Tmam kuzum sağol bakıcamKuzucum benim ablam bu tarz ikeanın kini kullandı sonra montesorri yatak yaptı gayet memnunduBana sorarsan ama ben direk montesorri yaptırıcam odasına bir de park yatak alıcam yatağa geçene kadar idare edicem odam la odası da yakın olcak uyku eğitimi de vermeyi düşünüyorum o yüzden park yatak taşınadabiliyo diye ekstra ekstra beşik işine girmek istemedim Bir de şezlong gibi oluyo ya gün için de de oraya yatırcam çok sevio bebekler, ben babybjorn almayı düşünüyorum da chicco nun falan da var çok güzel bir de tiny love diye yatak var gün içinde kullanmalık bakabilirsin muadilleri de oluyo her bütçeye göre
Yerler yerlerKızzz kimse açıp yemiyo bunlarııı yaaa süs diye duruo bişey olmaz bence
Güle güle kullan kuzu boll sütler olsssunn ınsallahhKızlar bunu aldım ben kuponla 200 e geldi
Hadi hayırlı uğurlu olsun canım. Ya nerden bukuyosunız bu kupon muponKızlar bunu aldım ben kuponla 200 e geldi
Yerler yerler
Canım benim hayırlı olsun. Dualarım seninleKızlar ben yarınki kontrol için çoooooook heyecanlıyım.
Pazartesi transfer yapılıp yapılmayacağı yarın belli olacak.
Dua edin de bir aksilik çıkmasın.
Allah razı olsun canım.Canım benim hayırlı olsun. Dualarım seninle
Sen kesin alcakmısın kız şokunkiniBavul alacaklar yarın şoku kaçırmayınn
Yarın esim evde gidip bakıcak bi göründügü saglam biseyse alıcam valla benim şoktan tv almışlıgım bile vardır güvenirimSen kesin alcakmısın kız şokunkini
Yaa ama yerim ben seniAllah razı olsun canım.
Nasıl uyuyacağım hiç bilmiyorum.
Beraber eksik tamamlıyorz anca beraber kanca beraberSupersın zzz yaaa
Vallaa artık napim yüzsüzlük yaptım ablamlara dırek gruptan hangınız alabılırısnız dıe yazdımBeraber eksik tamamlıyorz anca beraber kanca beraber
Ne yüzsüzlügü olacak sanki keyfinden mi gidemiyorsn herkes biliyor bosver insallah iyi biseydir de gittigimize deger yoksa esim bunun icin mi yolladin die baslarVallaa artık napim yüzsüzlük yaptım ablamlara dırek gruptan hangınız alabılırısnız dıe yazdım
Amin cnm inşallah yaaaAaa yarınherşey güzel olsun Allah gönlüne göre versin inşallah
Güzel haberler vereceksin Allahın izniyle
tupaaaaa cım senin de
2 yıl garantısı varmıs kızNe yüzsüzlügü olacak sanki keyfinden mi gidemiyorsn herkes biliyor bosver insallah iyi biseydir de gittigimize deger yoksa esim bunun icin mi yolladin die baslar
Yaaaaa, inşallah canım benim.Yaa ama yerim ben seniRabbim güzel gönlüne göre verecek inanıyorum bunun rahatlığı ile uyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?