Kızlar ben yarınki kontrol için çoooooook heyecanlıyım.
Pazartesi transfer yapılıp yapılmayacağı yarın belli olacak.
Dua edin de bir aksilik çıkmasın.
Aaa yarın herşey güzel olsun Allah gönlüne göre versin inşallah
Güzel haberler vereceksin Allahın izniyle
tupaaaaa cım senin de

Offf napcazz yaa benım dr umda 28 haftaya kadsr bekkıcez sonra damardan verırız dedı 13 yıl once 5 tane verılmıstı hıc bısey olmamıstı sadece kolumda hafıf şişlik olmustu
Ama 5 yıl once yıne damardan verıkınce 1 hafta acillere gıt gel carpıntı yaptı hep bı igne oyle yaomazdedıler en sonunda 1 dr alerjı ıçın serum verelım dedı verdı ondan sonra rahatlamıstım
Evde hopp oturup hopp kalkıyrodum fenalardaydım hakıda volta atıyordum
Sımdı yıne verırlerse oyle olursam dıe cok korkuyrum sende herhangı bır alerjık reaksiyon gosterdı mı?

Eczacıma gittim çantasız fiyatlarını tek tek hesaplattım pazatlışımı da yaptım trendyol indiriminden daha indirimli oldu 320ye hallettim. Düz 300 olmadı ama
Pişik kremi 100lük yoktu ellerinde 50likten 2 tane vermiş oldu. Bi tane 50liğin yanında minicik Bi losyon hediyesi de var ayrıca

Eklentiler

• IMG_20210921_202555.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 48
Ohh yaa bıseyler alınınca ben cok rahatlıyorum miss gıbı banyolarda kullanın n

Valla bende de olan bişeyler var ona yormamaya çalışıyorum biraz önce eve girerken başım döndü fırrr epey de sürdü. Niye 28. Hafta dedi ki özellikle. Erken yapılması riski acaba. Gerçi riskli olsa benim doktor takalım demezdi dimi

Yok canımm o zamana kadar ılackarka denıcez dedı olmazsa en son 28 haftada damardan takvıye dedı tabıkı senın dr da sonucta işin uzmanı merak etme kuzum
Baş dönmesıde varsa oturup kalkarken vs dıkkat et cok yavas hareket eet hatta alerjık olabileceği ıcın ona yorarak dıkkat et bıraz agır ılac ınsan kaldıramıyor ama faydası da cokk
Bakalım bana ne yapılcak 2 hafta sonra gel dedı belkı ozaman tekrar bakar kan degerlerıne

Belki bakar. Çünkü gerçekten kan düşüklüğü de sıkıntı. Bebeğin kanlanması ve okaijenlenmesi sıkıntıya düşüyo

Kuzucum benim ablam bu tarz ikeanın kini kullandı sonra montesorri yatak yaptı gayet memnundu Bana sorarsan ama ben direk montesorri yaptırıcam odasına bir de park yatak alıcam yatağa geçene kadar idare edicem odam la odası da yakın olcak uyku eğitimi de vermeyi düşünüyorum o yüzden park yatak taşınadabiliyo diye ekstra ekstra beşik işine girmek istemedim Bir de şezlong gibi oluyo ya gün için de de oraya yatırcam çok sevio bebekler, ben babybjorn almayı düşünüyorum da chicco nun falan da var çok güzel bir de tiny love diye yatak var gün içinde kullanmalık bakabilirsin muadilleri de oluyo her bütçeye göre

yaaaa herşey güzel olacak.birlikte başlayacağız bu serüvene inşallah herşey çooookk güzel olacak
Yaaaaa, inşallah canım inşallah.
Hadi güzel haberlerle gel kuzum dualarımız seninle
Çok teşekkür ederim canım, yarın bana ve tupaaaaa ’ya dua ederseniz çok sevinirim.
Ayy hadıı canımmm hayırlı sonuclar la gel beklıyrouz
İnşallah canım yaa...
Aaa yarın herşey güzel olsun Allah gönlüne göre versin inşallah
Güzel haberler vereceksin Allahın izniyle
tupaaaaa cım senin de
İnşallah ikimiz de güzel haberler getiririz canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…