- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
Hadi güzel haberlerle gel kuzum dualarımız seninleKızlar ben yarınki kontrol için çoooooook heyecanlıyım.
Pazartesi transfer yapılıp yapılmayacağı yarın belli olacak.
Dua edin de bir aksilik çıkmasın.
Aa onu bende kurarım tarih yoksa dur şimdi emin olduğun yerden bakarsınAynen kafamda olussun diye bakiyorum oyle de onlar 6 ay diyo ay ya tarihi gecmis biseyse ustünde yazmiyor ya ben kurarım da kurarım
Ayy hadıı canımmm hayırlı sonuclar la gel beklıyrouzKızlar ben yarınki kontrol için çoooooook heyecanlıyım.
Hacıserifde guzel yok bende simdi almam zaten bakiyorum öyleCnm ben baciseriften alacağım kutuda isimli kaba gereke duymuyorum ben güzel bir gümüş tepsi ne dizecegim güvenilir mi bilmem ama daha çok erken çikolataya bence son bir ay kala alacağım ben dediğim bunlar
Aaa yarınKızlar ben yarınki kontrol için çoooooook heyecanlıyım.
Offf napcazz yaa benım dr umda 28 haftaya kadsr bekkıcez sonra damardan verırız dedı 13 yıl once 5 tane verılmıstı hıc bısey olmamıstı sadece kolumda hafıf şişlik olmustuBenim hemoglobin hrmatoktit değerlerimi yükseltemeti doktor kuzum hep değer altı. Kan hapını günde 2 ye çıktık yine yok. Bi demir kan ilacı var onu damardan verelim dedi. Geçen hafta 2 amp. almıştım serum bu hafta da 2 amp. İnşallahh bunlarla biraz toparlanır. Hamilelikte herşey risk kansızlık da maalesef
Bugün trendyolda 157 di ne ara çıktı yineKızlae bu ateşölçeri alacak olan varsa ben aldım e bebekten 160 a. Trendyolda 167.daha düşerse de yapacak bişe yok
Braun Koltukaltı Ateş Ölçer Prt 2000 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Ohh yaa bıseyler alınınca ben cok rahatlıyorumEczacıma gittim çantasız fiyatlarını tek tek hesaplattım pazatlışımı da yaptım trendyol indiriminden daha indirimli oldu 320ye hallettim. Düz 300 olmadı ama
Pişik kremi 100lük yoktu ellerinde 50likten 2 tane vermiş oldu. Bi tane 50liğin yanında minicik Bi losyon hediyesi de var ayrıca
Valla bende de olan bişeyler var ona yormamaya çalışıyorum biraz önce eve girerken başım döndü fırrr epey de sürdü. Niye 28. Hafta dedi ki özellikle. Erken yapılması riski acaba. Gerçi riskli olsa benim doktor takalım demezdi dimiOfff napcazz yaa benım dr umda 28 haftaya kadsr bekkıcez sonra damardan verırız dedı 13 yıl once 5 tane verılmıstı hıc bısey olmamıstı sadece kolumda hafıf şişlik olmustu
Ama 5 yıl once yıne damardan verıkınce 1 hafta acillere gıt gel carpıntı yaptı hep bı igne oyle yaomazdedıler en sonunda 1 dr alerjı ıçın serum verelım dedı verdı ondan sonra rahatlamıstım
Evde hopp oturup hopp kalkıyrodum fenalardaydım hakıda volta atıyordum
Sımdı yıne verırlerse oyle olursam dıe cok korkuyrumsende herhangı bır alerjık reaksiyon gosterdı mı?
Aminn inşallahhh. Allahım şu babaları almaya darısı inşallahOhh yaa bıseyler alınınca ben cok rahatlıyorummiss gıbı banyolarda kullanın n
Belki de inmiştirBugün trendyolda 157 di ne ara çıktı yine
Yok canımm o zamana kadar ılackarka denıcez dedı olmazsa en son 28 haftada damardan takvıye dedı tabıkı senın dr da sonucta işin uzmanı merak etme kuzumValla bende de olan bişeyler var ona yormamaya çalışıyorum biraz önce eve girerken başım döndü fırrr epey de sürdü. Niye 28. Hafta dedi ki özellikle. Erken yapılması riski acaba. Gerçi riskli olsa benim doktor takalım demezdi dimi
Belki bakar. Çünkü gerçekten kan düşüklüğü de sıkıntı. Bebeğin kanlanması ve okaijenlenmesi sıkıntıya düşüyoYok canımm o zamana kadar ılackarka denıcez dedı olmazsa en son 28 haftada damardan takvıye dedı tabıkı senın dr da sonucta işin uzmanı merak etme kuzum
Baş dönmesıde varsa oturup kalkarken vs dıkkat et cok yavas hareket eet hatta alerjık olabileceği ıcın ona yorarak dıkkat et bıraz agır ılac ınsan kaldıramıyor ama faydası da cokk
Bakalım bana ne yapılcak 2 hafta sonra gel dedı belkı ozaman tekrar bakar kan degerlerıne
Aynen canım cok tırsıyorum ınsallah gerek kalmazBelki bakar. Çünkü gerçekten kan düşüklüğü de sıkıntı. Bebeğin kanlanması ve okaijenlenmesi sıkıntıya düşüyo
Korkma ya gerek kalsa da belki ozamnkki tepkileri vermeyeceksin. Dur bakalım gelsin Bi ozamanlar daAynen canım cok tırsıyorum ınsallah gerek kalmaz
Ahh ınsallahhhKorkma ya gerek kalsa da belki ozamnkki tepkileri vermeyeceksin. Dur bakalım gelsin Bi ozamanlar da
Kuzucum benim ablam bu tarz ikeanın kini kullandı sonra montesorri yatak yaptı gayet memnunduO zman yeni bir soru bu mu park yatak mı
Bamgidoo Ahşap Beşik Anne Yanı Beşik Organik (BOYASIZ) 60x120 - Uyku Setsiz Ve Yataksız - Fiyatı, Yorumları
Bamgidoo Ahşap Beşik Anne Yanı Beşik Organik (BOYASIZ) 60x120 - Uyku Setsiz Ve Yataksız yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kızzz kimse açıp yemiyo bunlarııı yaaa süs diye duruo bişey olmaz benceAynen kafamda olussun diye bakiyorum oyle de onlar 6 ay diyo ay ya tarihi gecmis biseyse ustünde yazmiyor ya ben kurarım da kurarım
Yaaaaa, inşallah canım inşallah.yaaaa herşey güzel olacak.birlikte başlayacağız bu serüveneinşallah herşey çooookk güzel olacak
Çok teşekkür ederim canım, yarın bana veHadi güzel haberlerle gel kuzum dualarımız seninle
İnşallah canım yaa...Ayy hadıı canımmm hayırlı sonuclar la gel beklıyrouz
İnşallah ikimiz de güzel haberler getiririz canım benim.Aaa yarınherşey güzel olsun Allah gönlüne göre versin inşallah
Güzel haberler vereceksin Allahın izniyle
tupaaaaa cım senin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?