- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
- 83
İnşallah canım benim.
Güzel bir heyecan kuzum inşallah güzel haberlerle dolu olsunYaaaaa, inşallah canım benim.
İlkinde korkuyla karışık heyecan vardı, bu sefer sadece heyecan var ve çoooook daha fazla.
Ya bende ihtiyacı görsun yeter dedigin gibi hele ki bu ara ilac gibi gelir2 yıl garantısı varmıs kız
Yaa suanda benım işimi gorsun yeter tabıkı cok ıyı degıldır avm kerdekıne benzemez ama elımın altında olsun bendekı cok buyuk hastane ıcın almam lazım bu donemde neyden kısarsam o kardır
Sağol aşkooo insallahhGüle güle kullan kuzu boll sütler olsssunn ınsallahh
Alınır niye alınmasın ben onun için demedim kız. Şok Bime 101 e göre lğx kalıyo hatta oraları beklicekmisn diyeYarın esim evde gidip bakıcak bi göründügü saglam biseyse alıcam valla benim şoktan tv almışlıgım bile vardır güvenirim
Peki sendeki büyükse orta bıy düşünüyorsun. Orta boy yetermi senceYa bende ihtiyacı görsun yeter dedigin gibi hele ki bu ara ilac gibi gelir
Alınır niye alınmasın ben onun için demedim kız. Şok Bime 101 e göre lğx kalıyo hatta oraları beklicekmisn diye
Ya bence orta boy yeter gibi geliyor en basta buyuk mu alsam dedim de yeter orta boy gibi geliyor millet kabin boya hazırlıyor nasıl sıgdırıyor anlamadm daPeki sendeki büyükse orta bıy düşünüyorsun. Orta boy yetermi sence
Aynen hadi bakalım gene de çok erken gitmese de gecikmesin de eşin. Hatta sen de git bak. Eşin yanında ya zor olmasvalla bunu beklemiycem galiba kacırmayım ihtiyacım var böyle bir bavula cünkü aklımdan cıksn alıymda
Kabin boy var bende sığmaz ona da. Büyük de çok büyük olur belki de haa gerçektenYa bence orta boy yeter gibi geliyor en basta buyuk mu alsam dedim de yeter orta boy gibi geliyor millet kabin boya hazırlıyor nasıl sıgdırıyor anlamadm da
Aman kim üstünü giyecek cıkacakAynen hadi bakalım gene de çok erken gitmese de gecikmesin de eşin. Hatta sen de git bak. Eşin yanında ya zor olmas
Valla orta ideal gibi geldi en olmadi bebek cantasini da alirim yanima oda genis bayaKabin boy var bende sığmaz ona da. Büyük de çok büyük olur belki de haa gerçekten
Çeyrek kala kapıda olsun ozamn. 9 da açılıyor kuzumAman kim üstünü giyecek cıkacakkacta acılıyor tam emin olamadik 8 30 gibi gider bakalim kim bavulu napsım diyor sne teyzeleri bilmezsin dedim
Anaa daha bakım çantası alcaz dank ettirdinValla orta ideal gibi geldi en olmadi bebek cantasini da alirim yanima oda genis baya
FavorimdeEki Görüntüle 2920328 kızlar gece gece bundan aldımbebek çamasırları kacmasın makıneye dıe ipliler mahvoluyor almayın fermuarlı alın demısler yorumlarda bakalım deneyecegım
Sağol canımHadi hayırlı uğurlu olsun canım. Ya nerden bukuyosunız bu kupon mupon
Canımm herşey çookkkk güzel olsunn inşallahhhh tüm hamişler olarak duacınızız kimsenin kucağını boş bırakmasın güzel Allahımm hepimize hayırlısı ile sağlıkla kavuşmak nasip olsunnİnşallah canım benim.
Randevum saat 11:30.
Haber veririm tabiii, vermem mi?
Bende de büyük boy var ona koysak ne olur ki anca sığarım diye düşündüm sonucta bebeğin nevresim takımını bile alıyosun ve kış beybisi battaniyesi flan da alınır büyük boy anca bence tek parça bavul olmus olurKabin boy var bende sığmaz ona da. Büyük de çok büyük olur belki de haa gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?