calısıyor lar ınternet uzerınden bı sayfalarına bak yada ıstedıgın gorsel ı atıp sorabilirsin
Eskı işyerım di ama halen ıletşimimiz cok şyş hatta bı kere yazmıstım sıze süsleme tac vs yapıcakalr dıe istersen bı bak veya sor neresı işine gelırse T U A N A H E D İ Y E L İ K (@tuanahediyelik) • Instagram photos and videos yapay cıcek vr hedıyelık eşya dıe gecıyor ama söz nısan bebek cıkolatarı vs de yapılıyor dısaedan ıstedıgın modelı atıp sorabilirsin kargo gönderımı yapılıyor

Tamam canım bakym bi sagolsn

Kızlar bu nasil ben cok begendim ama güvenilir mi bilemedim 6 ay oda sıcaklıgında muhafaza edilebilir dediler ama siz alacak mısınız nerelerden bakıyorsunuz
Cnm ben baciseriften alacağım kutuda isimli kaba gereke duymuyorum ben güzel bir gümüş tepsi ne dizecegim güvenilir mi bilmem ama daha çok erken çikolataya bence son bir ay kala alacağım ben dediğim bunlar

Eklentiler

• Screenshot_2021-09-21-20-28-08-986_com.instagram.android.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_2021-09-21-20-28-01-454_com.instagram.android.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar ben yarınki kontrol için çoooooook heyecanlıyım.
Pazartesi transfer yapılıp yapılmayacağı yarın belli olacak.
Dua edin de bir aksilik çıkmasın.
yaaaa herşey güzel olacak.birlikte başlayacağız bu serüvene inşallah herşey çooookk güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…